Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Χρωστάτε στην εφορία;Ετοιμαστείτε να σας χτυπήσουν την πόρτα εισπράκτορες



Οι εμφανείς αδυναμίες του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και οι μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται στη συγκέντρωση δημοσίων εσόδων, αναγκάζουν την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις συστάσεις της τρόικας, προσλαμβάνοντας...


 εισπρακτικές εταιρίες και δικηγορικά γραφεία για το "κυνήγι" των κάθε είδους ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων του Δημοσίου. Την πρόταση έκαναν οι Γάλλοι σύμβουλοι που μετέχουν στην Task force και είναι και αυτοί που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα είσπραξης.Η απόφαση επικυρώθηκε χθες από το υπουργικό συμβούλιο και εντός των ημερών θα εκδοθεί πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία θα περιλαμβάνει τις σχετικές διατάξεις και θα κατατεθεί στη Βουλή τις πρώτες μέρες του νέου έτους.
Οι ιδιώτες θα αμείβονται με προμήθεια επί των ποσών που θα φέρνουν να οδηγήσουν στα ταμεία του Δημοσίου. Η είσπραξη των χρεών θα παραμείνει αποκλειστική αρμοδιότητα των εφοριών. Οι εισπρακτικές εταιρίες και τα δικηγορικά γραφεία που θα προσληφθούν ως συνεργάτες του Δημοσίου, θα αναλάβουν να εντοπίζουν τους οφειλέτες και τα περιουσιακά τους στοιχεία και να τους οδηγούν στην "πόρτα" της Εφορίας.
Οι συνολικές ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις είναι 41,1 δισ. ευρώ. Ομως μεγάλο μέρος αυτών των οφειλών είναι ανεπίδεκτες εισπράξεως, καθώς οι υπόχρεοι είναι πτωχευμένες ή αδρανείς επιχειρήσεις και ιδιώτες χωρίς περιουσιακά στοιχεία, Οι οφειλέτες ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων είναι περίπου 900.000. Από αυτούς περίπου 8.000 οφείλουν πάνω από 150.000 ευρώ ο καθένας, ενώ οι 716.000 οφείλουν ποσά μόλις μέχρι 3.000 ευρώ. Οι συνολικές υποχρεώσεις όσων οφείλουν λιγότερα από 150.000 ευρώ είναι 4,1 δισ. ευρώ.

Planet-Greece

Β. Σόιμπλε: Ο ελληνικός λαός χρειάζεται να δει φως στην άκρη του τούνελ




Ο Σόιμπλε αναφέρει ότι η Γερμανία θα παράσχει τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα για τη δημιουργία μιας λειτουργικής οικονομικής διοίκησηςΟ Σόιμπλε αναφέρει ότι η Γερμανία θα παράσχει τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα για τη δημιουργία μιας λειτουργικής οικονομικής διοίκησης
 "Ο ελληνικός λαός χρειάζεται να δει φως στην άκρη του τούνελ", δηλώνει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt.

Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη στην Ελλάδα, προκειμένου να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να αναπτυχθεί περαιτέρω ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και μάλιστα να γίνει εξαγωγή και στο εξωτερικό. 

Αναφέρει ότι η Γερμανία θα παράσχει τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα για τη δημιουργία μιας λειτουργικής οικονομικής διοίκησης. Για τις ιδιωτικοποιήσεις τονίζει ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την εφαρμογή των εξαγγελθέντων στην πράξη. 

Ο Σόιμπλε αντιτάσσεται στην άποψη του επικεφαλής της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν, ότι στο κούρεμα του ελληνικού χρέους θα πρέπει να συμμετάσχει και ο δημόσιος τομέας, υπενθυμίζοντας ότι «Ούτως ή άλλως ο δημόσιος τομέας αναλαμβάνει το κομμάτι που δεν μπορεί να αναλάβει ο ιδιωτικός». 

Προσθέτει πως για ορισμένα κρατικά ομόλογα θα πρέπει να δοθούν αυξημένα επιτόκια, κάτι που όπως αναφέρει δεν είναι απαραίτητα βλαβερό. Καταλήγει λέγοντας ότι έτσι ίσως συνειδητοποιήσουμε ότι θα πρέπει να χειραγωγηθούν οι πραγματικές αιτίες της κρίσης, που είναι τα υπέρογκα χρέη και η έλλειψη ανταγωνιστικότητας.


skai.gr

Το χάσαμε το κορμί πατριώτες μιας και υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές: Οταν... ο Πούτιν «ευχαρίστησε» τον Ερντογάν



Της Ζέζας Ζήκου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«Η Τουρκία, εξέχον μέλος του NATO, ρέπει προς τη Ρωσία, άραγε θα εγκαταλείψει τη Δύση;», ήταν πριν από δύο ή τρία χρόνια το στερεότυπο ερώτημα περισπούδαστων αναλυτών σε think tank της Ουάσιγκτον. Το ίδιο ερώτημα τέθηκε προχθές, όταν η Τουρκία ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα έδωσε στη Ρωσία το πράσινο φως για να περάσει το υποθαλάσσιο τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου South Stream από τα χωρικά της ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα.

«Ολες οι απαραίτητες εγκρίσεις που θα επιτρέψουν την κατασκευή και την εκμετάλλευση του αγωγού μέσω της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Τουρκίας έχουν δοθεί», δήλωσε ο ρωσικός κολοσσός Gazprom μετά τη συνάντηση που είχαν στη Μόσχα ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν με τον υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ.

Κατά τη συνάντηση ο Πούτιν εξέφρασε για μια ακόμη φορά την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Ερντογάν, χαρακτήρισε την Τουρκία «αξιόπιστο εταίρο» και την «ευχαρίστησε» για την απόφασή της. Η Ρωσία είχε αρχίσει να απελπίζεται, καθώς η Αγκυρα καθυστερούσε να εγκρίνει τη διέλευση του αγωγού επί δύο σχεδόν χρόνια.

Την ίδια ημέρα, προχθές, έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Δημήτρη Χριστόφια για τον εντοπισμό κοιτασμάτων φυσικού αερίου 7 τρισ. κυβικά πόδια στο Οικόπεδο 12 (ή Οικόπεδο Αφροδίτη) εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) που υπολογίζεται ότι θα εισφέρουν περί τα 90 δισ. στην Κύπρο, όταν, το 2018 θα αρχίσουν να αξιοποιούνται. Και να σκεφτείτε ότι τα κοιτάσματα που εντοπίσθηκαν αφορούν μόνον ένα Οικόπεδο.

Πρόθεση της Gazprom, σύμφωνα με το ρωσικό Τύπο, είναι να εγκαταλείψει την Ελλάδα ως χώρα διαμετακόμισης του ρωσικού αερίου προς την Ιταλία μέσω του South Stream δεν διαψεύστηκαν. Εάν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, τότε θα μιλάμε για την πλήρη κατάρρευση των ελληνο-ρωσικών ενεργειακών σχέσεων. Περιττό να υπογραμμισθεί ότι ο αγωγός South Stream έχει πολλαπλάσια γεωοικονομική σημασία από τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης που έχει ακυρωθεί. Γι’ αυτό ενοχλεί περισσότερο την Ουάσιγκτον που είχε εκφράσει και τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική Καραμανλή. Οχι μόνο επισήμως, αλλά και με προπαγανδιστικά δημοσιεύματα, που εμφάνιζαν την Ελλάδα και την Κύπρο σαν «δούρειους ίππους» της Ρωσίας στους κόλπους της Ε.Ε.! Κυκλοφόρησαν μάλιστα και απόρρητα έγγραφα ότι λόγω της σχέσης που ανέπτυξε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Κώστας Καραμανλής υπήρξε θύμα υπονομευτικών ενεργειών εκ μέρους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Χωρίς να έχει αέριο ούτε και πετρέλαιο, η Tουρκία αναβαθμίζεται από τον Πούτιν ως εταίρος στρατηγικής σημασίας στην προώθηση των διεθνών ενεργειακών ροών της Ρωσίας. Oντως, πρόκειται για ιστορική συμφωνία, η συγκατάθεση της Τουρκίας στην κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου South Stream που θα συνδέει τη Ρωσία με τη Δυτική Ευρώπη, μέσω των τουρκικών χωρικών υδάτων στη Μαύρη Θάλασσα. Αφενός επιτρέπει στη ρωσική πλευρά να διατηρήσει την ενεργειακή «λαβή» της, αλλά και την οικονομική της αλληλεξάρτηση με τις χώρες-πελάτες των καυσίμων της στην υπόλοιπη Ευρώπη, παρακάμπτοντας την «ενοχλητική» Ουκρανία, αφετέρου ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ρόλο της Αγκυρας ως βασικού ενεργειακού «παίκτη» στην ευρασιατική ζώνη, καθώς οι περισσότεροι σημαντικοί αγωγοί μεταφοράς των καυσίμων της Κασπίας προς τις δυτικές αγορές θα περνούν από το έδαφος ή τα χωρικά της ύδατα. Από τον Ομπάμα μέχρι τον Πούτιν, όλοι σπεύδουν να την ανακηρύξουν στρατηγικό τους εταίρο, όμως, ο ρωσικός ασπασμός προκαλεί οδυνηρούς συνειρμούς με το παρελθόν. Το 1920 ο Λένιν συγκινηθείς με την ετικέτα του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα του Κεμάλ πρόσφερε οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στους Τούρκους, θυσιάζοντας τους Αρμενίους και ανοίγοντας τον δρόμο στην ήττα του ελληνικού στρατού και στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Στη συνέχεια, βέβαια, οι Ρώσοι το μετάνιωσαν πικρά.

Σε μια ανατροπή των γεωπολιτικών δεδομένων των τελευταίων αιώνων, αντί η Ρωσία να διαγκωνίζεται με την Τουρκία για τον έλεγχο της Μαύρης Θάλασσας, οι δύο χώρες συνασπίστηκαν για να κρατήσουν έξω τους Αμερικανούς. Η Αγκυρα φοβάται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν την αναθεώρηση της Συνθήκης του Μοντρέ του 1936, που ρυθμίζει την πρόσβαση της κάθε χώρας στη Μαύρη Θάλασσα και αποδίδει στην ίδια τον έλεγχο των Στενών.


kathimerini.gr

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


        Το 2011 τελειωνει με Παραδοξα γεγονοτα... Ο Ηγουμενοs τηs Αγιοριτικηs Μονηs του Βατοπεδιου εκριθη αξιοs Προσωρινηs Κρατησεωs... Ο κ. Παπαδημουληs, ο Αριστεροs Πολιτικοs, εμφανιζεται ωs Υποστηρικτηs τηs Ανεξαρτησιαs τηs Δικαιοσυνηs και Επιχαιρει δια την... ''Εφαρμογη τηs Ισοτητοs'' εναντι του Νομου που απεδειχθη δια τηs προσωρινηs κρατησεωs του Πατροs Εφραιμ... και ο πρωην Πρωθυπουργοs τηs Τουρκιαs κ. Μεσουτ Γιλμαζ δηλωνει την εμπλοκη των τουρκικων μυστικων υπηρεσιων στιs Πυρκαγιεs στην Ελλαδα την δεκαετια του 1990...
         Ο π. Εφραιμ ο Ηγουμενοs, ο κ. Γιλμαζ ο Τουρκοs Πολιτικοs και ο κ. Παπαδημουληs ο Αριστεροs ''οριζουν'' το Τελοs του 2011... Τρειs εταιροκλητεs Προσωπικοτητεs με ανεξαρτητη δραση αλλα κοινη συνεισφορα σε δυνητικο τελικο αποτελεσμα... Και οι Τρειs συνυπαρχουν δρωντεs στον κατα τον Καθηγητη κ. Δημητριο Κιτσικη ''Ενδιαμεσο Χωρο'' τον οριζοντα την προσβαση τηs Ενεργοβορου Καπιταλιστικηs Δυσεωs  προs την Πλουσια σε Πρωτεs Υλεs και Ενεργεια Ανατολη... Στην Ενδιαμεση Περιοχη, στον Χωρο που ορισε την Αυτοκρατορια του Ανατολικου Ρωμαικου Κρατουs και μετεπειτα των Οθωμανων... Σ αυτην την Περιοχη που οι μεν Ρωσοσλαβοι θα ηθελαν να αναδειξουν σε ''Νεο Ρωμαικο Κρατοs'' τηs Μοσχοβιτικηs Νεαs Ρωμηs, οι δε Δυτικοι, τοσο οι Ευρωπαιοι Καρλομαγνειοι τηs Ευρωπαικηs Ενωσεωs οσο και_κυριωs_ οι Αμερικανοαγγλοσαξονεs του Θαλασσιου Παραγοντοs, θεωρουν Επιφοβη για την Δημιουργια καποιου Καινοφανουs Αντιπαλου Ευρασιατικου Δεουs... Του Ενδιαμεσου Χωρου οπου υπαρχουν Αναξιοποιητοι Ποροι Υδρογοναθρακων, Κοιτασματα που Επηρεαζουν Αμεσα την Παγκοσμια Εναργειακη Ισορροπια αφου Επικοινωνουν μ αυτα τηs Σαουδαραβικηs Χερσονησου... με το Σαουδαραβικο Πετρελαιο το οποιο διακινειται αποκλειστικα δια του Αμερικανικου Δολλαριου, το οποιο ωs Πετροδολλαριο επενδυεται στο Νεουρκεζικο Χρηματιστηριο τηs Γουωλ Στρητ και εδραιωνουν το Αμερικανικο Νομισμα ωs Κυριαρχο στιs Παγκοσμιεs Συναλλαγεs...
         Σ Αυτον εδω τον Ενδιαμεσο Χωρο σ αυτην την Ενδιαμεση Περιοχη η Ιερα Μονη Βατοπεδιου δια του Ηγουμενου  και του Συμβουλιου τηs εξεδηλωσε δραστηριοτητεs οι οποιεs εαν πετυχαιναν θα δημιουργουσαν ενα Οικονομικα Ισχυρο Ορθοδοξο Μοναστηριακο Κεντρο το οποιο θα μπορουσε να δραση προs δυο κατευθυνσειs: Αφενοs θα ισχυροποιουσε την Χριστιανικη Ορθοδοξια στα Βαλκανια και στην Ευρυτερη Περιοχη των πρωην Αυτοκρατοριων, αφεταιρου θα αναιρουσε την προοπτικη επιτυχιαs τουλαχιστον τηs Βαλκανικηs Εκδοχηs του Πειραματοs Αναβιωσεωs τηs Οθωμανικηs Αυτοκρατοριαs... Την Αναβιωση τηs Οθωμανικηs Αυτοκρατοριαs μπορει να θεωρηθει οτι την θελουν ιδιωs οι Κυκλοι εκεινοι που θελουν να διασφαλησουν την Ροη του Πετροδολλαριου δια τηs Δημιουργια Πλεγματοs Σταθεροτητοs στην ευρυτερη Ανατολη με εντονη την παρουσια καποιου ''επεξεργασμενου'' πολιτικου Ισλαμ ωs υποστηρικτικου βραχιονα τηs Σαουδαραβικηs πετρελαικηs Εταιριαs ARAMCO και δια καποιου συγκερασμου των διαφορων ισλαμικων τασεων με προηγηση του Σουννιτισμου και ιστορικη αναφορα στο Ριαντ αλλα και προβολη Ισχυοs απο το ΚΑΤΑΡ, ο Οικοs του οποιου ειναι συγγενηs μ αυτον των Σαουντ και εχει διαδοχη Αιματοs απο τον Προφητη Μοχαμεντ, κατι που δεν συμβαινει με τουs Τουρκουs...
         Ειναι Φανερο πωs η επιτυχια τηs δημιουργιαs ΤουρκοΒαλκανιων που θα ενετασσαν την Περιοχη στο Νεο Ισλαμοκρατουμενο Περιβαλλον, που προοριζεται να εκτεινεται απο την Βοσνια μεχρι τον Αραβοπερσικο Κολπο θα συναντουσε την Αντιπαλη Αναβιωση τηs Ορθοδοξηs Αγιοριτικηs Ευρωστιαs με Κεντρο την Αγιοριτικη Ιερα Μονη Βατοπεδιου...
        Ο Πατηρ Εφραιμ ο Βατοπεδινοs ωs Εμποδιο σ αυτουs που βλεπουν την ARMAMCO εκτοs των αλλων και ωs Στοιχειο Πολιτικηs Επιβιωσεωs δια τηs εξασφαλισεωs τηs Δικηs τουs Κυριαρχιαs εναντι των και εντοs τηs Αμερικηs Αντιπαλων Κεντρων που στηριζουν και στηριζονται απο Εταιριεs Αντιθετεs προs την Σαουδαραβικη Εταιρια των Αμερικανοαραβικων Κεφαλαιων ARAMCO...
        Η Δραση του Πατροs Εφραιμ ανοιξε προοπτικεs τιs οποιεs οι Ρωσοι θα μπορουσαν να αξιοποιησουν για την προβολη ''Θεολογικηs Επιρροηs'' στα Βαλκανια και Εντονηs Παρουσιαs στο Αγιο Οροs ενω ταυτοχρονα θα υπεσκαπταν δι ενοs Καινοφανουs Οικονομικα Σφριγηλου Αγιοριτισμου την επιδιωκομενη και χαρη τηs ARAMCO, Ισλαμικη Σταθεροτητα που θα εξασφαλιζε την Παγιωση τηs Απουσιαs των αντιπαλων τηs Εταιριαs των Αμερικανοαραβικων Κεφαλαιων απο την ευρυτερη Περιοχη και μαλιστα απο το Αιγαιο απ οπου Εκρεει το Πετρελαιο των Σαουδαραβων δηλαδη το Πετρελαιο του Πετροδολλαριου...
        Οι μεγαλυτεροι Εχθροι τη ARAMCO δεν ειναι οι Ρωσοι αλλα οι ΤΕΞΑΝΟΙ και μαλιστα οχι οι Μετριοπαθειs Τεξανοι οι οποιοι ωs Πολιτικοι Παραγοντεs και ωs Εταιριεs ερχονται τακτικα σε Συμβιβασμουs με τουs Εταιρικουs Φορειs του Πετροδολλαριου αλλα οι Ακραιεs Τασειs των Τεξανων και μαλιστα η ορκισμενη να πετυχει με καθε μεσο τον Αφανισμο τηs ARAMCO, Τεξανικη Οικογενεια ΜΕΛΟΝ!
       Μετα την Καταστροφη του Εγχειρηματοs του Πατροs Εφραιμ δια του Λαθουs του να Εμπιστευτει ''Ελληνεs'' Πολιτικουs, τα Επειγομενα Ακραια Τεξανικα Συμφεροντα, η Οικογενεια ΜΕΛΟΝ ιδιαιτερα, ενεργοποιουν το Δευτερο Σχεδιο τουs που δεν ειναι αλλο απο το Παλαιο Σχεδιο τηs ταυτοχρονηs Καταστροφηs τηs Ελλαδοs και τηs Τουρκιαs με την Πραγματοποιηση, (Επιτελουs!!!), του τοσο αναμενομενου Ελληνοτουρκικου Πολεμου στο ΑΙΓΑΙΟ! Του Ελληνοτουρκικου Πολεμου ο οποιοs θα αφησει ανοικτη την Προοπτικη για την Καταληψη του Κυριωτερου Σημειου απ οπου ρεει το Σαουδαραβικο Πετρελαιο, του Σημειου που οριζει η Θεση ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ η οποια βρισκεται αναμεσα στιs Νησουs ΘΑΣΟ και ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ... ... ...
       Εδω Αναλαμβανει εργο ο πρωην Πρωθυπουργοs τηs Τουρκιαs κ. Μεσουτ ΓΙΛΜΑΖ ο οποιοs ''πεταξε'' την λεκτικη ''στρακαστρουκα'' περι Εμπρησμων που οι Τουρκικεs Μυστικεs Υπηρεσιεs πραγματοποιησαν την δεκαετια του 1990 στην Ελλαδα... Αν και ο κ. Γιλμαζ ανεσκευασε τιs δηλωσειs του η εκκινηση των Αποσταθεροποιητικων ΝΤΟΜΙΝΟ εχει γινει...
       Κατ αρχαs ο κ. Γιλμαζ δια των δηλωσεων του υπονομευσε την δυνατοτητα απολυτου ελεγχου των ελληνοτουρκικων δρασεων στο ΑΙΓΑΙΟ απο τιs δυο Φιλικεs προ την ARAMCO Κυβερνησειs, την Ελληνικη και την Τουρκικη... Ο κ. Γιλμαζ διεσπειρε το ΚΑΥΣΙΜΟ και τωρα μενει η ΣΠΙΘΑ που θα βαλει την ΦΩΤΙΑ που επιθυμει η Οικογενεια ΜΕΛΟΝ... Στην Συνεχεια η Ακυβερνησια που θα υπαρξη στην Ελλαδα ωs Καρποs τηs Ασυνεννοησιαs των Πολιτικων που θα ενταθει μετα απο τιs αναμενομενεs Ελληνικεs Εκλογεs και στην Τουρκια απο την ΑΣΘΕΝΕΙΑ του Πρωθυπουργου ΕΡΝΤΟΓΑΝ και ωs λεγεται και του Προεδρου ΓΚΙΟΥΛ θα δημιουργησει τετοια Ρευστοτητα ωστε και ο Ελληνοτουρκικοs Πολεμοs ακομη και εαν ειναι βραχυχρονιοs να καταστει ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ετσι που και δια των καταλληλων Χορηγειων προs τουs Προεδρικουs Υποψηφιουs στιs ΗΠΑ να επιτευχθη η Καταληψη του ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ απο την Οικογενεια ΜΕΛΟΝ... 
       Εαν γινουν ολ αυτα θα σημανει η Ωρα του τελουs του Δολλαριου ωs Νομισματοs τηs ARAMCO και θα αρχιση η Πρωτη Ωρα τηs ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ και η Πρωτη στιγμη τηs Υπεροχηs των ΤΕΞΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ και ιδιαιτερα τηs Οικογενεια ΜΕΛΟΝ...
      Η Προσωρινη Κρατηση του Πατροs Εφραιμ ειναι ΠΡΑΞΗ ΠΑΝΙΚΟΥ οσων θορυβουνται απο την Επερχομενη Αντι_ARAMCO Τεξανικη Λαιλαπα... Η Τεξανικη Λαιλαπα τηs οποιαs η Επελευση θα διευκολυνθη απο την διατηρηση τηs εντοs τηs Ελλαδοs Ασυνεννοησιαs...
       Ο κ. Παπαδημουληs ειναι Πολιτικοs του Ανανεωτικου Χωρου τηs Αριστεραs δηλαδη του Χωρου εκεινου ο οποιοs ειναι Προιον Εργαστηριακων Καλλιεργειων που εχουν τιs Καταβολεs τουs στον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και στην Ελλαδα στο ΚΚΕ εσωτερικου... Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ωs ''Κομμουνιστηs Παντοs Καιρου'' εξεφρασθη Υπερ τηs Κρατησεωs του Πατροs Εφραιμ... Στοχοs του Ευρωβουλευτου κ. Παπαδημουλη δεν ειναι ο Ηγουμενοs Πατηρ Εφραιμ αλλα η Σταθεροτητα στην Ελλαδα και μαλιστα η Αναιρεση καθε Προοπτικηs ΕΘΝΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΛΥΣΕΩΣ του Ελληνικου Δραματοs και Επιτευξεωs πολιτικηs σταθεροτητοs...
       Πιο συγκεκριμενα ο κ. Παπαδημουληs Υπονομευει την Συναντηση τηs ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τουs Πολιτεs που ειναι Ευαισθητοι στιs Παραδοσιακεs Παραστασειs και στα Εθνικα και Εκκλησιαστικα Συμβολα...
       Δεν νομιζουμε οτι ειναι τυχαιο το οτι ο κ. Παπαδημοληs αντικειμενικωs ενεργων ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ υπονομευσε την Επικοινωνια τη ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τουs Πολιτεs τηs ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ αυτην την Στιγμη που οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ δινουν το Αθροισμα τηs Αριστερηs Επιρροηs στο Εντυπωσιακο 43%...
       Ο ''Εξαναγκασμοs'' τηs Αριστεραs απο τον Ιδιο τον ΛΑΟ σε Συμπραξη, εστω και Μετεκλογικη, θα δημιουργουσε ΣΥΜΠΑΓΗ ΠΟΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ σε ενα Προγραμμα Ελαχιστων Συγκλισεων που θα Απετρεπαν την Επελευση των Ανεξελεγκτων Εξελιξεων που τοσο πολυ Εξυπηρετουν τα Σχεδια τηs Οικογενειαs ΜΕΛΟΝ και των αλλων Τεξανων Εξτρεμιστων... Ενοs Πολου Εξουσιαs που θα Ενωνε τον Κοσμο του Αριστερου Προοδευτισμου με τον Κοσμο τηs Παραδοσεωs εφοσον αυτο το πρωτο 43% των δημοσκοπησεων περιλαμβανει ασφαλωs και πολλουs Πολιτεs Παραδοσιακων Αρχων οι οποιοι εδηλωσαν οτι προτειθενται να Ψηφισουν Αριστερα...
      Ο Εγκλειστοs Πατηρ Εφραιμ δια του Εγχειρηματοs του ΕΘΝΟΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ δημιουργησε αρχικο ''ΚΛΙΜΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΩΣ'' η οποια αφενοs εστραφη κατα των ΝΕΟΩΘΟΜΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ARAMCO αφεταιρου κατεστησε Ταχυτερον τον Χρονο τηs εξελιξεωs των γεγονοτων...
      Ετσι η Παρεμβαση ΓΙΛΜΑΖ εθεσε σε Κινηση την Διαδικασια ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ των Σχεσεων Ελλαδοs και Τουρκιαs ενω η Ασθενεια του κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ και ωs λεγεται και του κ. ΓΚΙΟΥΛ καθωs και η επιδιωκομενη αποτροπη τηs Συναντησεωs Αριστερων και Παραδοσιακων στην Ελλαδα και δια των περι τον πατερα Εφραιμ δηλωσεων Παπαδημουλη θα αποδομησουν τιs δυο παρακτιεs του ΑΙΓΑΙΟΥ Χωρεs κανονταs τον ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ Στοχο προs ΤΕΞΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ και οδηγωνταs τιs Παγκοσμιεs Εξελειξειs στην ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...
       Μεσα σε ολα αυτα η Ρωσια τηρει σταση αναμονηs ''παιζονταs'' το ''χαρτι'' τηs Ορθοδοξιαs και στηριζονταs δια του Ρωσικου Πατριαρχειου τον Πατερα Εφραιμ... Η Πιθανη Σφοδρη Συγκρουση στο Αιγαιο ισωs δωσει στουs Ρωσουs πιθανοτητεs Καθοδου στην Μεσογειο και δια καποιαs Συνεννοησεωs με τουs Ακραιουs Τεξανουs... Συνεννοησεωs που μετα απο πιθανη Τεξανικη Νικη μπορει να μετατραπει σε ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ που θα καλυπτει και τα ζητηματα του Ρωσικου Ελιμενισμου στην ΣΥΡΙΑ αλλα ισωs και στο ΑΙΓΙΑΟ και το Μελλον καποιαs Μορφηs ΝΕΟΥ ΙΡΑΝ...
      Τα ΝΤΟΜΙΝΟ εχουν Πεσει και η Συγκρουση Φαινεται Τρομερη...
       Μπορει να αλλαξει την Πορεια των Πραγματων καποια Παρεμβαση ετσι ξαφνικα οπωs στιs Αρχαιεs Ελληνικεs Τραγωδιεs;
       Μπορει να γινει και αυτο... Να εμφανιστει Καποιοs Ασταθμητοs Παραγονταs και να αλλαξει την Ροη των Δρομολογουμενων Εξελιξεων προs την Συγκρουση...
       Ισωs για μια ακομη φορα καποιο Μελοs τηs Αμερικανικηs Βουληs των Αντιπροσωπων ζητησει καταθεση εγγραφων και η Οικογενεια ΜΕΛΟΝ οδηγηθη στο να κανει Κατι Μεγαλυτερο και Θεαματικοτερο απο ενα Πολεμο στο Αιγαιο... Κατι που εκανε και πριν απο καποια χρονια, ενα Νεουρκεζικο Πρωινο του Σεπτεμβριου, τοτε που το Ημερολογιο εδειχνε τον Αριθμο 11... ... ...
                                            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.


