Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές»

"Οι πολίτες δεν θα διακινδυνεύσουν την σταθερότητα και την ομαλή πορεία της χώρας μέσα στην Ευρώπη και στο ευρώ"
 
«Ο  ΣΥΡΙΖΑ και οι συνοδοιπόροι του, Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ και τα απομεινάρια της ΔΗΜΑΡ, παρά την θέληση της συντριπτικής  πλειοψηφίας των πολιτών, οδήγησαν με την άρνηση τους να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για καθαρά μικροκομματικούς λόγους, με το έτσι θέλω,  την χώρα στις εκλογές.  Δεν άφησαν την χώρα  να βγει από το μνημόνιο στο τέλος Φεβρουαρίου, δεν άφησαν να προχωρήσει η διαδικασία για την Συνταγματική Αναθεώρηση, ώστε η επόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική και δεν τους απασχολούν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που δημιουργούνται αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα.
Ο ελληνικός λαός με σωφροσύνη και γνώση, θα αναδείξει στις εκλογές ξανά την Νέα Δημοκρατία πρώτη και κυρίαρχη δύναμη, διότι είδε τις θυσίες του να πιάνουν τόπο, να βγαίνουμε από το μνημόνιο και πλέον να έχουμε μπροστά μας καλύτερες μέρες.

Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, διότι οι πολίτες δεν θα διακινδυνεύσουν την σταθερότητα και την ομαλή πορεία της χώρας μέσα στην Ευρώπη και στο ευρώ και δεν θα πειραματιστούν με το συνονθύλευμα των τριτοκοσμικών  άλλα και κομμουνιστικών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ.»

Ιορδάνης Τζαμτζής
Υπ. Βουλευτής Πέλλας
Νέα Δημοκρατία

Αρχειοθήκη ιστολογίου