Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Υποβλήθηκε από ΠΕΛΛΑ News την Δευ, 07/03/2011 - 18:42.

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Έδεσσας γνωστοποιεί στους γονείς με τρία τέκνα ότι συνεχίζει και φέτος τη διεκπεραίωση όλων των ενεργειών και δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης « Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες μέλη του συλλόγου» από τα αποθέματα της παρέμβασης Ε.Ε.
Όσοι γονείς με τρία τέκνα, μέλη του Συλλόγου, ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα σχετικά προγράμματα διανομής προϊόντων για το 2011 εφόσον έχουν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις θα πρέπει να προσκομίσουν έγκαιρα στο Σύλλογο:
α. Δήλωση του τελικού δικαιούχου για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα,
β. Φωτοτυπίες ταυτοτήτων ή διαβατηρίων, ή άλλου νομίμου εγγράφου ταυτοποίησης του τελικού δικαιούχου και συζύγου,
γ. Θεωρημένο αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος Φόρου Εισοδήματος του προηγούμενου έτους.
Σε περίπτωση που ο δικαιούχος ή η σύζυγός του δεν υποχρεούνται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Εφόσον κατά τη διενέργεια ελέγχου ζητηθεί το Ε9, ο δικαιούχος υποχρεούται να το προσκομίσει άμεσα,
δ. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
ε. Βεβαίωση σπουδών εφόσον έχουν τέκνο άνω των 18 ετών και σπουδάζει,
στ. Βεβαίωση από την μονάδα του(ους) αν υπηρετεί(ουν) τη θητεία του(ους), για άρρεν(α) τέκνο(α) και είναι κάτω των 25 ετών,
ζ. Έγγραφα από Κρατικούς Φορείς Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, κλπ), που να χαρακτηρίζουν το νόσημα του πάσχοντος, ανάλογα με τη σοβαρότητά του (βαρύ, δισίατο, ανίατο).
Όσοι γονείς με τρία τέκνα, μέλη του συλλόγου, συμμετείχαν στον πρόγραμμα του 2010 θα συμπληρώνουν στο Γραφείο μόνο την δήλωση του τελικού δικαιούχου για συμμετοχή στο πρόγραμμα του 2011.
Ως άπορα, κατά την έννοια της ΚΥΑ 40946/23-03-2005, θεωρούνται τα άτομα που έχουν:
α. Οικογενειακό ή ατομικό ετήσιο εισόδημα μέχρι και 15.000 €, προσαυξανόμενο κατά 30 % για τη σύζυγο και κατά 20 % για κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί.
β. Το εισόδημα αυτό αυξάνεται κατά 50 % στις περιπτώσεις πασχόντων από βαριά ανίατα ή δυσίατα νοσήματα και
γ. Κατά 40% σε περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας.
Ως εισόδημα νοείται το φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο.
Τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά μπορούν να προσκομίζονται στο Γραφείο του Συλλόγου, Φλωρίνης 4 (Εντός Εργατικού Κέντρου Έδεσσα), από 9 Μαρτίου έως 20 Μαΐου 2011,κάθε Τετάρτη 17:00-18:00 εκτός αργιών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 Πηγή:        Pella News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου