Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η σιωπή που επιδιώκει η Χρυσή Αυγή και οι θέσεις της για τις γυναίκες








Η σιωπή που επιχειρεί να επιβάλει στην ελληνική κοινωνία η Χρυσή Αυγή, δεν έχει καμία τύχη. Το επιχείρημα “μην ασχολείστε μαζί τους τους ανεβάζετε”, κατά τη γνώμη μας δεν ευσταθεί. Η πορεία του “λαϊκού συνδέσμου”, πρώτα προς το δημαρχείο της Αθήνας και μετά προς το κοινοβούλιο, ήταν σιωπηλή. Τη σιωπή και την αδιαφορία όλων μας μαζί με την απόλυτη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος εκμεταλλεύθηκαν για να κάνουν αυτά που κάνουν ατιμώρητοι.

Δεν υπάρχει καμία εμμονή με τη Χρυσή Αυγή. Εμμονές έχουν όσοι υποστηρίζουν τυφλά μια οργάνωση , ένα κόμμα μέλη του οποίου έχουν δηλώσει ότι “δεν αισθάνονται άνετα στο κοινοβούλιο”. Γι΄ αυτό προφανώς και σε κάθε ευκαιρία το εξευτελίζουν.

Εμμονές έχουν όσοι πιστεύουν τόσο βαθειά στο…μεγαλείο του Γ’ Ράϊχ και του ηγέτη του, ώστε δεν δίστασαν να κάνουν τατουάζ στο σώμα τους με συνθήματα των ναζί και των SS.

Εμμονή είναι να προσπαθείς να δώσεις στον απελπισμένο ένα στόχο ο οποίος και θα φορτωθεί όλες τις ευθύνες για τα δεινά του απελπισμένου. Το έκανε με τεράστια επιτυχία ο Χίτλερ, δίνοντας στους απελπισμένους Γερμανούς το “στόχο” των Εβραίων. Κι αυτοί τον ψήφισαν. Το ίδιο γίνεται και τώρα.Προς το παρόν στόχος είναι οι μετανάστες και λαθρομετανάστες. Τώρα έχουμε και μη αρεστούς καλλιτέχνες κι έπεται συνέχεια.

Σιωπή λοιπόν δεν πρέπει να υπάρξει. Αντιθέτως πρέπει να αναδειχθούν όλες οι θέσεις ,οι απόψεις αλλά και οι έκνομες ενέργειες της Χρυσής Αυγής.

Για να γνωρίζουν όλοι ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν.

Είχαμε αναδείξει παλαιότερα τις θέσεις τους για όσους έχουν διανοητικά προβλήματα. Διαβάστε και τις απόψεις τους για τη θέση της γυναίκας. Έχουν πολύ ενδιαφέρον, αν και έχουν γίνει κατανοητές από τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλη και τώρα με τον έλεγχο που έγινε στη νεαρή εγγονή του στρατηγού Τσιγάντε.




Κατά τ΄ άλλα ο κρατικός μηχανισμός καλό θα είναι να σοβαρευτεί και να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα και αυστηρότητα τις ακραίες συμπεριφορές και αντιλήψεις απ΄ όπου κι αν προέρχονται.


Tράπεζα της Ελλάδος: "Απάτη τα 600 δισ.ευρώ των ομογενών"

ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣΕκτύπωσηE-mail
 ImageΣύμφωνα με το οριστικό πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την πολύκροτη υπόθεση των 600 δισ.ευρώ που υποτίθεται ότι κατέθεσε η οργάνωση END προκειμένου να εξαγοράσει το επαχθές χρέος της Ελλάδας δεν υπήρξε ποτέ τέτοια κατάθεση σε καμία τράπεζα του Καναδά, ενώ και οι εταιρείες του κυρίου Σώρρα είναι... αέρας κοπανιστός, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Ειδικότερα, στο πόρισμα αναφέρεται επί λέξη πως η έρευνα για τα έδειξε πως «πρόκειται περί απάτης». Κι αυτό γιατί:
• Οι εταιρείες που αναφέρουν οι «εκπρόσωποι» της END στις δηλώσεις και στα «έγγραφα» που έχουν εμφανίσει (Federal Stock Transfer, Woodridge Ontario, Federal Funding και Diamond & Diamond) δεν υπάρχουν και δεν είναι καταχωρημένες σε καμία τραπεζική επετηρίδα.
• Η οργάνωση END είναι επίσης ανύπαρκτη. Μοναδική αναφορά της γίνεται σε πληρωμένη διαφήμιση στο δίκτυο CNW Canada Newswire ως ΜΚΟ με ιδρυτικό μέλος τον Αρτέμιο Σώρρα, πρόεδρο τον Μανώλη Λαμπράκη και τον Antony Diamont ως «διευθυντή» του γραφείου Καναδά!
• Οι αναφορές που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την Diamond & Diamond Merchant Banking Group δείχνουν ότι πρόκειται για εταιρεία-απάτη ενώ εκκρεμεί εις βάρος της προσωρινή εντολή της αρμόδιας αρχής Ontario Securities Commission.
• Τέλος, στην αναφερόμενη διεύθυνση της Federal Stock Transfer & Custody Agents που υποτίθεται ότι εγγυάται την καταβολή των 600 δισ. δολαρίων υπάρχει απλώς ένα συγκρότημα με εστιατόρια και καφετέριες.
• Με δήλωσή του, ο υπεύθυνος Τύπου της Τράπεζας του Μόντρεαλ, Ραλφ Μαράνκα, διαψεύδει ότι έχει γίνει κατάθεση 600 δισ. δολαρίων σε CDRS (κηδεμονευόμενες καταθετικές αποδείξεις) με αντίκρυσμα αμερικάνικα ομόλογα ίδιου ύψους όπως υποστήριξε ο άφαντος πλέον Μανώλης Λαμπράκης: «Τα δημοσιεύματα περί κατάθεσης 600 δισ. δολαρίων στην BMΟ (Bank of Montreal) δεν είναι αξιόπιστα», σημειώνει ο κ. Μαράνκα.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου