Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

"Πόλεμος" Μεϊμαράκη - Χατζηνικολάου



"Αν χρειαστεί θα βγάλω και το κοστούμι του Προέδρου"

Με μεγάλο θυμό και οργή για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες μίλησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. 

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που δάκρυσε δυο φορές. Ο Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε και προσωπική επίθεση εναντίον του εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος με την σειρά του απάντησε με γραπτή ανακοίνωση. 

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε ειδική αναφορά στον εκδότη της εφημερίδας Real News λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Χατζηνικολάου εναντίον μου είναι μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη. Ξέρω ότι ο Χατζηνικολάου είναι σοβαρός παίχτης, ξέρω ποιοι είναι από πίσω, ξέρω που πάω να δώσω τη μάχη, εγώ όμως θα την δώσω και δεν πρόκειται να με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου. Λάθος πρόσωπο χτύπησε. Θα κατέβω στην αρένα, δεν θα πάω μόνο νομικά και σαλονάτα. Ο φίλος μου ο Νίκος έχει πάρει το καλαμάκι και θέλει να μου πιει το αίμα, δεν θα τον διευκολύνω". 

Και συνέχισε: "Δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο ο Νίκος Χατζηνικολάου για να ζητήσει τη γνώμη μου πριν απ' το δημοσίευμα - αυτή είναι η αξιοπιστία του. Και αν δεν ήταν δημοσιογράφος του μεγέθους και του κύρους του Νίκου, δεν θα έδινα καν σημασία". 

Ο κ. Χατζηνικολάου απάντησε: 

«Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω. Θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα. Δεν πτοούμαι. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα που φέρει και τον τίτλο του Προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση. Το μέγα σκάνδαλο, άλλωστε, είναι η συγκάλυψη επί 1,5 και πλέον έτος της καταγγελίας που έφερε στο φως η Real news. Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου».



Συμπτώσεις ...



Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της (προ)ΧΘΕΣΙΝΗΣεφημερίδας R.N που εκδίδει ο Α. Κουρής μαζί με τον Ν. Χ''νικολάου...

Το πρωτοσέλιδο που άναψε φωτιές στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα...

Το ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ πρωτοσέλιδο που ΔΕΝ παρουσιάζει ΚΑΝΕΝΑστοιχείο αλλά μόνο αοριστία (π.χ "ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ"...)  και που για την επιτηδευμένη αυτή δουλειά δεν έχει ακόμα μηνυθεί η εφημερίδα...
Αυτά τα παρακάτω είναι κάποια πρωτοσέλιδα από  την εφημερίδα προπύργιο ,
 της οικ. Κουρή που έκανε σχολή η οποία ανέδειξε "καλούς" μαθητές στην μακρόχρονη ιστορία της...

Μαθητές που τηρούν την παράδοση του "Αυριανισμού" πιστά και χωρίς παρεκκλίσεις...

Εντελώς συμπτωματικά , στον όμιλο Κουρή εργάζεται και ο Γ. Τράγκας , (ο αντιμνημονιακός γερασμένος "Τσέ") και η Κ. Μακρή (να μην ξεχάσουμε την θεωρητική του ΠΑ-ΣΟΚ) και οι Σταλινικοί (για καλό το λέω αφού και οι ίδοι το θεωρούν "Τιμητικό"...) της Ελληνοφρένειας...

Εντελώς συμπτωματικά όλα αυτά...



















http://antilogos-gr.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου