Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ




Τις αποζημιώσεις και τις κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να καταβάλλει από αύριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραγωγών ο... ΕΛΓΑ.

«Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 ο ΕΛΓΑ θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2.200 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ περίπου για ζημιές που υπέστησαν κυρίως το γ’ τετράμηνο του 2011. Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια (παγετό, βροχόπτωση, ανεμοθύελλα, χαλαζόπτωση κλπ ), ενώ οι Κρατικές Ενισχύσεις (ΠΣΕΑ) αφορούν κυρίως τις ζημιές από τις πυρκαγιές του έτους 2008» αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού. 

Σημειώνεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει και νέα πληρωμή που θα αφορά κυρίως αποζημιώσεις για ζημιές που υπέστησαν οι ελιές του νομού Ηρακλείου Κρήτης το Δεκέμβριο του 2011.


http://fimotro.blogspot.gr/

Απίστευτο! Ο Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποιεί αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που ποδοπατά τον Ιησού Χριστό! (φωτό)



Αντιδράσεις για την αφίσα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του Μηλιού να κοινοποιήσει στη σελίδα του στο facebook αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που ποδοπατά τον Ιησού Χριστό.
Η αφίσα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ προκαλεί ως φαίνεται τα θρησκευτικά συναισθήματα πολλών που διαφωνούν κάθετα με το περιεχόμενό τους το οποίο εκτιμούν ότι προσβάλει τα χριστιανικά ήθη...



http://emprosdrama.blogspot.gr

Δεν αποκλείει ο ΣYPΙΖΑ συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή...


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑ..ΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασαν κύκλοι της ΝΔ τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη, που δεν απέκλεισε ενδεχόμενη συνεργασία ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή, σε περίπτωση αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης την επομένη των εκλογών της....
17ης Ιουνίου. Συγκεκριμένα, στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Στρατούλης σε ερώτηση εάν αποκλείει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες τόνισε πως: «εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν που θα στηρίξει το πρόγραμμα μιας Αριστερής κυβέρνησης. Αν υπάρξει συμφωνία αριστερών δυνάμεων και πάμε στη Βουλή από εκεί και πέρα ο κάθε βουλευτής και το κάθε κόμμα θα αναλάβει τις ευθύνες του».Εμείς θα προσθέταμε ένα ακόμη τίτλο. ΣΥΡΙΖΑ "ΟΛΑ για την καρέκλα"



«Xρεωκοπεί η Ελλάδα»




Οικονομία
«Προς χρεωκοπία η Ελλάδα καθώς τα φοροέσοδα εξαντλούνται» αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα των New York Times.
Σύμφωνα με το άρθρο, τα ταμεία του ελληνικού κράτους δεν θα έχουν χρήματα μέχρι τον Ιούλιο και δεν αποκλείεται η αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων, ενώ γίνεται λόγος για παύση εισαγωγών καυσίμων, τροφίμων και φαρμάκων.



«Σχέδιο» Σαμαρά: "Πάγωμα του Μνημονίου με επαναδιαπραγμάτευση των όρων του δανείου και του Μνημονίου"



Τρεις κινήσεις σχεδιάζει ο Σαμαράς 
για να απομακρύνει κάθε κίνδυνο από τη χώρα, όχι μόνο αυτό της χρεοκοπίας και της οικονομικής κρίσης, αλλά κυρίως της ανθρωπιστικής από την οποία, είναι φανερό πια ότι η χώρα απειλείται σοβαρά.
Στις ομιλίες Σαμαρά από εδώ και πέρα και μέχρι τέλος της εκλογικής αναμέτρησης, θα ακούμε ακόμη πιο συχνά το «σχέδιο» Σαμαρά για την έξοδο από την κρίση, κι αυτό θα αποτελείται από το πάγωμα του Μνημονίου για τους επόμενους μήνες, και την επανεκκίνηση της οικονομίας μετά από επαναδιαπραγμάτευση των όρων του δανείου και του Μνημονίου...



http://emprosdrama.blogspot.gr/

Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε

Μια επικίνδυνη εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ




Μια επικίνδυνη εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ 
Είναι απορίας άξιο να μάθουμε επιτέλους  σε ποιους ανόητους απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με ταξιδιωτικά έγγραφα που θα παραχωρήσει στους μετανάστες. Ας το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή αυτό το ψέμα… 

Το σχόλιο το διαβάσαμε σήμερα στο blog kolotoubes και σας το μεταφέρουμε διότι εκτιμάμε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.   

«Τα μοναδικά ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που μπορεί να εκδώσει το ελληνικό κράτος είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ τύπου Σένγκεν και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ νέου τύπου…   

Με κανένα άλλο έγγραφο δεν μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα στην ευρωπαϊκή ένωση ούτε ο Έλληνας αλλά ούτε και ο Αφγανός. Οτιδήποτε άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο υπόσχεται οτι θα εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες, θα ήταν απλά ένα έγγραφο χωρίς καμία απολύτως αξία.  Κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν θα το δεχόταν… Θα μας έστελναν πακέτο τους λαθρομετανάστες πίσω και θα πληρώναμε και την επιστροφή τους. 

Για να γίνουμε πιο σαφείς… Ταξιδιωτικά έγγραφα μπορούν να πάρουν μόνον οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ. Εκτός εάν ο κ. Τσίπρας θέλει να μετατρέψει όλους τους λαθρομετανάστες σε έλληνες πολίτες!!! 

Κατά συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δώσει την ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες, να τους κάνει 100% έλληνες με ίσα δικαιώματα, με δικαίωμα ψήφου, με δικαίωμα να θέτει υποψηφιότητα για βουλευτής, δήμαρχος, στρατηγός κλπ (το σύνταγμα δεν προβλέπει κάτι άλλο, δηλαδή μισός Έλληνας η διαβατήριο μιας χρήσης).   

Αν κάνει πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το εφιαλτικό σενάριο( η μεγαλύτερη γονοκτονία όλων των εποχών) .. Το πολύ σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχει το Ελληνικό Γένος… Αυτόματα οι νεοέλληνες (πακιστανοί) θα μπορούν να φέρνουν με τον νόμο ποια, και τις οικογένειες τους στην Ελλάδα…. Το κόστος για το κράτος θα είναι εξωπραγματικό.. Βάσει των στοιχείων του ΟΗΕ, 23 εκατομμύρια μετανάστες θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια.. Αν η Ελλάδα έχει ανοιχτή την πόρτα, οι μισοί από αυτούς προβλέπεται να καταλήξουν στην,, τωρινή,, χώρα μας… Η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού θα είναι ραγδαία (σήμερα πεθαίνει ένας Έλληνας και γεννιέται μισός ενώ όταν πεθαίνει ένας πακιστανός γεννιούνται άλλοι πέντε). 

Μετά, οι χριστιανοί θα εκδιωχτούν κακήν κακώς, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό…».


Σχετικές φωτογραφίες:



eksagelis3.jpg


Αρχειοθήκη ιστολογίου