Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεργασία Virgin Atlantic - Aegean Airlines



Τα δρομολόγια και η τιμολογιακή πολιτική βρίσκονται ήδη στα συστήματα κρατήσεων των ταξιδιωτικών γραφείων

Picture 0 for Συνεργασία Virgin Atlantic - Aegean Airlines
Τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μέσω Λονδίνου (Χίθροου) με την Aegean Airlinesαπό Αθήνα και με την Virgin Atlantic προς Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Μαϊάμι, Λος Άντζελες και Βοστόνη δίνει στους Έλληνες ταξιδιώτες από τις 10/8/2011 ηVirgin Atlantic.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω συνεργασία μεταξύ της Virgin και της Aegean, θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίας των δύο εταιρειών στο ταξιδιωτικό κοινό, ειδικότερα προς πόλεις της Αμερικής, οι οποίες δεν εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα, αλλά και από τις ΗΠΑ προς Ελλάδα.
Τα δρομολόγια και η τιμολογιακή πολιτική βρίσκονται ήδη στα συστήματα κρατήσεων των ταξιδιωτικών γραφείων.


Voria.gr

ΥΠΕΚΑ: 33 έργα συνολικού ποσού περίπου 269 εκατομμυρίων ευρώ για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη



ΥΠΕΚΑ: 33 έργα συνολικού ποσού περίπου 269 εκατομμυρίων ευρώ για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη
Συνολικά 33 έργα, συνολικού ποσού περίπου 269 εκατομμυρίων ευρώ , εντάχθηκαν από τις 16 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2011 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΕΡΑΑ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στόχος του ΥΠΕΚΑ είναι η υπερκάλυψη του προϋπολογισμού του Προγράμματος σε εντάξεις ώριμων περιβαλλοντικών έργων εντός του 2011 και η έγκαιρη υλοποίησή τους μέσα στην προγραμματική περίοδο 2007-2013, έτσι ώστε με τη λήξη εφαρμογής του Προγράμματος να έχουν αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά τα περιβαλλοντικά ζητήματα της χώρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος: «Υπενθυμίζεται ότι το ΕΠΠΕΡΑΑ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε προϋπολογισμό Τομεακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ, με στόχο τη συμβολή του στην πραγματική σύγκλιση της χώρας μας και των Περιφερειών της με τα υπόλοιπα κράτη μέλη και Περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσα από την προώθηση και ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης, έχοντας ως μοχλό την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Το διάστημα 16 Ιουλίου - 31 Αυγούστου 2011 έχουν ενταχθεί 33 έργα, συνολικού ποσού περίπου 269 εκατομμυρίων ευρώ. Στόχος του ΥΠΕΚΑ είναι η υπερκάλυψη του προϋπολογισμού του Προγράμματος σε εντάξεις ώριμων περιβαλλοντικών έργων εντός του 2011 και η έγκαιρη υλοποίησή τους μέσα στην προγραμματική περίοδο 2007-2013, έτσι ώστε με τη λήξη εφαρμογής του Προγράμματος να έχουν αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά τα περιβαλλοντικά ζητήματα της χώρας. Παράλληλα, με αυτές τις παρεμβάσεις οι οποίες συντελούν τα μέγιστα στην αύξηση της ελκυστικότητας της χώρας για παραγωγικές δραστηριότητες, υλοποιούνται σημαντικές επενδύσεις οι οποίες δημιουργούν προϊόν και απασχόληση συμβάλλοντας σημαντικά και άμεσα στην άμβλυνση της παρούσας οικονομικής κρίσης, αλλά και στην αειφόρο ανάπτυξη της χώρας».

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ



Με τέσσερα μετάλλια επιστρέφει από τη Γάνδη η ελληνικό αποστολή της ενόργανης γυμναστικής. Στο 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν, στη βελγική πόλη, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό στους κρίκους, ενώ από ένα χάλκινο πήραν οι Κοσμίδης, Τσολακίδης...
και Μπισμπίκου. Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.900 βαθμούς, περισσότερους από κάθε άλλο αθλητή. Ο Βασίλης Τσολακίδης μάζεψε 15.725 στο δίζυγο, ο Λευτέρης Κοσμίδης 15.400 στις ασκήσεις εδάφους και η Στέφανι Μπισμπίκου 13.950 στη δοκό ισορροπίας.

Fimotro

Συνεχίζεται το όργιο σπατάλης στους δήμους




Μισθούς που υπερβαίνουν τον μέσο όρο των απολαβών δημοσίων υπαλλήλων της ίδιας κατηγορίας λαμβάνει μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων σε δημοτικές επιχειρήσεις, όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα.

Το φαινόμενο παρατηρείται μάλιστα ακόμα και σε δήμους που βρίσκονται στα όρια χρεοκοπίας!

Στο αίτημα του υπουργείου για την αποστολή στοιχείων ανταποκρίθηκαν 230 από τους 325 δήμους, με 90 να μην απαντούν. Οι δήμοι που δεν απέστειλαν στοιχεία απειλούνται με κυρώσεις.

Σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι δήμοι που δεν έστειλαν στοιχεία είναι:

Αγίου Ευστρατίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Αγράφων, Άκτιου-Βόνιτσας, Αλμυρού, Αμάριου, Αμοργού, Αμφίκλειας-Ελάτειας, Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, Άνδρου, Αντιπάρου, Αργιθέας, Αριστοτέλη, Αρριανών, Αρταίων, Βέλου-Βόχας, Βισαλτίας, Βορείων Τζουμέρκων, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γαύδου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, Γορτυνίας, Δέλτα, Δελφών, Διονύσου, Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, Δυτικής Αχαΐας, Ελευσίνας, Εορδαίας, Ερυμάνθου, Ευρώτα, Ζαγοράς-Μουρεσίου, Ζωγράφου, Θάσου, Θερμαϊκού, Θέρμου, Ιάσμου, Ιητών, Ιθάκης, Ιστιαίας-Αιδηψού, Καισαριανής, Καντάνου-Σέλινου, Καρπενησίου, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κηφισιάς, Κιμώλου, Κόνιτσας, Κορυδαλλού, Κύμης-Αλιβερίου, Κω, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, Μεγίστης, Μετσόβου, Μυκόνου, Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Ναυπλιέων, Νέας Σμύρνης, Νέστου, Νικολάου Σκουφά, Νότιας Κυνουρίας, Νοτίου Πηλίου, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Παξών, Παπάγου-Χολαργού, Πάργας, Περάματος, Περιστερίου, Πύλης, Πύργου, Πωγωνίου, Ραφήνας-Πικερμίου, Ρήγα Φερραίου, Σαλαμίνας, Σερβίων-Βελβεντού, Σερίφου, Σίφνου, Σκιάθου, Σκύρου, Στυλίδας, Σύμης, Τανάγρας, Τρικκαίων, Φαρκαδόνας, Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος, Φλώρινας, Φυλής, Χαλκηδόνος, Χάλκης, Χίου, Ωραιοκάστρου, Ωρωπού.

Skai.gr
 

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ.... ΜΟΝΟ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ.



Σε αγώνα δρόμου για την κατά το δυνατόν ταχύτερη διανομή των σχολικών βιβλίων στους μαθητές επιδίδεται το υπουργείο Παιδείας, μετά μια γραφειοκρατική δολιχοδρομία τριών άλλων υπουργείων, στα οποία είχε απευθυνθεί το υπ. Παιδείας για την έγκαιρη διευθέτηση τεχνικών και οικονομικών ζητημάτων. Ετσι, και έως ότου...
διανεμηθούν όλα τα βιβλία -45 εκατομμύρια αντίτυπα, 1.200 τίτλοι- οι μαθητές το πρώτο διάστημα θα παραλάβουν dvd με τα σχολικά εγχειρίδια, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό σε φωτοτυπίες. Στο μέτωπο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το υπουργείο Παιδείας παρεμβαίνει διαμηνύοντας ότι ο νέος νόμος θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα. «Οι καταλήψεις δεν θα γίνονται εις βάρος των φοιτητών που θέλουν να σπουδάσουν» τόνισε στην «Κ» αρμόδια πηγή, αλλά «ούτε οι πανεπιστημιακοί θα αμείβονται χωρίς να εργάζονται, καλυπτόμενοι από τους καταληψίες». Με εκπεφρασμένη τη θέση των πρυτάνεων οι οποίοι τάσσονται «υπέρ ανοικτών ΑΕΙ», το ενδιαφέρον εστιάζεται στους κόλπους των φοιτητών, όπου διευρύνονται οι αντιδράσεις αυτών που δεν επιθυμούν ταραχώδη έναρξη ακαδημαϊκής χρονιάς.

Εργασιακή εφεδρεία από Οκτώβριο – Μειώσεις μισθών και απολύσεις στο Δημόσιο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

- Περικοπές από 2.500 ευρώ μικτά για όλους
- Σε εφεδρεία και οι υπάλληλοι του “στενού” δημόσιο τομέα
- Στο στόχαστρο οι “αορίστου χρόνου” απειλούνται και με απολύσεις

Περίπου 100.000 υπάλληλοι μπαίνουν στο στόχαστρο με το ερώτημα της απόλυσης. Μέχρι τώρα με βάση τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ο αριθμός όσων υπηρετούν στο δημόσιο θα έχει μειωθεί κατά 150.000 ως το 2015.

Αυτό πλέον δεν αρκεί όπως φαίνεται καθώς κάθε στόχος για μείωση των δαπανών πέφτει έξω και έτσι η τρόικα απαιτεί τώρα απολύσεις και μάλιστα άμεσα. Πρώτοι στο στόχαστρο οι υπάλληλοι που υπηρετούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Ουσιαστικά πρόκειται για όλους του υπαλλήλους που υπηρετούν σε Νομικά Πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, σε Ανώνυμες υπηρεσίες του Δημοσίου, αλλά και στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Παράλληλα θα χάσουν ουσιαστικά τη θέση τους χιλιάδες ακόμη υπάλληλοι που θα κριθούν “υπεράριθμοι” στις υπηρεσίες τους. Η αρχή θα γίνει από τους οργανισμούς που κλείνουν ή συγχωνεύονται, όμως δεν θα περιοριστεί σε αυτούς τους περίπου 7.000 εργαζόμενους.

Η εφεδρεία θα επεκταθεί σε όλους τους φορείς της γενικής κυβέρνησης, θα αγκίξει διλαδή ακόμη και το στενό δημόσιο τομέα.

Το ενιαίο μισθολόγιο που ήταν να ψηφιστεί αρχικά τον Ιούλιο και μετατέθηκε για τον Αύγουστο, δεν παίρνει άλλη αναβολή καθώς κατ' επιταγή της τρόικας θα πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στις 3 Οκτώβρη.

Έτσι μέσα σε ετούτο το μήνα η κυβέρνηση θα προωθήσει ακόμη πιο σκληρές περικοπές. Στόχος πλέον δεν είναι οι μειώσεις στα υψηλότερα κλιμάκια αλλά η κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου. Κατά τον κύριο Ρέππα οι περικοπές θα έρθουν από το ποσό των 2.500 ευρώ και πάνω, ενώ οι νεοπροσλαμβανόμενοι στο Δημόσιο θα εισέρχονται με μισθούς ανάλογους του ιδιωτικού τομέα.

Το μέτρο των μειώσεων (από 2.500 ευρώ και πάνω) αφορά σε περίπου 130.000 ενώ το μέτρο για τις αποδοχές όσων τώρα μπαίνουν στο δημόσιο θα αφορά όλους.


Newsit.gr

Βόμβα Βορίδη: Ο Καραμανλής είναι ο μόνος που είπε την αλήθεια



Βόμβα Βορίδη: Ο Καραμανλής είναι ο μόνος που είπε την αλήθεια
Επιμένουν τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. να πλέκουν το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στηΣυγγρού

Ο Μάκης Βορίδης (μιλώντας στη ΝΕΤ fm) δήλωσε ότι ο Καραμανλής είναι ο μόνος πολιτικός- πρωθυπουργός «ο οποίος βγήκε και είπε τρία πράγματα εντός εισαγωγικών δυσάρεστα στον ελληνικό λαό».
Ο ίδιος, σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο αξιοποίησης του Καραμανλή σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, είχε... δηλώσει ότι «ο οποιοσδήποτε πρώην πρωθυπουργός -και δεν αφορά αυτό μόνο τον κ. Καραμανλή, αφορά όλους τους πρώην πρωθυπουργούς. Προφανώς έχουν σωρευμένη εμπειρία και γνώση και δεν είναι να μένει αναξιοποίητη».

