Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


28 Δεκεμβρίου 2016

 


 

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας Κωνσταντίνος Μπατσίρης και τα στελέχη Διονύσης Σταμενίτης, Δάνης Τζαμτζής, Θάλεια Τσαλκιτζή, Κώστας Μπαρμπαγιάννης, Δημήτρης Ταπαζίδης, Μαρία Ζωγράφου, Αντιγόνη Στεφανίδου, Θανάσης Δημητριάδης, Μάκης Δημητριάδης πραγματοποίησαν επίσκεψη αρχικά στην Ιερά Μητρόπολη Έδεσσας Πέλλας και Αλμωπίας, στην αστυνομική διεύθυνση Πέλλας και στην Πυροσβεστική υπηρεσία Έδεσσας.  

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την σημαντική δράση της Ιεράς Μητρόπολης Έδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας και δόθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής. Στην Αστυνομική διεύθυνση Πέλλας τονίστηκε το σημαντικό έργο των αστυνομικών στη εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην Πέλλας καθώς και της περεταίρω ενίσχυσης της με ανθρώπινο προσωπικό. Στην Πυροσβεστική υπηρεσία τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος παρέμβασης της σε έκτακτες καταστάσεις αλλά και η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση  των οχημάτων και του εξοπλισμού.   Παράλληλα, αναγνωρίζεται η  προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη των όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.

 

Ως μέλη της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό.

 

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

 

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.  

 

Αρχειοθήκη ιστολογίου