Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Έκλεισαν ΙΚΤΕΟ που πρόσφερε δωρεάν τεχνικό έλεγχο!


Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή σε ΙΚΤΕΟ στην ΒΙΠΕ όταν υπήρξε κομματική αντίδραση στην απόφαση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης να...
προσφέρει εν μέσω κρίσης δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όσους οδηγούς δεν είχαν περάσει τα οχήματα τους τον προβλεπόμενο χρόνο.

Συγκεκριμένα το ΙΚΤΕΟ του κ. Ζαχαρία Πατρωνάκη στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου πρόσφερε δωρεάν τεχνικό έλεγχο στους οδηγούς που δεν είχαν περάσει τα αυτοκίνητα τους από έλεγχο, με την υποχρέωση να καταβάλλουν μόνο το σχετικό πρόστιμο.

Πράγματι η ανταπόκριση των οδηγών ήταν μεγάλη, γεγονός που απέδειξε ότι δεν περισσεύουν πλέον χρήματα στον κόσμο ούτε για το ΚΤΕΟ... και την ασφάλεια του. Ωστόσο κάποια στιγμή, και ενώ υπήρχε ουρά από αυτοκίνητα, εμφανίστηκαν μέλη του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Ηρακλείου που όπως είναι γνωστό ελέγχεται από το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ.

Οι εκπρόσωποι του σωματείου απαίτησαν να κλείσει άμεσα το ΙΚΤΕΟ, διαμαρτυρόμενοι για την Κυριακάτικη εργασία του προσωπικού, το οποίο όμως δεν είχε προκαλέσει την οποιαδήποτε διαμαρτυρία για το έκτακτο άνοιγμα της επιχείρησης. Τελικά με το κομματικό "έτσι θέλω" οι εγκαταστάσεις έκλεισαν και μόλις 100 τυχεροί οδηγοί πρόλαβαν και πέρασαν εντελώς δωρεάν τα οχήματα τους από έλεγχο… πληρώνοντας μόνο το πρόστιμο.

Οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να φύγουν κακήν κακώς και μάλλον… αγριεμένοι για την κομματική τυφλότητα κάποιων, αν και οι απολύσεις στον Ριζοσπάστη και στις λοιπές επιχειρήσεις του ΚΚΕ πέφτουν "βροχή".



http://ksipnistere.blogspot.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου