Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Κώστας Καραμανλής: Λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας



Λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον Κώστα Καραμανλή έχουν ληφθεί μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες και τις απειλές που λέγεται ότι δέχτηκε κατά το σχέδιο της προανάκρισης για το σχέδιο «Πυθία», το οποίο αφορούσε δολοφονική απόπειρα εναντίον του. 

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, οι αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς έχουν αλλάξει και επανήλθαν δίπλα του ορισμένοι έμπιστοι αξιωματικοί από την περίοδο της προεδρίας του στη ΝΔ.
 
Επίσης, αντικαταστάθηκαν οι αλλοδαποί που τον φρουρούσαν από τις εκλογές του 2007 και εντεύθεν, έπειτα από αξιόπιστες πληροφορίες για κατασκοπευτικές δράσεις. 

Μάλιστα η ασφάλεια του πρώην πρωθυπουργού επανέφερε την παλιά τακτική των επικοινωνιών του, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος δεν κάνει χρήση προσωπικού κινητού,αλλά συνομιλεί μέσω κινητών συνεργατών του, ενώ οι επικεφαλής της φρουράς του αλλάζουν διαρκώς τους κλειδάριθμους των σταθερών του τηλεφώνων αποτρέποντας έτσι τις παρακολουθήσεις. 

Παράλληλα, επανήλθαν τα μεταβαλλόμενα σχεδιαγράμματα δρομολογίων από και προς τη Ραφήνα και ο Καραμανλής αναγκάστηκε εκ νέου να μην οδηγεί, όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν.


Αρχειοθήκη ιστολογίου