Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Mε τα χρώματα της... τουρκικής Φενέρμπαχτσέ η Βούλα Παπαχρήστου!



Τι λέει ο Κασιδιάρης για την φιλενάδα του;

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση της Βούλας Παπαχρήστου να συνεργαστεί με τη Φενέρμπαχτσε της Τουρκίας...



Συγκεκριμένα, με τα χρώματα της γνωστής τούρκικης ομάδας θα αγωνιστεί η ελληνίδα αθλήτρια στο τούρκικο πρωτάθλημα των συλλόγων τον Μάιο και τον Ιούνιο σε δύο συνολικά αγώνες.

Όπως εξηγεί και η ίδια στο contra.gr "Έχοντας μείνει πίσω από αγώνες λόγω της ίωσης που με έκανε να χάσω το Παγκόσμιο αναζήτησα αγώνες στο εξωτερικό. Ήρθε λοιπόν αυτή η πρόταση-και είμαι πολύ χαρούμενη - που θα μου δώσει την ευκαιρία να πάρω συμμετοχές στα πόδια μου αφού όπως γνωρίζουμε όλοι μόνο έτσι έρχονται και οι μεγάλες επιδόσεις. Οι άνθρωποι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα κι έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα τους"...

πηγή: makeleio.gr 


Αντιδράσεις για την αφίσα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ


Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε αφίσα που καταγγέλλει ότι κυκλοφόρησε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των φοιτητικών εκλογών. 

Σε ανακοίνωση τη ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «αφού όπλισε τα χέρια όσων επιχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους στη Χαλκιδική, τώρα, ενόψει φοιτητικών εκλογών, διαφημίζει με αφίσα ενός κουκουλοφόρου που κρατά καλάσνικοφ, τη νεολαία του ως φυτώριο εγκληματιών».

«Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;» κατέληξε η ΝΔ. 

Η εν λόγω αφίσα αφορά σε πάρτι της φοιτητικής παράταξης Αριστερή Ενότητα του Πολυτεχνείου. 

 
Να σημειωθεί ότι η Αριστερή Ενότητα αποτελεί συμμαχία αριστερών φοιτητικών σχημάτων με κύριες συνιστώσες το ΔΑΡΑΣ (Δίκτυο Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων), στο οποίο μετέχει η νεολαία του ΣΥΝ και άλλα αριστερά σχήματα.


Οι Αλβανοί πυροδοτούν βόμβα στα Βαλκάνια



Πως μπορούν να επηρεάσουν οι αλυτρωτικές βλέψεις των Αλβανών τα γειτονικά μας σύνορα


Πως μπορούν να επηρεάσουν οι αλυτρωτικές βλέψεις των Αλβανών τα γειτονικά μας σύνοραΤα πρόσφατα γεγονότα στην Κοιλάδα του Πρέσεβο, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Πρίστινα και του Βελιγραδίου, καθώς και οι πρόσφατες εκλογές στα Σκόπια, ήταν τα θέματα που συζήτησαν ο Αλί Αχμέτι, πρόεδρος του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων- DUI και ο Γιονούζ Μουσλίου, πρόεδρος του Κινήματος της Δημοκρατικής Προόδου από την Κοιλάδα του Πρέσεβο.
Ο Μουσλίου συνεχάρη τον πρόεδρο του DUI για την πρόοδο της εκλογικής διαδικασίας στο κράτος των Σκοπίων, καθώς και τη μεγάλη νίκη του αλβανικού κόμματος σε δύο εκλογικές περιφέρειες.
«Οι συνομιλητές συζήτησαν επίσης την τρέχουσα κατάσταση στην Κοιλάδα του Πρέσεβο, με ιδιαίτερη έμφαση στα δικαιώματα της αλβανικής κοινότητας στη Σερβία, τόνισαν, επίσης, ότι οι Αλβανοί της Κοιλάδας και οι Σέρβοι του Κοσσυφοπεδίου αποτελούν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.
Ο Αχμέτι και ο Μουσλίου αντάλλαξαν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο και στην περιοχή με επίκεντρο τις συνομιλίες μεταξύ Πρίστινα και Βελιγραδίου, με τη διαμεσολάβηση της διεθνούς κοινότητας», όπως αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση. Οι δύο συνομιλητές επεσήμαναν ότι η καλύτερη λύση για τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων είναι η Σερβία να αναγνωρίσει τη νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε στην περιοχή με τη «Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου».
Οι Αλβανοί είναι γνωστό οτι εδώ και χρόνια διατηρούν το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας. Στο κράτος αυτό συμπεριλαμβάνεται η Θεσπρωτία με τα Ιωάννινα, ένα τμήμα της ΠΓΔΜ και ένα μεγάλο κομμάτι του Κοσσυφοπεδίου, η λεγόμενη κοιλάδα του Πρέσεβο. Οι Αλβανοί όπως είναι προφανές από την παραπάνω συνάντηση διατηρούν τακτική επαφή μεταξύ τους συζητώντας για την πορεία των πληθυσμών που βρίσκονται σε άλλα κράτη.
Μία ενδεχόμενη δραστηριοποίησή τους όμως θα πυροδοτούσε μία βόμβα στα Βαλκάνια, την πυριδαποθήκη της Ευρώπης, με ανυπολόγιστες συνέπεις.
Σκεφθείτε μόνο το γεωπολιτικό ντόμινο...



http://www.parapolitika.gr/

Στο +1% η ΝΔ



Public-Issue
Η έρευνα “Βαρόμετρο” της Public Issue, που παρουσίασε απόψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έχει εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία, που οδηγούν σε ακόμη πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την πραγματικότητα που διαμορφώνεται σε επίπεδο κοινωνίας, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα.
Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 28,5%, έναντι 27,5% του ΣΥΡΙΖΑ, με τη Χρυσή Αυγή να συγκεντρώνει 11%, το ΠΑΣΟΚ 8%, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Δημοκρατική Αριστερά 6,5%, και το ΚΚΕ 5,5%.
Στην παράσταση νίκης σημειώνεται ανατροπή σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας, με τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 45%-43%, ενώ τον προηγούμενο μήνα η Αξιωματική Αντιπολίτευση είχε το προβάδισμα με 44%-41%.
Στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, ο Φώτης Κουβέλης συγκεντρώνει 43%, ο Αντώνης Σαμαράς 39%, ο Αλέξης Τσίπρας 36%, ο Πάνος Καμμένος και η Αλέκα Παπαρήγα 27%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 24% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος 15%.
Στην πρωθυπουργική καταλληλότητα, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με 41%-26%, ενώ ο… κανένας έχει 31%.
Αναφορικά με το ποιά κυβέρνηση θα προτιμούσαν οι πολίτες για να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, το 34% ψηφίζει μια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, έναντι 21% που θα προτιμούσε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η πλειοψηφία πάντως, με 42% δηλώνει “καμία από τις δυο”.
Σχετικά με την αναγκαιότητα των εκλογών, το 6ο% εκτιμά ότι δεν χρειάζονται, ενώ υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τάσσεται το 36%.
Ωστόσο, το 49% πιστεύει ότι τελικά η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, έναντι του 42% που πιστεύει ότι το σχήμα τρικομματικής συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά, θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετρατία.



Αρχειοθήκη ιστολογίου