Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Αποκαλύψεις που καίνε από τον Καραμανλή



Η αυτοκριτική του πρώην πρωθυπουργού έφερε αποκαλύψεις για τις φωτιές του 2007, τις ελληνορωσικές σχέσεις και την ενόχληση της Ουάσινγκτον


Την άποψη ότι οι φωτιές του 2007 δεν ήταν τυχαίες εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μιλώντας σε στενούς του φίλους. Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε για σχέδιο, το οποίο συνέδεσε ευθέως όπως γράφει ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ με τις ελληνορωσικές σχέσεις που εκείνη την εποχή είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα την Ουάσιγκτον.
Σε εκείνη τη συζήτηση έκανε και την αυτοκριτική του για το πώς χειρίστηκε διάφορα θέματα και είπε σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι ίσως είχε βιαστεί να μιλήσει για επανίδρυση του κράτους σε μία στιγμή που κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος.
Πρόβλεψε ακόμη ότι η κρίση θα αγγίξει όλο το πολιτικό σύστημα (και τη ΝΔ) και η αρχή ήταν το ΠΑΣΟΚ.




 http://www.parapolitika.gr/

Τα CDS "καίνε" τον Αντρίκο



Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την εισαγγελία, η οποία ερευνά εκ νέου την υπόθεση


Πάνω από 2,5 δις ευρώ παίχτηκαν στα ασφάλιστρα έναντι κινδύνου χρεοκοπίας , τα γνωστά CDS, την περίοδο πριν από την πτώση Παπανδρέου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την εισαγγελία η οποία ερευνά εκ νέου την υπόθεση με βάση τα όσα έχουν κατατεθεί για τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού , Αντρίκο Παπανδρέου.
Το κακό είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν ενεπλάκησαν μόνο πολιτικοί αλλά και τραπεζίτες οι οποίοι επίσης θα κληθούν από τον Πεπόνη στην ανάκριση. Η σοβαρή είδηση είναι ότι σε ... κάποιο γραφείο της Αθήνας υπάρχει ... χαρτί που καίει στελέχη της τραπεζικής αγοράς και στελέχη του πρώην πρωθυπουργικού γραφείου. Το ... χαρτί αυτό φυλάσσεται και θα κατατεθεί μόνο με ... άνωθεν εντολή.


http://www.parapolitika.gr

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ



ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 Τό νά αυτοτιτλοφορείσαι "Ελλην" καί τό νά έχης συνείδηση τί αυτή η έννοια σημαίνει, είναι δύο ...
διαφορετικά πράγματα. "Έλλην" δέν είναι νά έχης ταυτότητα καί υπηκοότητα αυτού τού Κράτους πού θέλει, χωρίς νά τ' αξίζη, νά λέγεται "Ελλάς". "Ελλην" σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Άνθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. "Έλλην" σημαίνει Αρμονία καί Ήθος καί Έρως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν....


Αρχειοθήκη ιστολογίου