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε δηλώσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι ακόμα μικρός σε ηλικία και θα διαδραματίσει στο μέλλον σημαντικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Στη Συγγρού πιστεύουν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να προσεταιριστεί κάποιους από τη βάση της ΝΔ, αθεράπευτα Καραμανλικούς- δεν είναι και λίγοι οφείλουμε να πούμε. Ωστόσο δεν ανησυχούν, μιας και ο πρώην Πρωθυπουργός στηρίζει σταθερά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.



emprosdrama.blogspot.com

Νέα ήττα για την Μέρκελ





Η μια ήττα μετά την άλλη. Η Άγκελα Μέρκελ βλέπει πλέον να “χάνει” το έδαφος κάτω από τα πόδια της και όπως όλοι λένε είναι δύσκολο να πάρει και πάλι την Καγκελαρία όταν γίνουν εκλογές.

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις, την έκτη κατά σειρά ήττα σε τοπικές εκλογές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στο 2011 υπέστη η Άγκελα Μέρκελ και ο κυβερνητικός συνασπισμός του οποίου η γερμανίδα καγκελάριος ηγείται από το... φθινόπωρο του 2009.
Η τιμωρία για την καγκελάριο ήρθε αυτή τη φορά από το φτωχότερο κρατίδιο της Γερμανίας, το Μεκλεμβούργο - Δυτική Πομερανία, όπου τόσο οι Χριστιανοδημοκράτες όσο και οι Ελεύθεροι Δημοκράτες υπέστησαν σημαντικές απώλειες.
Το πλήγμα έχει και ιδιαίτερα προσωπικά χαρακτηριστικά, καθώς το συγκεκριμένο ομόσπονδο κρατίδιο αποτελεί την εκλογική περιφέρεια της καγκελαρίου.
Το CDU έχασε 5,5 μονάδες πέφτοντας από το 28,8% του 2006 στο 23,3% και καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοση της ιστορίας του στο κρατίδιο της Βορειοανατολικής Γερμανίας που βρέχεται από τη Βαλτική Θάλασσα. 
Πτώση όμως για άλλη μια φορά και στο FDP, ο εταίρος της Μέρκελ στην κυβέρνηση συνασπισμού, που είδε τα ποσοστά του να πέφτουν από το 9% στο 2,8% και να μην εκλέγει κανέναν βουλευτή. «Είμαστε σαφώς απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα», δήλωσε ο συντηρητικός βουλευτής Πέτερ Αλτμάιγερ. Οι Φιλελεύθεροι, από την πλευρά τους, επιχειρούσαν να κρατήσουν ψηλά το ηθικό τους. «Δεν υπάρχει λόγος να πετάξουμε την πετσέτα τώρα, ακόμη και αν αυτή η ήττα αφήνει μια πικρή γεύση», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κρίστιαν Λίντνερ. «Κανένας δεν θα έπρεπε να ξεγράψει το FDP. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε», πρόσθεσε.
Αντιθέτως, οι Σοσιαλδημοκράτες έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούνκαθώς βλέπουν να ενισχύεται συνεχώς η προοπτική της επιστροφής τους στην εξουσία στις εκλογές του 2013. Στο Μεκλεμβούργο - Δυτική Πομερανία, το SPD αύξησε τη δύναμή του κατά 6,6 μονάδες φτάνοντας στο 36,8% από 30,2% το 2006. Αύξηση των δυνάμεών τους κατέγραψαν τόσο η Αριστερά που απέσπασε το 18,2% των ψήφων όσο και οι Πράσινοι που με το 8,2% εξέλεξαν για πρώτη φορά βουλευτές στο τοπικό Κοινοβούλιο. 
Τα αποτελέσματα αυτά δίνουν τη δυνατότητα στον σοσιαλδημοκράτη πρωθυπουργό του Μεκλεμβούργου - Δυτικής Πομερανίας να διαλύσει τη συμμαχία με τους Χριστιανοδημοκράτες και να αναζητήσει παρτενέρ για τη νέα του κυβέρνηση είτε στην Αριστερά είτε στους Πράσινους. Στο τοπικό Κοινοβούλιο θα συνεχίσει να εκπροσωπείται και το ακροδεξιό NPD. Στο κρατίδιο που καταγράφει διπλάσιο ποσοστό ανεργίας από τον γερμανικό μέσο όρο, το NPD πέρασε το 5% που απαιτείται για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή αποσπώντας το 5,9% των ψήφων. Σε σχέση με τις εκλογές του 2006, πάντως, η Ακροδεξιά κατέγραψε απώλειες της τάξης του 1,4%.
Συντηρητικοί και Φιλελεύθεροι έχουν μπροστά τους ακόμη μια σκληρή δοκιμασία, όταν στις 18 Σεπτεμβρίου θα στηθούν οι κάλπες στο Βερολίνο. 

Η Αγκελα Μέρκελ δοκιμάζεται, πάντως, και σε προσωπικό επίπεδοαυτές τις ημέρες καθώς την Παρασκευή άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας της. Ο Χορστ Κάσνερ πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Ηταν προτεστάντης ιερέας που το 1954 μετακόμισε με την οικογένειά του από το Αμβούργο στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία. Η Ανγκελα Μέρκελ, που ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της το Σάββατο, είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του.


emprosdrama.blogspot.com

Το Qatar έθεσε την βάση για τα επερχόμενα deals των ελληνικών και κυπριακών τραπεζών με ξένους...



H συμφωνία του Qatar χωρίς καμία αμφιβολία ανέτρεψε το σκηνικό στον τραπεζικό κλάδο όχι τόσο της έλευσης του στην Ελλάδα αλλά των όρων που έθεσε. 
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένη πηγή και άλλη ιδιωτική τράπεζα συνομιλούσε με ξένο επενδυτή ώστε να συμμετάσχει σε ένα ομολογιακό που σχεδιάζεται. Είχαν θέσει κάποιες παραμέτρους ωστόσο το Qatar χάλασε την αρχική συμφωνία.
Ο ξένος επενδυτής είχε συμφωνήσει σε ορισμένες παραδοχές και παραμέτρους αλλά μετά την επισημοποίηση μέρους της συμφωνίας του Qatar…ο ξένος επενδυτής συνειδητοποίησε ότι πρόσφερε πολύ περισσότερα από αυτά που έπρεπε να αποδεχθεί…..
Το Qatar με βάση την ανακοινωθείσα συμφωνία από τις αρχές του 2012…δηλαδή μετά τα αποτελέσματα της Blackrock θα καλύψει το ομολογιακό υποχρεωτικά μετατρέψιμο σε μετοχές στην τιμή των 1,7 ευρώ. Αναφέρθηκε ότι με βάση το κλείσιμο της Παρασκευής 26 Αυγούστου τα 1,7 ευρώ εμπεριέχουν discount 20%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις τιμές κλεισίματος στις 2 Σεπτεμβρίου η νέα τιμή της τράπεζας AlphaEurobank ήταν στα 1,68 ευρώ.
Στο Λονδίνο διάφοροι διαρρέουν ότι υπάρχει option στην συμφωνία που θέλει το discount 20% του Qatar να ισχύει για κάθε χρηματιστηριακή τιμή όποτε μετατραπούν οι ομολογίες σε μετοχές με το επιχείρημα τυχόν επιδείνωσης της ελληνικής οικονομίας.
Ωστόσο αυτό δεν έχει εξακριβωθεί και ίσως και να μην εξακριβωθεί και ίσως και να μην ισχύει η παράμετρος αυτή απλά να αποτελεί εικασία.
Όμως η ουσία της επένδυσης του Qatar η οποία είναι μικρή επενδύει 500 εκατ εκ με όρους….από τις αρχές του 2012 και με ομολογιακό το οποίο θα φέρει απόδοση 10%.
Πλέον η εμπλοκή του Paramount μια από τις  εταιρίες  που εκπροσωπούν  το Qatar έθεσε τις βάσεις ώστε όσες τράπεζες διερευνούν ή διερευνήσουν στρατηγικούς συμμάχους οι όροι και οι προϋποθέσεις θα προσομοιάζουν με το Qatar.

www.bankingnews.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου