Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Στο σκαμνί ξανά ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ - Απόφαση του Αρείου Πάγου για αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματοςΣτο σκαμνί ξανά ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ - Απόφαση του Αρείου Πάγου για αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος - Κεντρική Εικόνα
Τι είχε προτείνει η Ξένη Δημητρίου από τη θέση της αντιεισαγγελέως
Την αναίρεση του βουλεύματος του Εφετείου για τον Ανδρέα Γεωργίου, πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας αποφάσισε σήμερα ο Άρειος Πάγος.
Η νέα εισαγγελέας  του ανώτατου δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου μετά την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου προτείνει την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου για την παραποίηση στατιστικών στοιχείων.

Πρόκειται για την  γνωστή υπόθεση των greekSTATISTICShttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png που είχαν την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ και οδήγησε την Ελλάδα στο μονοπάτι των Μνημονίων.
Υπενθυμίζεται ότι η Ξένη Δημητρίου από τη θέση της αντιεισαγγελέως είχε ζητήσει ο Ανδρέας Γεωργίου να δικαστεί ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Αθηνών  και για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης πλέον του πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματος  της παράβασης καθήκοντος


http://www.parapolitika.gr/

Αρχειοθήκη ιστολογίου