Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Σφοδρή επίθεση της ΝΔ σε Παπανδρέου και Ραγκούση








Σφοδρή επίθεση της ΝΔ σε Παπανδρέου και Ραγκούση 
Συνεχίζει την κόντρα της με την κυβέρνηση για το θέμα των ταξί η ΝΔ με νέα επίθεση του Γιάννη Μιχελάκηπρος τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε λόγο για ανευθυνότητα και ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να εγκαταλείψει το ρόλο του "ανεύθυνου παρατηρητή" και να δρομολογήσει τη μόνη λύση η οποία είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Ο κ. Μιχελάκης στη δήλωσή του επεσήμανε πως χθες ο κ. Μόσιαλος -αναφερόμενος στο θέμα των ταξί- απέδειξε ότι εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση και άδειασε τον κ. Ραγκούση, υποσχόμενος αντ’ αυτού, «απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες», ενώ σήμερα «ο αρχιτέκτονας του χάους» όπως χαρακτηρίζει τον κ. Ραγκούση φέρνει στον ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ την προσωπική του βεντέτα με τον κ. Ρέππα.

«Δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά κανενός, οφείλει, όμως, ο κ. Ραγκούσης να καταλάβει πως δεν είναι δικαίωμά του να παίζει οποιαδήποτε παιχνίδια σε βάρος της κοινωνίας, της οικονομίας και της τουριστικής μας βιομηχανίας», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος και χαρακτήρισε αδιανόητο το να εμφανίζεται ο αρμόδιος υπουργός ανέτοιμος για συγκεκριμένες προτάσεις.

Αρχειοθήκη ιστολογίου