Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι βούλιαξε το ALTER. Διαβάστε τους μισθούς κροίσων που έπαιρναν golden... δημοσιογράφοι και στελέχη!
Από το http://planet-greece.blogspot.com/ 

Νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter; Κι όμως, υπήρχαν δίπλα τους μία στρατιά από golden boys - δημοσιογράφους και στελέχη που λάμβανουν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και... εφοπλιστές. Διαβαστε, στο planet-greece, πόσα έπαιρνε ο Αυτιάς, ο Ρομπέν... της Εκάλης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Χαρδαβέλλας με τα UFO του, o... χρυσός Νίκος Χατζηνικολάου (τα λεφτά του είναι... Real!!!), η Miss Marple... Νικολούλη, ο χαφιές της ΕΥΠ (ο ίδιος το παραδέχθηκε) Γιώργος Τράγκας και πολλά μεγαλοστελέχη στο πρόγραμμα κτλ. Δείτε τα νούμερα και ζαλιστείτε....
Στέλνουμε αυτή την επιστολή για να ενημερώσουμε πως έγινε το μεγάλο φαγοπότι στο τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Οι αληθινές αιτίες της χρεοκοπίας του ALTER δεν είναι όλα αυτά που...
 δημοσιεύτηκαν και διέρρευσαν από τον Γ. Κουρή για τις σπατάλες του καλού του συνεταίρου  Κ. Γιαννίκου (όπως η πληρωμή από τον σταθμό της προσθετικής στήθους γνωστής παρουσιάστριας, τα ακριβά αυτοκίνητα που παραχωρούσαν σε διευθυντές ακόμα και σε κάποιον που ενώ είχε αποχωρήσει από την εταιρεία εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί εταιρικό αυτοκίνητο κλπ). Οι αιτίες του κακού βρίσκονται αλλού.
Το 2009 οι «μαγειρεμένες» οικονομικές καταστάσεις παρουσίαζαν μια ακόμα κερδοφόρα χρονιά με  έσοδα και εισπράξεις ανθηρές. Όλα αυτά όμως απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Και βέβαια η φούσκα δεν άργησε να σκάσει με θύματα εμάς τους εργαζομένους. Στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις για τα έτη 2005-2009 οι αμοιβές που δόθηκαν σε διευθυντικά στελέχη και μέλη ΔΣ ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά. Μόνο για το 2009 οι αμοιβές ανέρχονταν σε 5.523.430€. Φαίνεται όμως πως όλα αυτά τα χρόνια κανείς ελεγκτικός μηχανισμός δεν έδωσε σημασία. Κανείς δεν αναρωτήθηκε πως γίνεται μια εταιρεία από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο το 2000 και μετά να μην έχει δώσει μέρισμα στους μικρομετόχους της αλλά να σκορπίζει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια ποσά στα μέλη του Δ.Σ. που τυχαίνει να είναι και μεγαλομέτοχοί της. 
Εμείς θα τολμήσουμε να σας αναφέρουμε ενδεικτικά για το έτος 2009 τις σκανδαλώδεις αμοιβές των μελών του ΔΣ, των διευθυντικών στελεχών και των τηλεοπτικών αστέρων (δεν ξέρουμε βέβαια, αν εσείς θα τολμήσετε να τις δημοσιεύσετε). Δικά σας λοιπόν τα σχόλια για τις αμοιβές της ντροπής.
ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ετησίως: από 350.000 -450.000€ (μεικτά) ο καθένας. 
Τα μέλη του ΔΣ  το έτος 2009 ήταν Κ. Γιαννίκος, Γ. Κουρής, Α. Κουρής, Β. Κοσμόπουλος, Χ. Πεχλιβανίδου, Α. Κοντοδήμου, Ξ. Βαλέττας.
ΑΜΟΙΒΕΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ετησίως:
Κοσμάς Σφαέλος, Διευθυντής Ειδήσεων, 420.000€  και μέσω της Κυπριακής offshore εταιρείας GARSTON INVEST 232.500€. Σύνολο  652.500€. Είναι να αναρωτιέστε όλοι τι έκανε αυτός ο διευθυντής και άξιζε τόσα πολλά. Εμείς πάντως ξέρουμε και θα αναφερθούμε σύντομα στο έργο του.
Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας, 420.000€. «Φύλακας άγγελος» όχι του ALTER αλλά του επί πολλά χρόνια συνεργάτη της  Κ. Γιαννίκου. Μέσω της «Συμμετοχικής Επενδυτικής Θεαμάτων» φαίνεται να έχει αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών του Γιαννίκου στην θεατρική επιχείρηση ΕΛΛ.ΘΕΑ .
Βασίλης Κοσμόπουλος, Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ 420.000€. Εκτός της αμοιβής του  έπαιρνε και αμοιβή μέλους Δ.Σ. Συνολική αμοιβή  720.000€. Ο «Διπλός ρόλος» θέλει και διπλή αμοιβή.
Στέλιος Πανταζόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, 520.000€, Θεοφύλακτος Οικονομίδης, Οικονομικός Διευθυντής 100.000€, Δημήτρης Στολίδης Προϊστάμενος στην Οικονομική Διεύθυνση 85.000€, και οι τρεις τα «αγαπημένα» παιδιά του Γιαννίκου.  Αθανασία Γοργόλη, Διευθύντρια Προσωπικού, 93.000€.
Δεν ήταν κακή αμοιβή για κάποια που ξεχνούσε να πατάει το πόδι της στον σταθμό και ασχολούταν συνεχώς με την ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρούσε στην Σίφνο. Να είναι τυχαίο άραγε ότι πριν ξεσπάσει το τσουνάμι στον σταθμό οι Πανταζόπουλος, Γοργόλη και Στολίδης  παραιτήθηκαν για να συνταξιοδοτηθούν και να πάρουν κανονικά τις αποζημιώσεις τους;
ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€. Κώστας Χαρδαβέλλας 760.000€. Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα  παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.
Νίκος Χατζηνικολάου 1.000.000 €. Νικολάκη τι να πούμε για σένα; Και εμείς με τέτοια αμοιβή δεν θα εγκαταλείπαμε τον σταθμό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου…του 2017.
 Αγγελική Νικολούλη 610.000€. Miss Marple πώς να μην ευγνωμονείς τον εργοδότη σου Κώστα Γιαννίκο, όταν φρόντιζε ο σταθμός όλα αυτά τα χρόνια να σου πληρώνει ακόμα και το φόρο εισοδήματος. Βέβαια δεν νομίζουμε να πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική.
Γιώργος Τράγκας 300.000€. Αλήθεια Γιωργάκη γιατί δεν εμφανίστηκες να υποστηρίξεις την παρέμβαση της εταιρείας σουDYNAMIC COMMUNICATION κατά της αίτησης για την υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99; Μήπως γιατί τσέπωσες το παραδάκι ενώ εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε για πολλούς μήνες απλήρωτοι; (πρόσεξε γιατί καμιά φορά και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!)
Να μην μιλήσουμε για τις offshore εταιρείες που όλα αυτά τα χρόνια εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ.  Ή μήπως δεν εισέπρατταν; Μήπως ήταν εικονικές συναλλαγές και υπερτιμολογήσεις; Μήπως να μας απαντήσουν γι’ αυτό οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και τηςMARFIN; Αν όχι πάλι μήπως να μας λύσουν την απορία οι  ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, η ΣΔΟΕ, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ, οι  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και όλοι όσοι εθελοτυφλούσαν για πολλά χρόνια; 
Πως γίνεται μια εταιρεία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 8.000.000€ να αγοράζει από το 2006 έως και το 2009 πρόγραμμα (ταινίες) αξίας  περίπου 420.000.000€; Και πως αυτή η εταιρεία το 2010 εμφανίζει ξαφνικά ζημιές  και δεν μπορεί να πληρώσει όλους εμάς; Δεν είναι η  οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι. Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε  εμάς τους πολλούς.  Όσο και αν τους βολεύει η πτώχευση, είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους εις βάρος  μας. Διαμηνύουμε στους υπευθύνους ότι τους τίτλους τέλους θα τους γράψουμε εμείς. Εμείς που συμπληρώσαμε τα κομμάτια του puzzle
                                                                        Απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER
Υ.Σ  Αλήθεια κ. Γιαννίκο και κ. Κουρή  πόσο να κοστολογείται η κάθε ταινία που αγοράζατε;

Press-gr

Ο Πούτιν είπε τη μεγάλη αλήθειαΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣΟ Βλαντιμίρ Πούτιν ανήκε στην κατηγορία των πολιτικών ηγετών που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η διαχείριση της επικοινωνίας, της εικόνας και των συμβολισμών, αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την μακροημέρευση στην εξουσία. Επειδή θα έχει προηγηθεί η μακροημέρευση στις καρδιές της κοινωνίας, έστω και ελλείψει αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης.
Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, επιχειρώντας να εξηγήσει όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στη Ρωσία, με την αντιπολίτευση να βγάζει στο δρόμο διαδηλωτές, αμφισβητώντας το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, και ζητώντας μετ’ επιτάσεως την επανάληψη της διεξαγωγής τους, ο «τσάρος» έδωσε επαρκείς ενδείξεις ότι δεν έχει απολέσει το feeling της ηγεμονίας.
Αφού λοιπόν υποσχέθηκε ότι θα τοποθετήσει κάμερες στα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να μην υπάρξουν υπόνοιες νοθείας στις προεδρικές εκλογές του 2012, εξαπέλυσε επίθεση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, και συνολικά της Δύσης, κατηγορώντας τους για διαρκείς προσπάθειες παρέμβασης στα εσωτερικά θέματα της Ρωσίας.
Εκεί, μεταξύ άλλων, είπε μια μεγάλη αλήθεια, που εξηγεί εν πολλοίς και την παρεξηγημένη… legacy των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφορικά με τις διεθνείς σχέσεις τους. Και την ισορροπία δυνάμεων στον πλανήτη, που ανά διαστήματα επιχειρούν να αναδιανείμουν.
«Οι ΗΠΑ δεν θέλουν συμμάχους. Θέλουν υποτελείς», ήταν η φράση του Βλαντιμίρ Πούτιν, που έμοιαζε βγαλμένη από τη ιστορική μνήμη και τη ζώσα πραγματικότητα. Αυτό είναι και το θεμελιώδες πρόβλημα της αμερικανικής διπλωματίας, που λειτουργεί διαβρωτικά σε εποχές οξυμένων κρίσεων, όπως είναι η σημερινή.
Αν η άλλη πλευρά του Ατλαντικού είχε διάθεση ειλικρινούς συνεννόησης και συνεργασίας, αν επένδυε στη σύνθεση ως πολλαπλασιαστική δύναμη προόδου για λαούς, κοινωνίες και έθνη, η διαχείριση της οικονομικής κρίσης θα ήταν πολύ ευκολότερη. Και φυσικά, αποτελεσματικότερη.


Statesmen.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου