Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η Παρέμβαση Καραμανλή για το δημοψήφισμα


Παρέμβαση Καραμανλή για το δημοψήφισμα - Κεντρική Εικόνα
"Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης" αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός
Παρέμβαση για το δημοψήφισμα πραγματοποίησε ο Κώστας Καραμανλής μέσω γραπτής του δήλωσης. 
Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι '"Αφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες"
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. 'Αφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες».
Την ίδια ώρα στη Βουλή αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν συγκεντρωθεί στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού για να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Τζαμτζής: Επικίνδυνος ο Τσίπρας για την πορεία της χώρας



Mε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής εξαπολύει σκληρή κριτική στην επιλογή της Κυβέρνησης για διενέργεια δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, που με ψέματα και έωλες υποσχέσεις υφάρπαξαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, τώρα, μετά από 5 μήνες επικοινωνιακών παιχνιδιών και δίχως ουσιαστική διαπραγμάτευση, νίπτοντας τα χέρια του ως Πόντιος Πιλάτος , ζητά από τους πολίτες να πάρουν αυτοί απόφαση, για το αν θέλουν τα μέτρα των δανειστών της τρόικα. 
Δεν γνωρίζω κανένα Έλληνα να θέλει μέτρα, περικοπές και φορολογίες.
Δεν ξέρω όμως και κανένα κόμμα εκτός από το ΚΚΕ, να μην προκρίνει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.
Σήμερα , με πλάγιο τρόπο, ο Σύριζα βάζει στο τραπέζι και ζητά να αποφασίσει ο λαός, αυτό που έλεγε και επιδίωκε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, δηλαδή, την παραμονή ή όχι, της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ.
Αλήθεια, ο Σύριζα και ο κ. Τσίπρας, θέλουν να μας οδηγήσουν στην δραχμή ρίχνοντας τις ευθύνες για μια τέτοια εξέλιξη στον Ελληνικό λαό;
Η Ελλάδα, πρέπει να μείνει στην Ευρώπη και το ευρώ. Είναι ο Εθνικός στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας μας. 
Τρίτοι δρόμοι ή άλλες επιλογές, δεν υπάρχουν για την χώρα μας.
Ο Σύριζα και ο κ. Τσίπρας απέδειξαν ότι πέρα από ψεύτες , είναι και επικίνδυνοι για την πορεία της χώρας.»



http://www.karatzova.com/

Αρχειοθήκη ιστολογίου