Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Βίντεο ΣΟΚ - Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός της Άννα Νταλάρα της Ρεπούση της Καραμάνου και του Τσίπρα



Αυτός είναι ο πολιτισμός που προωθούν στην Ευρώπη του 2025 η Άννα Νταλάρα η Άννα Καραμάνου η Ρεπούση και ο Τσίπρας. Η δημοκρατία είναι ένα καταραμένο πολιτικό σύστημα όταν αυτό περάσει χέρια ανίκανων να το προστατέψουν. Η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει....

τώρα που ακόμη υπάρχουν αυτιά πρόθημα να ακούσουν την φωνή της Δημοκρατίας να αποφασίσει, θα επεκταθεί η δημοκρατία και η αξίες του δυτικού πολιτισμού στην ανατολή, ή θα επεκταθεί η Σαρία της ανατολής στην Ευρώπη.

Αυτό το δίλλημα πρέπει τώρα να απαντηθεί από την Ευρώπη, πριν γίνουν οι μουφτήδες περισσότεροι.
Πολύ φοβάμαι ότι σε 20 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχουν πλέον αυτιά πρόθημα να ακούσουν και να σεβαστούν τις αξίες της Δημοκρατίας στην Ευρώπη, γιατί απλά τα μουσουλμανικά αυτιά θα είναι περισσότερα, έτσι απλά, γιατί τελικά αυτή είναι και η κατάρα της Δημοκρατίας, αφήνει αυτούς που δεν την προστατεύουν να σφαγούν από αυτούς που δεν την θέλουν.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό της Άννα Νταλάρα.
Μήπως θυμάστε την προστάτιδα των δικαιωμάτων των γυναικών Άννα Καραμάνου, που την πείραζε το άβατο του Αγίου όρους;: Αυτή θα σώσει και της γυναίκες της Ελλάδος από την Σαρία μετά από 25 χρόνια, αν εν το μεταξύ δεν έχουν γίνει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο οι μουσουλμάνοι και της επιβάλλουν την μπούργκα διά της πλειοψηφίας της Δημοκρατίας.



http://www.trelokouneli.gr


http://dexiextrem.blogspot.gr/

Αρχειοθήκη ιστολογίου