Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΓΡΑΦ.ΤΥΠΟΥ Ι.ΤΖΑΜΤΖΗ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, ΤΩΝ 57 ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ‘’ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ’’



Θέλουμε να  εκφράσουμε
 τις ευχαριστίες μας στους  βουλευτές  των νομών Ημαθίας  και Πέλλας κ.κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο ,Τσαβδαρίδη Λάζαρο, Μπατσαρά Γεωργία, Γιοβανόπουλο Κων/νο,  Καρασμάνη Γιώργο , Τζαμτζή Δάνη, Σταμενίτη Διονύση , Τζάκρη Θεοδώρα, για την συμπαράσταση που προσέφεραν στην προσπάθειά  για την επίλυση του δίκαιου αιτήματός μας  που αφορούσε την συνταξιοδότησή μας....  
Ευχαριστούμε επίσης τους βουλευτές των νομών Πρέβεζας και Εβρου κ.κ. Τσουμάνη Δημήτρη, Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο, Ντόλιο Γεώργιο για την δική τους συνδρομή στην προσπάθεια αυτή.
Αποδέκτες των ευχαριστιών μας είναι και όλοι οι υπηρεσιακοί  και πολιτιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εργασίας , για την κατανόηση που επέδειξαν στο δίκαιο αίτημά μας .
Τέλος , ευχαριστούμε το Εργατικό Κέντρο της Νάουσας , για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που μας παρείχε , αφού υπήρξε ο χώρος από όπου ξεκίνησε η προσπάθειά μας πριν 15 μήνες !
Με αρωγό στον αγώνα μας το Εργατικό Κέντρο Νάουσας ,μόλις προέκυψε το πρόβλημά μας, ενημερώθηκαν από την αρχή , όλοι οι βουλευτές των νομών μας , και ζητήθηκε η βοήθειά τους .
Στην  διάρκεια αυτών των 15 μηνών , η προσπάθεια όλων μας , και αφού  προσπέρασε  προβλήματα που αρχικά φαινόντουσαν ανυπέρβλητα , έφθασε στην δικαίωσή της  γιατί  όλοι  πιστέψαμε στο  δίκαιο αίτημα  και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή του.
Σε μια τέτοια συλλογική προσπάθεια , κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να προσπαθήσει να οικειοποιηθεί την επιτυχία, γιατί η αξία αυτής της επιτυχίας είναι η συνολική προσπάθεια και τίποτα περισσότερο ,αλλά και τίποτα λιγότερο !
Σε  όλους  όσους  βιώσαμε την εμπειρία  της επιτυχίας  σε αυτή την προσπάθεια , ας μείνει σαν συμπέρασμα πως  ‘’’ με συλλογική  προσπάθεια μπορούν να επιλυθούν  πολλά  και δύσκολα προβλήματα ‘’’.
Με τη λογική αυτή ,πιστεύουμε πως και οι πολιτικοί εκπρόσωποι των νομών μας ,μπορούν να προωθήσουν πολλά από τα τεράστια προβλήματα της περιοχής μας.
Μαζί με τις ευχαριστίες μας , εκφράζουμε και τις ευχές μας για τις γιορτές ,καθώς και υγεία και ευτυχία για το 2014 , με λιγότερα προβλήματα από όσα αντέχει ο καθένας μας.



kalmopias.blogspot.g

Αρχειοθήκη ιστολογίου