Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ο «ναζιστικός» χαιρετισμός Γερμανού αξιωματούχου[βίντεο]


Την στιγμή που η Γερμανική αποστολή έκανε την εμφάνισή της στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων η κάμερα «συνέλαβε» Γερμανό αξιωματούχο να χαιρετά με...περίεργο τρόπο τους αθλητές.
Ιστοσελίδες, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη, χαρακτηρίζουν "ναζιστικό" τον χαιρετισμό. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τα stage επανέρχονται μέσω...ΜΚΟ (!)





Το καινούργιο φρούτο στις εργασιακές σχέσεις στο δημόσιο (Δήμους και Περιφέρειες) λέγεται...«Προγράμματα Κοινωφελούς εργασίας» Ο άνεργος απασχολούμενος θα βρει εργασία για χρονικό διάστημα...πέντε (5) ολόκληρων μηνών. Η ημερήσια αποζημίωση ορίστηκε στα 25€ (δηλαδή για 22 εργάσιμες περίπου 500 ευρώ το μήνα). Και μάλιστα αναφέρεται ρητώς ότι είναι κατά παρέκκλιση των Συλλογικών Συμβάσεων και της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης. Δηλαδή εργαζόμενοι θα κληθούν να παράσχουν τις ίδιες υπηρεσίες (κατά τη γνώμη μας πολύ περισσότερες επειδή οι μόνιμοι εκμεταλλεύονται την..."κατάσταση") με τα ΜΙΣΑ λεφτά (σε σχέση με τους μόνιμους)  Το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα είναι ότι η πρόσληψη γίνεται μέσω...ΜΚΟ στην οποία κατατίθεται και η αίτηση πρόσληψης. Η ΜΚΟ δεν έχει οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση. Οι ασφαλιστικές εισφορές καλύπτονται μέσω ΟΑΕΔ. Φαίνεται ότι οι μυστηριώδεις ΜΚΟ γιγαντώνονται σιωπηλά και αποκτούν όλο και μεγαλύτερους ρόλους στο Κράτος... Αποκτούν δομή... Υπουργείων όπως βλέπουμε στο παρακάτω πίνακα και ο πολύς κόσμος ξέρει πολύ λίγα για την χρηματοδότησή τους, την στελέχωση και την λειτουργία τους... 
Υπενθυμίζουμε ότι αυτά τα προγράμματα είχε υποσχεθεί η τότε Υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη σε συγκέντρωση φίλων ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο Καισαριανής.


Read more: http://center24.blogspot.com/2012/07/stage.html#ixzz21rT5WWvP

Αρχειοθήκη ιστολογίου