Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σαμαράς σε Στουρνάρα: "Μάζεψε τον μην τον μαζέψω εγώ"




Έξαλλος ήταν χτες το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς με τον...



γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος χωρίς να ενημερώσει κανέναν έδωσε ...εντολή στους προϊσταμένους των εφοριών να προχωρούν στην αίτηση άσκησης ποινικής δίωξης για οφειλέτες που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ για διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών!

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, για λογαριασμού του Θεοχάρη τα άκουσε ο Στουρνάρας, ο οποίος έδωσε εντολή να τον μαζέψει άμεσα, για να μην "το κάνω εγώ ο ίδιος" όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ ο πρωθυπουργός είναι ενοχλημένος και με την προβολή που κάνει στον ..εαυτό του ο πολύς κ.Θεοχάρης.

Η συνάντηση πάντως με τον υπουργό Οικονομικών, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς συζητήθηκαν θέματα εν όψει της άφιξης της Τρόικας.


http://planet-greece.blogspot.com

«Να αγιάσει το στόμα σου!»




na-agiasei-to-stoma-soy
Την ώρα που ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε από το Βήμα της Βουλής το μέτρο για τη συνταξιοδότηση των αγροτών με 40 χρόνια ασφάλισης από τα έδρανα της ΝΔ ακούστηκε ένα «να αγιάσει το στόμα σου πρόεδρε!».

Ήταν ο Ιορδάνης Τζαμτζής ο οποίος μαζί με 21 συναδέλφους του της ΝΔ που προέρχονται από αγροτικές περιοχές, το τελευταίο διάστημα, με ομιλίες, επίκαιρες ερωτήσεις και άλλες παρεμβάσεις ζητούσαν να προχωρήσει το ζήτημα, μέχρι που συζητήθηκε και στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Μάλιστα όπως έλεγε αμέσως μετά με ένα πλατύ χαμόγελο στο καφενείο της Βουλής ο κ. Τζαμτζής «από το 2.000 που βγήκα βουλευτής παλεύω να μειωθεί το όριο ηλικίας».


http://newpost.gr/post/195013/

'' ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ''...



«Δεν κάνουμε καμία καινούργια περικοπή. Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς. Διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα και...
προσθέτοντας ότι ο ίδιος απλά ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, από τις ήδη υπάρχουσες περικοπές και την εξοικονόμηση που έγινε.
«Δεν ισχύει ότι κόβεται το επίδομα τοκετού», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός. «Ο ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει όλη τη δαπάνη του τοκετού και έχει κάνει συμβάσεις με όλα τα θεραπευτήρια. Υπήρχε το επίδομα, αλλά πλέον δεν χρειάζεται να το παίρνει διπλά ο ασφαλισμένος, αφού η δαπάνη καλύπτεται. Δεν γίνεται τα ασφαλιστικά ταμεία να πληρώνουν δύο φορές», κατέληξε για το θέμα ο κ. Σαλμάς.
Σε παρέμβασή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, είπε: Γίνονται προσπάθειες εξορθολογισμού, αλλά δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα».




http://fimotro.blogspot.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου