Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σαμαράς: "Όσοι καταψηφίσουν το μνημόνιο 2 διαγράφονται και δεν θα είναι υποψήφιοι"


"Βρισκόμαστε ως χώρα μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο", τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. "Απειλείται η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η υπόστασή μας", είπε.
"Όλοι οι ιστοί μιας ζωντανής οικονομίας, η αγορά, η κατανάλωση, η εμπιστοσύνη, η οικονομία έχουν όλα καταρρεύσει και μαζί και οι προσδοκίες για το αύριο", είπε ο κ. Σαμαράς και χαρακτήρισε καταστροφική τη συνταγή του μνημονίου.
"Επιμένουμε ότι η συνταγή του μνημονίου ήταν καταστροφικό λάθος. Δεν αλλάζουμε αυτές τις θέσεις μας", τόνισε. "Οι επιλογές μας δικαιώθηκαν, οι θέσεις μας παραμένουν, αλλά οφείλουμε να αποτρέψουμε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για να πάμε παραπέρα."
Ο πρόεδρος της Ν.Δ εξέφρασε τον φόβο να υπάρξει έξαρση της κοινωνικής αναταραχής στην Ελλάδα που θα μεταδοθεί και στην Ευρώπη.
Όπως τόνισε με αφορμή της δημοσκοπήσεις η Ν.Δ είναι το μοναδικό κόμμα εξουσία, ενώ υποστήριξε, ότι το ΠΑΣΟΚ διαλύεται, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την αποχώρηση του ΛΑ.Ο.Σ  από την κυβέρνηση Παπαδήμου.
 
Ο κ. Σαμαράς σχολίασε ότι παρατηρείται πρωτόγνωρη αύξηση στα κόμματα της Αριστεράς και των άκρων και όπως τόνισε θα πρέπει  να αξιολογήσουν η Ευρωπαίοι στην πολιτική τους προς την Ελλάδα,  αυτά τα στοιχεία.
"Αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ δεν είναι μόνο το πρώτο κόμμα αλλά το μόνο κόμμα εξουσίας, το μόνο αστικό και λαϊκό κόμμα και ταυτόχρονα η μόνη συντεταγμένη δύναμη στο χάος. Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται. Αυτοί που επέβαλαν το μνημόνιο και ειρωνεύονταν την δική μας στάση έχουν γίνει ζούγκλα. Το ΛΑΟΣ φεύγει από την κυβέρνηση και δεν ψηφίζει. Τα κόμματα των άκρων όμως εκτινάσσονται. Η Αριστερά παρότι κατακερματισμένη αγγίζει το 40%. Αυτό θυμίζει την δημοκρατία της Βαϊμάρης και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αγγίζει και την Ευρώπη. Μόνο όσοι κερδοσκοπούν πάνω στο χάος έχουν λόγο να χτυπούν τη ΝΔ" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ δεν παραγράφονται
Ο  πρόεδρος της Ν.Δ  ξεκαθάρισε ότι οι πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες και δεν παραγράφονται. Μάλιστα  επιτέθηκε στους υπουργούς Οικονομικών  του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τους για  ανακολουθίες στις δηλώσεις του, περί εξόδου από την ύφεση. 
Άμεσα εκλογές
Όπως υποστήριξε ο κ. Σαμαράς για να βγει η Ελλάδα , από την κρίση θα πρέπει με την ολοκλήρωση του PSI, να διεξαχθούν εκλογές, αλλά και να υιοθετηθούν πολιτικές ανάπτυξης, ώστε  να σταματήσει "η χώρα να βγαίνει στη γύρα για δανεικά", όπως είπε χαρακτηριστικά.
"Μόλις ολοκληρωθεί η ανταλλαγή ομολόγων θα ζητήσουμε άμεση διάλυση της Βουλής κι εκλογές", τόνισε  και συμπλήρωσε: "Μετά το PSI πάμε σε εκλογές. Αν θέλουν να λειτουργήσουν χωρίς εμάς να δούμε πώς θα το κάνουν".
 
