Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη αύριο



Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη αύριο
Στις 10 το πρωί η συνάντηση μετά από αίτημα κορυφαίων υπουργών. Τον Ρέσλερ υποδέχεται η Αθήνα
Οι καταιγιστικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις προκάλεσαν την αντίδραση κορυφαίων υπουργών οι οποίοι ζήτησαν έκτακτη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής προκειμένου να ενημερωθούν από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών.
Το αίτημά τους βρήκε ανταπόκριση και αποφασίστηκε αύριο στις 10 το πρωί η συνάντηση.
Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα για συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής , το απηύθυναν οι Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου και Ανδρέας Λοβέρδος.


Reporter.gr

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ...Άσκηση προσομείωσης μίας ελληνικής στάσης πληρωμών ζήτησαν οι Ευρωπαίοι



Να υποβάλουν τις τράπεζες σε νέο στρες τεστ που θα προβλέπει μεγάλο "haircut" των ελληνικών ομολόγων ζήτησαν απ' τις εποπτικές Αρχές τους οι υπ. Οικονομικών της ΕΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα των FT.

Σύμφωνα με αξιωματούχους με γνώση του θέματος, τους οποίους όμως δεν κατονομάζει η εφημερίδα, έχει ζητηθεί από την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (ΕΒΑ) να καταγράψει χώρα χώρα πόσα νέα κεφάλαια θα χρειαστούν οι τράπεζες στην περίπτωση μίας γενναίας απομείωσης της ονομαστικής αξίας των ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Οι αξιωματούχοι επέμειναν ότι η κίνηση δεν αποτελεί ένδειξη ότι οι ηγέτες της ΕΕ προετοιμάζονται για στάση πληρωμών από την Ελλάδα. Αντίθετα, σημείωναν, ότι αποτελεί ένα προληπτικό μέτρο με σκοπό να παρέχει πληροφορίες στις διαπραγματεύσεις που “τρέχουν” για την επανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Η κίνηση, που αποτελεί σύμφωνα με το δημοσίευμα παραδοχή ότι τα προηγούμενα στρες τεστ ήταν "ελαφρά", έρχεται έπειτα απ' τη δήλωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επανακεφαλαιοποίηση των γερμανικών τραπεζών εφόσον χρεαστεί, υπονοώντας ότι θα θέσει ζήτημα πανευρωπαϊκής στήριξης στο τραπεζικό σύστημα στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, στα τέλη του μήνα. 


Isotimia.gr

Πρεσβεία για Frontex, τρομοκρατία και αναρχική βία στην Ελλάδα




amerikaniki presveia.jpg
Ενδεικτικά του βαθμού συνεργασίας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με την Αμερικάνικη Πρεσβεία, είναι τα έγγραφα που διέρρευσε πρόσφατα το Wikileaks. Σε διάφορες εμπιστευτικές αναφορές, ο Αμερικάνος Πρέσβης Ντάνιελ Σπέκχαρντ, περιγράφει τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τους αναρχικούς και τους «ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ». Σημειώνεται ότι κάποια από τα έγγραφα αυτά είχαν διαρρεύσει και στο παρελθόν, η συλλογή ωστόσο έχει εμπουτιστεί σημαντικά.
Η μάχη του Αιγαίου
Σε έγγραφο του 2009, η Πρεσβεία αναφέρεται στις επιχειρήσεις της Frontex στο Αιγαίο, τις οποίες χαρακτηρίζει τις μεγαλύτερες της ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής. Θεωρεί την παρουσία της αναγκαία, αλλά όχι επαρκή, μπροστά στην «πρόκληση της παράνομης μετανάστευσης». Επισημαίνει ακόμα τις αντιπαραθέσεις με την Τουρκία με αφορμή τις επιχειρήσεις της Frontex.
Το τελευταίο θέμα απασχολεί ιδιαίτερα την Πρεσβεία, η οποία σε άλλο έγγραφοαναφέρει ότι πτήσεις ελικοπτέρων της Frontex δέχθηκαν προειδοποιήσεις από τουρκικά ραντάρ ότι έχουν μπει στον τουρκικό εναέριο χώρο. Επόμενη αναφοράμεταφέρει καταγγελίες του Ελληνικού Λιμενικού, σύμφωνα με τις οποίες τουρκικά στρατιωτικά σκάφη διευκολύνουν την είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα. Η Πρεσβεία παίρνει σαφή θέση υπέρ του ελληνικού κράτους, θεωρώντας την Τουρκία ως βασικό πέρασμα των «παράνομων μεταναστών» προς τη δύση.
Η κατάσταση στο Αιγαίο και ο πόλεμος ενάντια στους μετανάστες αποτελεί υψηλή προτεραιότητα τόσο της ελληνικής κυβέρνησης, όσο και της Πρεσβείας. Τον Γενάρη του 2010 μάλιστα, ο Αμερικάνος Πρέσβης D. Speckhard συναντιέται απευθείας με τον εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος Διοικητή Μπούσιο, ο οποίος του δίνει πλήρη αναφορά για τα δρώμενα στο Αιγαίο (βλ τη σχετική αναφορά). Η Πρεσβεία ωστόσο αναγνωρίζει επίσης, σε άλλες αναφορές της, και την αντίστοιχη προσπάθεια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει θέσει την καταπολέμηση της μετανάστευσης σε υψηλή προτεραιότητα.
Απέλαση ιρακινού διωκόμενου αντικαθεστωτικού
Το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Αμερικάνικη Πρεσβεία για την «καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης» συνδέεται άμεσα με τον «πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία». Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά του 2009, ο Πρέσβης περιγράφει τη σύλληψη και την παράδοση στους διώκτες του από τις ελληνικές αρχές ιρακινού αντικαθεστωτικού πρόσφυγα.
Ο Μουαμάρ Λατίφ Καρίμ (γνωστός και ως Abu Sajjad), σύμφωνα πάντα με τον Αμερικάνο Πρέσβη, είχε συλληφθεί στο Ιράκ για συμμετοχή σε ένοπλες επιθέσεις. Αργότερα κατάφερε να διαφύγει στην Ελλάδα, όπου και συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές ως παράνομος μετανάστης. Η ταυτότητά του δεν ήταν ακόμα γνωστή, οπότε και αφέθηκε, για να συλληφθεί ξανά το Φλεβάρη του 2009, μετά από συνεργασία των ελληνικών αρχών με τις αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών στην Ελλάδα και το Ιράκ, καθώς και των Ιρακινών διωκτικών αρχών. Χαρακτηριστικός είναι ο …λογοτεχνικός τίτλος του άρθρου «Από το Ιράκ στην Ελλάδα … και πίσω».
Αναρχικοί, τρομοκράτες και ισλαμιστές 

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ωστόσο είναι η αναφορά από τη συνάντηση του Αμερικάνου Πρέσβη D. Speckhard και του αμερικάνου απεσταλμένου για θέματα ασφαλείας Andrew Shapiro με το –νέο- τότε Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο Υπουργός υποστήριξε ότι παρέλαβε διαλυμένες τις υπηρεσίες ασφαλείας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και υποσχέθηκε αποτελεσματικότητα. Μάλιστα, η έκθεση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρά το γεγονός ότι ο Χρυσοχοΐδης και το ΠΑΣΟΚ γενικά έχουν δεχθεί κριτική ότι είναι πολύ μαλακοί σε θέματα νόμου και τάξης, ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης είπε στον Shapiro και τον Πρέσβη ότι έχει καθαρές οδηγίες από τον Πρωθυπουργό να μη δείξει καμία ανοχή στην τρομοκρατία, την αναρχική βία και την παράνομη μετανάστευση. Προέβλεψε ακόμα ότι η κυβέρνηση θα νικήσει τους βίαιους αναρχικούς γιατί η κοινή γνώμη το απαιτεί».
Σε άλλο σημείο, ο Πρέσβης ζήτησε από τον Υπουργό εξηγήσεις για την αποπομπή του Αρχηγού της Αστυνομίας Τσιάτουρα, μετά τη βίαιη εισβολή στην εκδήλωση στο Φλοράλ, στις 21 Οκτώβρη του 2009. Η έκθεση αναφέρει μάλιστα ότι τότε η Αστυνομία μετά από συγκρούσεις με διαδηλωτές οι οποίοι βρήκαν καταφύγιο μέσα στην καφετέρια, αναγκάστηκε να εισβάλλει και να συλλάβει «υψηλόβαθμα μέλη του ακροαριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Υπουργός, απολογούμενος, διέψευσε ότι η αποπομπή έχει να κάνει με το περιστατικό, για το οποίο μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη, αλλά έγινε εξαιτίας της «φριχτής κατάστασης» στην οποία οδήγησε η προηγούμενη ηγεσία την Αστυνομία.
Όσο αφορά την τρομοκρατία, ο Υπουργός υποστήριξε ότι υπάρχουν «ενδείξεις για συνδέσμους με το Ιράν, τη Χεζμπολάχ και τη Χαμάς» και ότι υπάρχουν υποψίες για το προσωπικό της ιρανικής πρεσβείας. Σε ένα κρεσέντο μάλιστα συνομωσιολογίας, υποστήριξε ότι υπάρχουν ενδείξεις για συνδέσμους μεταξύ του Ιράν και του …Επαναστατικού Αγώνα.


Alterthess.gr

Τι είπε πάλι ο Πάγκαλος; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



"Φωτιά στα τόπια" βάζει για άλλη μια φορά ο Πάγκαλος στην Κυβερνητική συνοχή.
Στο περιοδικό Informer* που κυκλοφορεί αύριο ο Αντιπρόεδρος φέρεται να έχει πει για τον έτερο Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο:
” Τα έχει κάνει θάλασσα . Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν πολλοί. Κάνει συνέχεια λάθη”
Για τον Παπανδρέου ” Αυτά μπορούσε να κάνει“
Και για την επόμενη μέρα στο ΠαΣοΚ φέρεται να είπε για τους διαδόχους Παπανδρέου.

Η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Χρυσοχοίδης είναι λίγοι ο Ρέππας κινείται στο περιβάλλον Παπανδρέου. Οι μόνοι που αξίζουν είναι ο Ραγκούσης και ο Λοβέρδος.
θα τρέχουν από αύριο στο ΠαΣοΚ να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Οι διαψεύσεις θα πάνε σύννεφο…….
source: kafeneio
σημείωση taxalia: Το περιοδικό informer
 που κυκλοφoρεί κάθε Πέμπτη, εκδίδεται από την BESTEND A.E., (ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, TIVO κλπ), της οποίας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Κώστας Γιαννίκος, μεγαλομέτοχος του ΑΛΤΕΡ και αρθρογραφούν σε αυτό κυρίως δημοσιογράφοι του ΑΛΤΕΡ. Έχει άριστες σχέσεις, με ποιόν άλλο; τον Καρατζαφέρη.
Όπως όλα τα ΜΜΕ, έτσι και αυτό δηλώνει στον τελευταίο ισολογισμό ζημίες 2.543.579,58 ευρώ για το 2010 και σωρευτικά 5.718.468,00 ευρώ, ενώ έχει σύνολο υποχρεώσεων (χρωστάει) 44 εκ.ευρώ.

Προσοχή, η BESTEND, όχι το ΑΛΤΕΡ. Το ΑΛΤΕΡ είναι άλλη Α.Ε.
Φυσικά δεν έχει πληρώσει ποτέ εφορία, αφού δηλώνει συνεχώς "ζημίες εις νέον".
Καλά θα κάνουν λοιπόν οι Βενιζέλοι κι οι Πάγκαλοι, να μπουν στο ψητό: να αφήσουν τη γενικολογία για τη φοροδιαφυγή, τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις κλπ, και αντί να δίνουν συνεντεύξεις να μας εξηγήσουν, γιατί όλοι οι εκδότες συνεχίζουν να ασκούν ένα επάγγελμα, που επί δεκαετίες τους φορτώνει με εκατομμύρια ευρώ ζημίες και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη.
Φιστίκια τα ΄χουν τα εκατομμύρια ευρώ οι μεγαλόσχημοι. Σε φέσια όμως. Ποτέ σε φόρους !
Υ.Γ. Με τη λίστα μεγαλοφειλετών 
φυσικών προσώπων τι έγινε κ.Βενιζέλε; Είναι η τριακοστή φορά που σας ρωτάμε.


Exomatiakaivlepo.blogspot.com

Τι θα γίνει πρώτο; Άγριο “κούρεμα”, ή εκλογές;



=
Haircut έως 50% ή εκλογές; Τι άραγε θα γίνει πρώτο; Αυτό είναι πλέον το ζήτημα που θα πρέπει να απαντηθεί, μετά τις δραματικές εξελίξεις για την οικονομία και την… απειλή του Γ. Παπανδρέου ότι θα πάει σε εκλογές (βλέπε σχετικό ρεπορτάζ στο antinews).
Μετά τον επικεφαλής Ευρώπης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Αντόνιο Μπόρχες ο οποίος δήλωσε ότι πρέπει να αλλάξει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου (σχετικό ρεπορτάζ εδώ) ο ένας μετά τον άλλο οι Ευρωπαίοι βγαίνουν ξεκάθαρα και μιλούν ακριβώς γι’ αυτό. Δηλαδή ότι η συμφωνία για βοήθεια της Ελλάδας με κούρεμα 21% που είχε αποφασιστεί το καλοκαίρι, είναι απλά ένα κουρελόχαρτο.
Πάμε για άλλα, πολύ χειρότερα και έχουν να κάνουν με κούρεμα έως και 50% των ελληνικών ομολόγων, κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, μείωση μισθών και συντάξεων, κρατικοποίηση των διαλυμένων τραπεζών και νέο κύκλο βαθιάς ύφεσης και λιτότητας για τον ελληνικό λαό.
Το σενάριο επιβεβαίωσε η Αγκελα Μέρκελ τόσο μιλώντας στο κομματικό της ακροατήριο όσο και μετά τη συνάντησή της σήμερα με τον Χ. Μπαρόζο. Η Γερμανίδα καγκελάριος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει η 21η Ιουλίου και να ισχύσει στη θέση της το γερμανικό σχέδιο ή Plan B που προβλέπει μεγαλύτερο κούρεμα που θα επιβληθεί στους ιδιώτες κατόχους κρατικών ομολόγων. Η κυρία Μέρκελ δήλωσε πως πρέπει «να εξεταστεί αν οι αριθμοί της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου συμβαδίζουν ακόμα με την τρέχουσα ελληνική πραγματικότητα». Ρητορική δήλωση αφού είναι σίγουρο ότι έχουν αλλάξει τα πάντα από τότε.
Αυτό που πλέον συζητείται είναι αν το haircut θα γίνει οικειοθελώς, οπότε δε θα είναι πιστωτικό γεγονός, ή αν θα πάμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.
Αλλά και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Φρ Μπαρουάν, έκανε στροφή στην γαλλική πολιτική αφήνοντας κι αυτός το ενδεχόμενο επανεξέτασης της συμφωνίας του Ιουλίου. Στο ίδιο μήκος κύματος και η υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας η οποία δήλωσε πως η Ευρωζώνη σε μεγάλο βαθμό αρχίσει να ξυπνάει ως προς το γεγονός ότι η συμφωνία είναι πολύ θετική και η ευθύνη πολύ μικρή για τους επενδυτές. Οι τράπεζες και οι ιδιώτες επενδυτές θα πρέπει να συμμετέχουν στην πληρωμή του λογαριασμού.
Καθόλου τυχαία δεν θα πρέπει να είναι επίσης η φημολογία ότι το ταξίδι του καγκελάριου Ρέσλερ στην Ελλάδα φέρνει και το σχέδιο Β. Αλλωστε, ο… κουρέας Ρέσλερ ήταν αυτός που για πρώτη φορά είχε θέσει θέμα αλλαγής της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου.
Γερμανία και Γαλλία, αλλά και ο Ολι Ρεν έχουν αρχίσει και σκέπτονται σοβαρά τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τις μεγάλες απώλειες των ευρωπαϊκών τραπεζών και πόσα χρήματα θα χρειαστούν για την ανακεφαλαιοποίησή τους.
Σημασία έχει η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Μόσιαλου ότι δεν έχει κατατεθεί ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση για κούρεμα σε ποσοστό 50%. Φυσικά, ανεπίσημα γίνονται πάρα πολλές συζητήσεις. Έχει, επίσης, σημασία και η δήλωση του Λουκά Παπαδήμου, συμβούλου του πρωθυπουργού ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί επιπλέον κούρεμα.
Το κλίμα είναι γεγονός πως είναι πολύ βαρύ για την Ελλάδα. Η κυβέρνηση τρώει ξύλο από παντού ενώ σε πολύ βαρύ κλίμα έγινε και η τηλεφωνική συνομιλία Μέρκελ – Παπανδρέου. Εκεί η Γερμανίδα καγκελάριος εμφανίστηκε απογοητευμένη από τις επιδόσεις της κυβέρνησης στην οικονομία και μίλησε ακόμη και για γενική χρεοκοπία της χώρας και όχι ένα …απλό κούρεμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Παπανδρέου, υπό την πίεση των τελευταίων εξελίξεων σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει σε εκλογές με αυτό ακριβώς το διακύβευμα. Στο πίσω μέρος του μυαλού του, όμως, έχει την ηρωική έξοδο. Προφανώς σκέφτεται ότι αφού δεν μπορεί να αποφύγει τη χρεοκοπία, ας την αφήσει να σκάσει στα χέρια άλλου


Antinews

Ήπια προσαρμογή στο “κούρεμα”…



Καταφέραμε και πάλι να γίνουμε πρώτο θέμα στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Οι δέκτες των τηλεοράσεων και οι οθόνες των υπολογιστών… γέμισαν Αθήνα, γέμισαν Ελλάδα, γέμισαν εικόνες επιχείρησης βίαιης καταστολής ακόμη και απέναντι σε… υποψία κοινωνικής εξέγερσης.
Σε σχέση με το παρελθόν, ακόμη και σε σχέση με το διακύβευμα απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και αφαίμαξης των ονείρων και των οραμάτων ενός ολόκληρου λαού, οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα δεν συνιστούσαν ούτε “μέγα πλήθος”, ούτε “μέγα πάθος”.
Ήταν απλώς ο πρόλογος της αμφισβήτησης, μια… υποψία κοινωνικής εξέγερσης, απόλυτα δικαιολογημένης, εξηγήσιμης και κατανοητής. Εκεί θα έπρεπε να είμαστε όλοι. Το παρόν αλλά και το μέλλον αυτού του τόπου.
Και όμως… Σε μια διαδήλωση που δεν έδειχνε ότι θα άνοιγε ούτε μισό ρουθούνι, οι αστυνομικές δυνάμεις, προφανώς μετά από σχετικές εντολές της πολιτικής ηγεσίας, μια μόλις μέρα μετά την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη ΓΑΔΑ, έδωσαν μια πρώτη γεύση της… ήπιας προσαρμογής στο «κούρεμα» που επιφυλάσσουν για την Ελλάδα οι δανειστές μας.
Οι εικόνες βίας έφτασαν μέχρι το σαλόνι των δανειστών. Όχι ότι μπορεί να προσδοκά κανείς βάσιμα σε διαφορετικές συμπεριφορές, αλληλεγγύης, σύνθεσης, συναντίληψης και συνεννόησης.
Ας καταλάβουν τουλάχιστον ότι ακόμη και στους λαούς που λεηλατούνται, όπως συμβαίνει με τη νεώτερη Ελλάδα, υπάρχουν και όρια. Δεν μπορείς να ισοπεδώνεις την προσωπικότητά τους.

Statesmen.gr

ΝΔ: «Αδιόρθωτη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ»



Απάντηση έδωσε η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, μετά την αναθεώρηση των δημοσιονομικών στοιχείων από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι αδιόρθωτη. Παλινδρομεί διαρκώς και κατά περίπτωση σε σχέση με τα στατιστικά στοιχεία. Αφού φούσκωσε το έλλειμμα του 2009 -όπως καταγγέλλεται και από μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, που πρόσφατα καρατομήθηκαν- θριαμβολογούσε ότι δεν υπήρχαν «αστερίσκοι» στα στοιχεία που εξέδιδε η «ενός ανδρός» Αρχή.»
»Τελικά τι συμβαίνει; Και μάλιστα 2 ημέρες μετά την κατάθεση του Προσχεδίου του Προϋπολογισμού; Απαιτείται σοβαρότητα. Η αποτυχία της Κυβέρνησης δεν καλύπτεται από τέτοιους χειρισμούς. Επί της ουσίας της πορείας της Οικονομίας αναφέρουμε ένα μόνο στοιχείο: Το 2009 ήταν έτος ύφεσης για όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Ενώ το 2010, η ύφεση στην πατρίδα μας βάθυνε, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στις χώρες της Ευρώπης και του κόσμου. Κάτι που συνεχίζεται και το 2011 και προβλέπεται και για το 2012. Συνιστούμε στην Κυβέρνηση να μην φλυαρεί.»




www.kathimerini.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου