Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

“Ιερή Συμμαχία” Χρυσοχοϊδη-Μαξίμου

 

08.03.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Η σημερινή συνέντευξη του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στα «Νέα», ξένισε πολλούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης. Ο Υπουργός Περιφερειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης, στοιχίζεται στο πλευρό του Μεγάρου Μαξίμου και του Πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για υπουργούς οι οποίοι ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές, και εφαρμόζουν αντιφατικές πολιτικές.
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, η παραπάνω πραγματικότητα, δημιουργεί ουσιώδη προβλήματα στην εικόνα της Κυβέρνησης, και στη διαχείριση της πολιτικής καθημερινότητας, καθώς εκπέμπονται αντιφατικά μηνύματα, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στην κοινή γνώμη.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επεσήμανε ότι ειδικά στην παρούσα, δύσκολη για την Κυβέρνηση πολιτική συγκυρία, το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να διακρίνεται από αλληλεγγύη και ομοψυχία στο εσωτερικό του, ώστε να προετοιμαστεί για την τελική μάχη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, και την υπόλοιπη Αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη μια άτυπη «Ιερή Συμμαχία», ανάμεσα στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και το Μέγαρο Μαξίμου, με τον άλλοτε Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, και πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να έχει γεφυρώσει τις διαφορές του με τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.
Γύρω από τις προσωπικές φιλοδοξίες του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη άλλωστε, έχουν ακουστεί πολλά, και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα, αναφορικά με τον ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει στο μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή:       Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου