Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Iορδάνης Τζαμτζής: Από καρδιάς…E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Αγαπητές συμπολίτισσες –συμπολίτες
Όλα τα χρόνια που πολιτεύομαι με στηρίξατε με την ψήφο σας και σας ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά.
Αναπτύχτηκε ανάμεσα μας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, την οποία πάντα αγωνίζομαι να διαφυλάξω.
Ξέρω τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα που σας απασχολούν και πάντα παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση τους. 
Αγαπητές συμπολίτισσες, συμπολίτες
Ξέρετε ότι πολιτεύτηκα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον και το καλό του συνόλου και όχι το προσωπικό μου.
Ξέρετε ότι από την πολιτική δεν πλούτισα. Κάθε άλλο.
Ξέρετε ότι δεν χρησιμοποίησα την δύναμη του βουλευτή για να διορίσω τους συγγενείς  μου στο δημόσιο, αλλά για να προωθήσω θέματα και να λύσω προβλήματα που απασχολούσαν τους αγρότες ,τους κτηνοτρόφους, τους εργάτες, τους επαγγελματίες, τους εμπόρους, τους υπαλλήλους τους συνταξιούχους.
Ξέρετε ότι ήμουν πάντα μπροστάρης στους αγώνες και στις διεκδικήσεις των πολιτών της Πέλλας.
Ξέρετε ότι τα αυτιά μου , η πόρτα του γραφείου μου, η πόρτα του σπιτιού μου, ήταν και είναι πάντα ανοικτά.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Την δύσκολη και κρίσιμη περίοδο που περνά η χώρα μας, απαιτούνται γνώσεις, εμπειρία, ειλικρίνεια και τιμιότητα από τους πολιτικούς μας.
Απαιτούνται ξεκάθαρες πολιτικές, που θα ανακουφίσουν τους αδύναμους και θα ενισχύσουν την παραγωγή, την απασχόληση, την ανάπτυξη στον τόπο μας.
Σ’ αυτόν τον αγώνα σας καλώ να στηρίξετε την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά που εγγυάται αυτή την πολιτική.
Ζητώ να με στηρίξετε και να με ψηφίσετε.
Μιλάμε την ίδια γλώσσα, Βαδίζουμε Μαζί.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐουδίνουμε την μάχη μαζίμε ειλικρίνεια καιεντιμότητα.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ    ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ

Δημόσια παρέμβαση από ΚαραμανλήΤην πρώτη δημόσια παρέμβασή του μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια έκανε σήμερα ο Κώστας Καραμανλής. Με δήλωση την οποία μοίρασε το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, ο Κώστας Καραμανλής μιλά ξεκάθαρα για την ανάγκη πολιτικής και κυβερνητικής σταθερότητας, που μπορεί να προκύψει μονάχα μέσα από την ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά, η δήλωση του Κώστα Καραμανλή έχει ως εξής:
«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.
Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.
Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».

Αρχειοθήκη ιστολογίου