«ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ»


Ανοιχτά και ξεκάθαρα είπε ο Δάνης Τζαμτζής, πρώην βουλευτής της ΝΔ,ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στο κόμμα στο επερχόμενο συνέδριο. 
 
Μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου ο κ. Τζαμτζής, εκ των διοργανωτών του δείπνου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, είπε πως στο πλαίσιο της τοποθέτησής του στο συνέδριο είναι και το θέμα της ηγεσίας της παράταξης. 
 
Ο κ. Τζαμτζής έκανε και μια σοβαρή καταγγελία λέγοντας πως «το ψηφοδέλτιο στην Πέλλα ήταν στημένο» υποστηρίζοντας πως μπήκαν άτομα, ακόμα και συγγενής του,  για προφανείς λόγους. 
 
Ο πρώην βουλευτής Πέλλας είπε πως «υπάρχει πραγματικά μεγάλος προβληματισμός στα στελέχη της παράταξης» και πρόσθεσε πως « ο κόσμος ζητάει να συζητηθούν τα αίτια της ήττας και να αναζητηθούν οι ευθύνες». 
 
Υπενθύμισε πως πριν από τις εκλογές είχε δηλώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος και είχε πει πως «αν δεν με θέλετε στην παράταξη στην οποία πολλοί με βρήκαν πάω σπίτι μου». 
 
Ωστόσο είπε μπήκε και έδωσε τη μάχη ενώ εξέφρασε την πικρία ότι ακούει τώρα τον υπουργό κ. Λαφαζάνη «να λέει ότι θα ανεβάσουμε το αφορολόγητο και στους αγρότες. Το φώναζα ένα χρόνο και κανείς δεν μας άκουγε». 
 
Ο κ. Τζαμτζής κατέληξε: «Γιατί τα πρωτοκλασάτα μας στελέχη δεν μιλούν»; 
 
Σχετικά με τον δείπνο με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε πως «πολλοί συνάδελφοι θέλουμε να μιλήσουμε μαζί του και εκείνος ποτέ δεν το αρνείται». «Σε αυτή τη λογική έγινε αυτό τοδείπνο», πρόσθεσε και συνέχισε: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι με τιμά με τη φιλία του και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Πολλές φορές τρώμε βράδια, δεν αρνήθηκα ότι περνάω από το γραφείο του».