Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ






ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ''ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ'' Φ.399 ΙΟΥΝΙΟΣ 2012  ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΒΕΚΕ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ), ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ  28 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ, 23 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, 3 ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ, 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ, 1 ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ(ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ).
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
ΓΙΑΤΙ;
ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 
ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ:
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Βίντεο: Debate συνιστωσών ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση... ποιος νίκησε;

Οι Έλληνες άνεργοι και οι λαθραίοι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ (φώτο)

Γαλάζιο τσουνάμι ύστερα από… σεισμό 3,8 – 4% ρίχτερ



Share
Ταρακουνήθηκε πριν λίγες ημέρες η Ρόδος από σεισμό κοντά στα 6 Ρίχτερ.
Οι τελευταίες προβλέψεις των σεισμολόγων, αναφέρουν, στο μεταξύ, ότι την Κυριακή ο Εγκέλαδος θα χτυπήσει και πάλι αλλά όχι από τα … ανατολικά και τις περιοχές του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, όπως περίμεναν πολλοί, αλλά από τα …δυτικά αυτήν την φορά.
Όλα τα Ινστιτούτα που καταγράφουν τις σεισμικές δονήσεις και μετακινήσεις στο υπέδαφος αναφέρουν ότι έχει κλειδώσει ένας σεισμός μεταξύ 3,8% και 4% Ρίχτερ.
Ήδη, μόλις την Τετάρτη το απόγευμα, μια σεισμική δόνηση… 3,8 Ρίχτερ στην Ηλεία έδωσε το σύνθημα για το τι θα συμβεί σε τρεις ημέρες.
Άλλοι πάλι λένε ότι θα είναι ήπιος σεισμός που απλά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα προς το καλύτερο.
Τελευταία πρόβλεψη από το σύστημα ΒΑΝ λέει ότι γαλάζιο τσουνάμι από δυτικά έρχεται ακάθεκτο, όχι για να καταστρέψει αλλά για να επαναφέρει την τάξη στο διαταραγμένο οικοσύστημα της Ελλάδας.
Μένει να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις τους καθώς κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.


Φρανσουά Ολάντ: Σας προειδοποιώ σαν φίλος για να μην υπάρξει ρήξη



 Διεθνής αποκλειστικότητα του Mega
Δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερος ο δεύτερος ισχυρότερος άνθρωπος της Ευρώπης, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, μιλώντας για το αύριο της Ελλάδας.

Μίλησε στην Όλγα Τρέμη ως «φίλος της Ελλάδας που θέλει να βοηθήσει», όπως είπε χαρακτηριστικά...


Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι «αν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δώσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες θέλουν να απομακρυνθούν από τις δεσμεύσεις τους, τότε θα υπάρξουν χώρες μέσα στην Ευρωζώνη που θα προτιμήσουν να τερματίσουν την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη»!

Συνεπώς είναι κουραφέξαλα ότι δεν κινδυνεύει η θέση της χώρας στο ευρώ, επειδή δήθεν το κόστος για την Ευρωζώνη θα είναι αβάστακτο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολάντ έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του από αυτές τις χώρες, επισημαίνοντας όμως με νόημα ότι τίποτα δε γίνεται χωρίς αμοιβαία εμπιστοσύνη. «Εγώ δεν στηρίζω αυτή την άποψη, θέλω να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αλλά οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό προϋποθέτει μια σχέση εμπιστοσύνης», ήταν τα λόγια του.

Χρησιμοποιώντας πολύ προσεκτικές διαπιστώσεις για να μη δώσει την εντύπωση ότι παρεμβαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο στις προεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα, απάντησε και στο ερώτημα «τι θα συμβεί αν η Ελλάδα ακυρώσει το Μνημόνιο».

Ξεκίνησε λέγοντας «δεν θέλω να πιέσω, δεν θέλω να αρχίσω τις απειλές, δεν θα πει ο πρόεδρος της Γαλλίας τι θα κάνουν οι Έλληνες», για να καταλήξει ότι «η πλήρης ακύρωση του Μνημονίου θα θεωρηθεί από πολλές χώρες της Ευρωζώνης ως ρήξη». Χρειάζονται, άραγε, επεξήγηση τα όσα είπε;

Και τι θα συμβεί αν οι εκλογές δεν στείλουν τέτοιο μήνυμα στην Ευρώπη; «Στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου θα λάβουμε μέτρα για την ανάπτυξη, τα οποία θα έχουν αντίκτυπο και στην Ελλάδα -αν η Ελλάδα επιλέξει να παραμείνει στην Ευρωζώνη και να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της»!

Ποιο είναι το μήνυμά του; «Ζητώ απ’ τους Έλληνες να μου έχουν εμπιστοσύνη. Αν θέλουν να μείνουν στο ευρώ να ξέρουν ότι η Ευρώπη θα τους στηρίξει, ταυτόχρονα όμως πρέπει να γίνουν προσπάθειες -δίκαιες προσπάθειες»…

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που έδωσε στο Mega

πηγή:newpost.gr


Αρχειοθήκη ιστολογίου