ΥΠΕΚΑ: Οι δήμοι θα πληρώσουν τα πρόστιμα της Ε.Ε. για τις χωματερές



Στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ μεταθέτει ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου το κόστος των προστίμων που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις χωματερές-παραβάσεις ευρωπαϊκής νομοθεσίας, σύμφωνα και με το σχετικό νομοσχέδιο που παρουσίασε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο. Επιπλέον, στο ίδιο νομοσχέδιο προβλέπεται η καθιέρωση από το 2014 ειδικού τέλους ταφήςγια τα μη επεξεργασμένα αποβλήτα.
Με πληροφορίες από «Καθημερινή»

British Airways: Αλλάζει μπογιές στα αεροσκάφη για εξοικονόμηση καυσίμων





Στην εξοικονόμηση εκατομμυρίων λιρών φιλοδοξεί η βρετανική αεροπορική εταιρία British Airways, χάρη σε μια μία νέα μπογιά η οποία θα επιτρέψει τη μείωση των δαπανών για τα καύσιμα των αεροσκαφών της.

Αυτή η μπογιά, τύπου «triple O», είναι στην πραγματικότητα ένα πολυμερές που χρησιμοποιείται ήδη σε στρατιωτικά αεροσκάφη και έχει δοκιμαστεί ήδη από την χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία EasyJet

Η βρετανική εταιρεία έβαψε ένα από τα από τα Airbus A318 που διαθέτει και κάνει την πτήση Λονδίνο-Νέα Υόρκη. Η εταιρεία διαπίστωσε μετά από ένα χρόνο ότι το αεροσκάφος είχε καταναλώσει λιγότερα καύσιμα από ένα άλλο A318, βαμμένο με συμβατικές μπογιές, που έκανε την ίδια πτήση.

Η British Airways θα επεκτείνει τώρα την εμπειρία σε ένα μεγαλύτερο αεροσκάφος, ένα Boeing 777, και ελπίζει έτσι να εξοικονομήσει 100.000 στερλίνες από την εκμετάλλευση του κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Εάν η δοκιμή είναι επιτυχής και αυτή η νέα μπογιά χρησιμοποιηθεί για το σύνολο του στόλου, η εταιρεία ελπίζει να εξοικονομήσει «εκατομμύρια λίρες από τις δαπάνες για τα καύσιμα», αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Πηγή: kathimerini.gr 

Αρχειοθήκη ιστολογίου