Ο πρόεδρος της Ν.Δ τάχθηκε υπέρ της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης , ώστε να ξεφορτωθεί η Ελλάδα όπως είπε χρέος  ύψους 85 δισ. ευρώ.
O κ. Σαμαράς δήλωσε ότι διαπραγματεύθηκε και απέφυγε η χώρα τα χειρότερα: "Διασώθηκε ο 13ος και 14ος μισθός, αποτράπηκε η κατάργηση του πολυτεκνικού επιδόματος, αποφεύχθηκε η αύξηση των αντικειμενικών αξιών". Άφησε, δε, αιχμές εναντίον "εκείνων που έλεγαν ότι δεν μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση".
Απειλείται μία χώρα τόνισε ο κ. Σαμαράς ο οποίος έκανε λόγο για πολιτική γενναιότητα. "Πρέπει να πούμε τη δυσάρεστη αλήθεια. Δεν επιλέγουμε τη σιωπή της μοιρολατρίας" είπε χαρακτηριστικά . "Πρέπει να μείνει η χώρα όρθια... Να μη χρεοκοπήσουμε. Σε μια χρεοκοπημένη χώρα δεν επενδύουν την λεηλατούν..."
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα του δεν ανακυκλώνει τα σενάρια της δραχμής. "Δεν μπορώ να φανταστώ τη χώρα μου χωρίς καύσιμα  με δελτίο στο τρόφιμα. Αυτονόητο είναι ότι σε όλα τα σοβαρά ζητήματα τίθεται θέμα κομματική πειθαρχίας΄" , είπε απευθυνόμενους στους βουλευτές του.  Ενώ προειδοποίησε ότι όποιος δεν ακολουθήσει δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, αναφερόμενος μάλιστα σε "τζάμπα μάγκες".
 
"Σκεφτείτε όλα αυτά και  κάντε το καθήκον σας  έχω εμπιστοσύνη", κατέληξε στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ.




Εξελίξεις δρομολογούνται στη Νέα Δημοκρατία καθώς βουλευτές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης, παρά την αυστηρή προειδοποίηση του Αντώνη Σαμαρά, πως όποιος δεν ψηφίσει δεν έχει θέσει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.
-Τρία νέα όχι μετράει η Κ.Ο. της Ν.Δ. Αυτή τη φορά από τους Γιώργο Βλάχο, Γιώργο Καρασμάνη και Ζήζης Τσιγκαλάγιας
-Υπέρ θα ψηφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
-Όχι και απο το βουλευτή Άρτας Κώστα Παπασιώζο.
- ο βουλευτής Σπύρος Γαληνός είπε όχι στη νέα δανειακή σύμβαση αναφέροντας τα εξής:
«Μεταξύ κομματικής πειθαρχίας και συνείδησης ψηφίζω συνείδηση».

-Ο βουλευτής Έβρου Αλέκος Δερμετζόπουλος εξέφρασε πριν από λίγο την άρνησή του να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση.
-Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Βουλευτής Κοζάνης και τομεάρχης Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και ζήτησε να στηθούν αμέσως κάλπες στην Κ.Ο. για τα «ναι» και τα «όχι».
-Δεύτερες σκέψεις κάνουν πλέον στη Ν.Δ. για την επιβολή της κομματικής πειθαρχία-Ετοιμάζει δευτερολογία ο Σαμαράς. -Σε πολύ φορτισμένο κλίμα η ομιλία της βουλευτού της Ν.Δ. Μαρία Κόλλια, ενδεικτικό και της κατάστασης που επικρατεί στη συνεδρίαση της Κ.Ο. Η κα Κόλλια ωστόσο δεν ξεκαθάρισε εάν τελικά θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.
-Αμφίδρομη η στάση και του Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ανέφερε στην ομιλία του ότι θα ψηφίσει τη νέα σύβαση μόνο εάν οριστεί από τώρα συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών.
-Σε εξέλιξη δεκάδες "πηγαδάκια" μεταξύ βουλευτών της Ν.Δ. που συζητούν για τη στάση που θα κρατήσουν. Έντονος ο προβληματισμός από τις μέχρι στιγμής τοποθετήσεις καθώς πολλοί βουλευτές εκφράζουν την διαφοροποίησή τους από τη γραμμή του κόμματος.
Το ενδιαφέρον κερδίζει πηγαδάκι αυτή τη στιγμή μεταξύ Αντώναρου και Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιστύλιο της Βουλή.
 -Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις των βουλευτών στην Κ.Ο. με το κ. Γ. Βαγιωνά Βουλευτή Χαλκιδικής να εκδηλώνει την διαφοροποίησή του απέναντι στη γραμμή της Ν.Δ. σημειώνοντας ότι δεν θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση.
-Ο Βουλευτής Ευβοίας της Ν.Δ. και κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος Κ. Μαρκόπουλος ανέφερε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και ζήτησε από το  Σαμαρά να φύγει ο όρος κομματικής πειθαρχία από το κείμενό του.
 -Όχι και από τον Παναγιώτη Μελά στη νέα δανειακή σύμβαση. Είναι ο τέταρτος βουλευτής που εκφράζει τις αντιρρήσεις του δηλώνοντας ότι δεν θα ψηφίσει.
-Αμφίσημη στάση απέναντι στη νέα δανειακή σύμβαση κράτησε  ο Αλέκος Κοντός. Είπε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και εξέφερασε επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα της σύμβασης και του psi.
-Ο Βορειοελλαδίτης βουλευτής, Μαργαρίτης Τζίμας από το βήμα της συνεδρίασης της Κ.Ο. ανέφερε ότι «εγώ είμαι συνεπείς στις αρχές και στις αξίες του κόμματος, και δεν αλλάζω στάση».
Ξεκαθαρίζοντας τη θέση του ο κ. Τζίμας τόνισε ότι θα καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

-Επίσης, ο Δημήτρης Σταμάτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας από το βήμα στης συνεδρίασης φέρεται να είπε όχι και στο PSI και στη δανειακή σύμβαση.
Μάλιστα, ο κ. Σταμάτης ζήτησε να μην τεθεί κομματική πειθαρχία.
-Είχε προηγηθεί ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης επιβεβαίωσε την πληροφορία που υπήρχε από το πρωί ότι θα ανακοινώσει την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

-Λίγο νωρίτερα ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του, δηλώνοντας ότι πρώτα θα διαβάσει προσεκτικά το κείμενο της σύμβασης και έπειτα θα αποφασίσει.

-Υπέρ της ψήφισης τάχθηκαν ο κ. Βύρων Πολύδωρας και Θανάσης Νάκος, ενώ πηγές αναφέρουν ότι και ο Κώστας Καραμανλής εξέφρασε την άμεση στήριξή του στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά.
Υπέρ της ψήφισης τάχθηκε και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος όμως εξεφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις σε όσους δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή, γι' αυτό και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους συναδέλφους του.
Στ.Νοβ.

Apospasma.gr

"Ξανασκέφτονται" … για την κομματική πειθαρχία




Δεύτερες σκέψεις κάνουν πλέον στη Ν.Δ. για το τι είδους κομματική πειθαρχία μπορεί να επιβληθεί σε περίπτωση που ο αριθμός των βουλευτών που θα καταψηφίσουν το μνημόνιο είναι διψήφιος.
Ήδη σας ενημερώνουμε ότι αυτοί που μέχρι στιγμής, δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν, έχουνφθάσει τους δέκα τρία ( 13 ) αφού προστέθηκαν και άλλοι τρείς. 
Τα τρία νέα όχι που μετράει η Κ.Ο. της Ν.Δ., είναι από τους Γιώργο Βλάχο, Γιώργο Καρασμάνη και Ζήζης Τσιγκαλάγιας. 
Οι βουλευτές αρνήθηκαν να ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι αυτή θα οδήγηση σε καταστροφή την ελληνική κοινωνία. Και οι πληροφορίες μας, λένε ότι ακολουθούν κι άλλοι..!
Άλλοι λένε ότι θα πρέπει να διαγραφούν αμέσως κι άλλοι ότι θα πρέπει να επιβληθούν μόνο καταστατικές κυρώσεις όχι όμως και διαγραφές από την Κ.Ο.


Zώης,Τζίμας, Σταμάτης, Βλάχος, Μαρία Κόλλια (σερρών),Μαρκόπουλος, Μελάς και Βαγιωνάς θα ψηφίσουν ΟΧΙ...




Την αρνητική του θέση για το νέο μνημόνιο, που θα τον οδηγήσει στην καταψήφιση της συμφωνίας, ανακοίνωσε ο βουλευτής Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας.Αντίστοιχη θέση πήρε και ο βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Ζώης, λέγοντας: «Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αντίθεσή του με το αγγλικό δίκαιο που θα διέπει την δανειακή σύμβαση λέγοντας, αν
πτωχεύσουμε, υπονομεύεται ο ρόλος της κυβέρνησης, δεν θα υπάρχει πολιτικό ανάστημα απέναντι στον δανειστή. Το PSI διαφαίνεται επιτυχημένο; Μόλις χθες ο Σόιμπλε είπε στο Ρόιτερς ότι δεν είναι αρκετό. Επιπλέον τα μέτρα είναι υφεσιακά ή όχι; Πως υπηρετούνται οι όροι λειτουργίας της ελεύθερης αγοράς;».
Δήλωση για καταψήφιση έκανε και ο βουλευτής, Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης.
Κριτική θέση, που όμως δεν θα εκφραστεί με καταψήφιση, εξέφρασε ο Κώστας Τζαβάρας , ενώ επιφυλάξεις εξέφρασαν και οι βουλευτές Μάκης Γιακουμάτος και Θέοφιλος Λεονταρίδης.
Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του κ. Σταμάτη και του κ. Σπηλιωτόπουλου. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τάχθηκε υπέρ του πακέτου μέτρων της Τρόικας και ζήτησε «να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν στηρίζουν την παραμονή της χώρας στο ευρώ», με τον κ. Σταμάτη να απαντά ότι δεν πρέπει να τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας λέγοντας: «επειδή βλέπω πολλούς τις τελευταίες ημέρες να κάνουν κωλοτούμπες, πολιτικούς και δημοσιογράφους και να γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως ας προσέχουν γιατί είναι πολλά τα λεφτά».

ert.gr

Άρχισε η "ανταρσία" σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Ποιοι Βουλευτές δεν ψηφίζουν τα μέτρα και παραιτούνται



Ο ένας μετά τον άλλο

- Με επιστολή παραιτήθηκε ο βουλευτής Ζακύνθου ΠΑΣΟΚ Δ.Βαρβαρίγος
- Ενώπιον της ΚΟ παραιτήθηκιε η Π.Ζούνη
- Έξι βουλευτές της ΝΔ είπαν ξεκάθαρα όχι στα νέα μέτρα 
- Αρκετές αμφιβολίες και από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Αντάρτικο φαίνεται πως στήνουν πλέον βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ παρά τις δηλώσεις των αρχηγών τους για κομματική πειθαρχία αλλά και διαγραφής τους από το κόμμα αν δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή.

Με επιστολή του στον προέδρο της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου Δημήτρης Βαρβαρίγος ανακοίνωσε την παραίτηση του. 

Ποιο τόλμηρη όμως ήταν πριν από λίγο η βουλευτής Α'Αθηνών Πέμη Ζούνη όπου ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είπε "Παραδίδω την έδρα μου με το σκεπτικό ότι δεν εξυπηρέτησα την Ελλάδα και ήμουν και είμαι ανεπαρκής πολιτικός"

Όμως στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες θα μετρήσουν κι άλλες απώλειες ψήφων στην αυριανή ψηφοφορία. 

Ανάμεσα τους η παραιτηθείσα αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης και ο Δημήτρης Κουσέλας.

Σίγουροι για το όχι από το ΠΑΣΟΚ θεωρούνται οι: 

Γ.Μιχελογιαννάκης, Τσ.Μάντατζη, και Χρήστος Μαγκούφης. Στους όχι πρέπει να υπολογίζεται και ο επίσης παραιτηθείς υφυπουργός Εργασίας Γ.Κουτσούκος

Έξι απώλειες μετρά ήδη η ΝΔ

Μετά τους βουλευτές Χρήστο Ζώη (Λάρισας), Δημήτρη Σταμάτη (Αιτωλοακαρνανίας), Μαργαρίτη Τζίμα (Δράμας) και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλο (Εύβοιας), άλλοι δύο βουλευτές, οι κκ Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής) και Παναγιώτης Μελάς (Α Πειραιώς) δήλωσαν, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης.

---
Πηγή: NewsIt.gr  - 

Aridaianews
 

Απίστευτο: Έγινε και … “Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου”!!!



Share
Οι  εκδότες κατάλαβαν ότι το …παντεσπάνι είναι στο Ιντερνέτ
Τους έχουν πει “νταβατζήδες”, “νεκροθάφτες της ενημέρωσης”, “ντελίβερι μπόις” της εκάστοτε εξουσίας, διαπλεκόμενους.
Ο λόγος για τους εκδότες που κρατούν στα χέρια τους τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης στην Ελλάδα. Που αποφασίζουν τι θα δούμε και τι θα διαβάσουμε καθημερινά, ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Εφημερίδες και κανάλια έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην κατάντια της Ελλάδας. Μπόμπολας, Ψυχάρης, Αλαφούζος και πολλοί άλλοι επί χρόνια κρατούν στα χέρια τους το πολυτιμότερο αγαθό, αυτό της καθημερινής ενημέρωσης και παίζουν στο δικό τους ταμπλό.
Μόνο που τα τελευταία χρόνια οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις έχουν φέρει την ενημέρωση στο διαδίκτυο. Εκεί μπορεί να βρει κανείς τα πάντα: Από τις καθεστωτικές ιστοσελίδες μέχρι τα ανατρεπτικά μπλογκ. Και σίγουρα μπορεί να βρει και περισσότερες αλήθειες. Αμέσως τα… τζιμάνια οι εκδότες αντιλήφθηκαν ότι το παντεσπάνι βρίσκεται πλέον στο ίντερνετ. Τόσο η δύναμη όσο και η διαφήμιση που σιγά – σιγά πάει προς το διαδίκτυο. Και όσο στην Ελλάδα θα αυξάνεται η διείσδυση στο ίντερνετ τόσο τα target group που ενδιαφέρουν τους διαφημιστές θα βρίσκονται μπροστά από έναν υπολογιστή.
Κατάλαβαν λοιπόν οι εκδότες ότι τα… μπικικίνια  βρίσκονται στο ίντερνετ και άρχισαν να ενισχύουν τις ιστοσελίδες τους, να βγάζουν καινούργιες, να επενδύουν στις νέες τεχνολογίες. Εσχάτως μάλιστα μάθαμε ότι ιδρύθηκε και  Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου.
Στην Ένωση συμμετέχουν οι Prime Media (Newsbeast), ΔΟΛ, Πήγασος, Ναυτεμπορική, Αττικές Εκδόσεις, Αθηνόραμα, ANT1, Star και 24Media. Πρόκειται για μια Ένωση η οποία αναπαράγει το μοντέλο της Ένωσης Εκδοτών Ημερησίων Εφημερίδων.
Υπέροχα, λοιπόν. Το τόσο πετυχημένο μοντέλο των εφημερίδων μεταφέρεται και στο ίντερνετ. Θέλουν να το κάνουν δηλαδή κι αυτό σαν τις εφημερίδες και τα κανάλια τους. Καθεστωτικό και διαπλεκόμενο που θα υπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που πληρώνουν.
Μπράβο, ωραία η πρωτοβουλία. Αφού ξεζούμισαν την εφημερίδα ήρθε η ώρα να φάνε κι από το διαδίκτυο. Και φυσικά να πουλήσουν και πάλι ψέματα.
Όμως εδώ έχουν να κάνουν με άλλα κόλπα. Διότι τα μπλογκς μπορούν να λένε την αλήθεια χωρίς να έχουν αφεντικά κάποιους από τους μεγάλους εκδότες.
Κι αυτό πονάει τους παραδοσιακούς νταβατζήδες που δε θέλουν με τίποτε να φτάνει η αλήθεια στον κόσμο.


Antinews

Πατριωτική κίνηση: Γιατί λέμε όχι σε νέο ενυπόθηκο δάνειο



E-mailΕκτύπωσηPDF
 κλικ για μεγέθυνσηΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ  ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ  
1. Τα χρήματα  του δανείου  ΔΕΝ μπαίνουν  στην χώρα.  Εδώ και 2 χρόνια  η κυβέρνηση λέει συνέχεια ψέματα  πάνω  σ αυτό  το θέμα.  Τα λεφτά ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ  πάνε  κατευθείαν στην εξόφληση ΟΕΔ  (Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου)  παλαιότερων εκδόσεων που λήγουν κάθε φορά.   Άρα κακώς  σας έχουν πείσει ότι εξαρτώνται απ αυτά τα χρήματα οι μισθοί και οι συντάξεις.
2. Tα παλιά δάνεια (τα ΟΕΔ που λήγουν)  διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.  Σε Αδυναμία πληρωμής – εάν το Ελληνικό κράτος αδυνατεί να ανταποκριθεί στην υποχρέωση του να πληρώσει η μόνη συνέπεια θα είναι να παραμείνει εκτός αγορών  για κάποιο διάστημα. Ήδη όμως έτσι κι αλλιώς θα είμαστε εκτός αγορών με τον υπάρχοντα προγραμματισμό μέχρι το 2020. 
3. Το Δάνειο που πήραμε από την ΕΕ είναι Διακρατικό.  (δηλ μας δάνεισαν οι λαοί της Ευρώπης). Αυτά τα δάνεια ΔΕΝ μπορούν να κουρευτούν. Το ίδιο ισχύει για τα δάνεια του ΔΝΤ.  Δεν είναι κουρευσιμα.   Κατ επέκταση  και σε κάθε ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ισχύει το ίδιο. 
4. Επιπλέον αυτά τα ΝΕΑ δάνεια είναι και ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ. Δηλ σε περίπτωση Αδυναμίας αποπληρωμής  οι δανειστές μπορούν να προβούν σε εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας για να ικανοποιηθούν.  Όμως αυτή η εκποίηση δεν γίνεται προς όφελος του Ελληνικού κράτους. Αυτή την στιγμή έχουν μεταβιβαστεί στην Ξεπουλητική εταιρεία (που έχουν συστήσει ειδικά για την ικανοποίηση των Δανειστών) πάρα πολλά περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου τα οποία θέλουν να πουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές, πολύ-πολύ μικρότερες της πραγματικής τους αξίας. Πχ  Λογαριάστε ποια είναι η πραγματική αξία της  ΔΕΗ με όλα της τα δεδομένα (μεταλλεία ,Μονάδες παραγωγής,  δίκτυα κλπ).     Η επίσημη  «καθαρή θέση» είναι στα 8 δις αλλά οι γνωρίζοντες την αποτιμούν σε πολλαπλάσια αξία.(μέχρι και 50 δις η και περισσότερα λένε ). Στο χρηματιστήριο  αποτιμάται κάτω από 1 δις.  Δηλ θέλουν να την πουλήσουν  στο 1/50  της πραγματικής της αξίας.  Εδώ μιλάμε για ΚΛΟΠΗ, όχι εκποίηση προς όφελος του Ελληνικού λαού. 
5. Επιπλέον  η  Νέα Δανειακή Σύμβαση που θα φέρουν αν πάρουμε το Νέο Ενυπόθηκο Δάνειο, θα διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο (με όρους πολύ επαχθείς για το Ελληνικό κράτος) και θα θέτει ΥΠΟΘΗΚΕΣ και στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία. Όχι μόνο την Δημόσια.  Τι σημαίνει  αυτό…?Ας υποθέσουμε ότι κάποιος αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι της ακίνητης περιουσίας για το σπιτάκι που έχει. Τότε θα βεβαιώνεται ο φόρος και θα αρχίσει να ΤΟΚΙΖΕΤΑΙ με 1% τον μήνα. Σε πολύ λίγα χρόνια το ύψος του χρέους θα ξεπερνά την μισή αξία του σπιτιού. Τότε  θα κατάσχεται το σπίτι για να εξυπηρετηθεί το Δικαίωμα  επί της Υποθήκης των Δανειστών.  Το ίδιο θα συμβεί και με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των τραπεζών. Πάλι ο Ιδιοκτήτης θα χάνει το σπίτι του Υπέρ των Δανειστών . Κάπου εδώ για ναχετε ολοκληρωμένη εικόνα θυμηθείτε ότι η είσπραξη των οφειλών θα ανατεθεί σε ΙΔΙΩΤΕΣ ( είδατε πως δένουν όλα? ) 
6. Ήδη γνωρίζουμε ότι το σχέδιο του PSI ( του περίφημου και πολυδιαφημιζόμενου κουρέματος του 50%) προβλέπει να ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ τις Ελληνικές Τράπεζες και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασφαλιστικά Ταμεία  και στην συνέχεια να μας δώσουν ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ για να τους τα ξαναδώσουμε….!!!  Στις μεν τράπεζες μέσω ανακεφαλαιοποιησης ( άρα θα περάσει εξ ολοκλήρου ο έλεγχος των τραπεζών στο ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ – άρα  στους δανειστές, στα δε ασφαλιστικά ταμεία μέσω χρηματοδότησης. ..!!! Καταλάβατε την παράνοια?  Θέλουν να κουρέψουμε τα Ελληνικά Ασφαλιστικά ταμεία για να μας δώσουν ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ για να τα χρηματοδοτήσουμε… 
7. Με λίγα λόγια , όλος αυτός ο προγραμματισμός , με το κούρεμα των ΟΕΔ που βρίσκονται σε Ελληνικά χεριά και το ΝΕΟ ενυπόθηκο Δάνειο έχει σαν σκοπό να περάσουν στον έλεγχο των δανειστών...  τόσο το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα, όσο και η περιουσία του Ελληνικού κράτους , καθώς επίσης θα είναι υποθηκευμένη (προς ικανοποίηση των Δανειστών ) και η Ιδιωτική περιουσία. 
8. Ας δούμε όμως ποιες θα είναι οι συνέπειες αν δεν πάρουμε το ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ. Πριν αναλυθεί αυτό θα πρέπει να μάθουμε όλοι ότι ο προϋπολογισμός του 2012 προβλέπει για ΤΟΚΟΥΣ 17,900 δις Ευρώ. Οι συνολικές δαπάνες του προϋπολογισμού ανέρχονται στα 54 δις. Δηλ το 2012 θα πληρώσει η Ελλάδα για ΤΟΚΟΥΣ το 33% του προϋπολογισμού της. Αυτός ο λογαριασμός όπως και να τον λογαριάσεις ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ με ΤΙΠΟΤΑ. Όμως αυτό…μας δείχνει αμέσως  ότι από 45 περίπου δις που είναι σήμερα οι δαπάνες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (για μισθούς, συντάξεις, Υγεία , Παιδεία, Δημόσια Τάξη, Εθνική Ασφάλεια κλπ), θα πρέπει οι δαπάνες να περιοριστούν στα 30 δις.  Περίπου ιδία στοιχεία αφορούν  πλέον και τους επομένους προϋπολογισμούς . Το 2013 έχουμε 15 δις Τόκους, το 2014 έχουμε 14 δις κλπ κλπ.  Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι μισθοί και οι συντάξεις (που υποτίθεται γι αυτό παίρνουμε τα δανεια….κατα τους ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ της κυβέρνησης), θα πέσουν σχεδόν στα μισά, ενώ από δω και πέρα η λειτουργία του κράτους θα είναι ανύπαρκτη. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λεφτά ούτε για γάζες στα νοσοκομεία , ούτε για φάρμακα,  ούτε για βενζίνη στα περιπολικά, ούτε  για βιβλία στα σχολεία..ούτε …ούτε …ούτε. Θα πάμε στο 1950…ισως και πιο πίσω…!! 
9. Αυτό βέβαια είναι το καλό σεναριο….δηλ,  ότι θα διατηρηθούν τα έσοδα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, και ότι δεν θα υπάρξουν κοινωνικές αναταραχές με όλα αυτά που θα συμβούν.  Εάν ισχύσει λοιπόν αυτό το καλό σενάριο θα περάσουμε  10 χρόνια στην απόλυτη φτώχεια (όπως περιγράφηκε πιο πάνω)  με την ελπίδα  να ανακάμψουμε μετά το 2020 . 
10. Το κακό σενάριο (που είναι το πιθανότερο)  είναι να μην μπορεί να εκτελεστεί ο προϋπολογισμός και η χώρα ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ…(που δεν κουρεύονται) και θαχει υπογράψει τους επαχθέστατους όρους της ΝΕΑΣ Δανειακής Σύμβασης, θα προβεί σε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ στάση πληρωμών ( ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ). Τότε  ΔΕΝ θα μείνει τίποτα όρθιο στην χώρα….!! Θα μιλάμε για το απόλυτο χάος και την απόλυτη καταστροφή της χώρας.  Τα κοράκια –οι Δανειστές- θα πάρουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ  πόρους της χώρας   το κράτος θα είναι υπό διάλυση , η ανεργία στα ύψη, Η εγκληματικότητα χωρίς όριο, κλπ κλπ. 
11. Ποια είναι η άμυνα σε όλα αυτά? Απλα….να μην πάρουμε νέο Ενυπόθηκο Δάνειο, να κάνουμε επιλεκτική στάση πληρωμών σε όλα τα ΟΕΔ που κατέχουν ξένοι και να συνεχίσουμε να εξυγιαίνουμε το αδηφάγο κράτος. Πρόβλημα με τους μισθούς και συντάξεις ΔΕΝ υπαρχει.Για την ακρίβεια είναι θέμα επιλογών. Είναι προτιμότερο να κόψεις σπατάλες και να μην κόβεις χαμηλές συντάξεις. Ήδη με τα παιχνίδια που παίχτηκαν με την 6η δόση πρέπει οι πιο πολλοί να τοχετε καταλάβει. Ενώ δεν υπήρχαν λεφτά από τον Σεπτεβρη   τελικά τα λεφτά έφτασαν  μέχρι τον Δεκέμβριο. Υποθέστε ότι το παραμύθι είναι το ίδιο σε όλη την πληροφόρηση που μας δίνουν τα στελέχη της κυβέρνησης και τα ΜΜΕ-ξαπάτησης.  Ο προϋπολογισμός είναι σχεδόν ισοσκελισμένος. Κι αν δεν είναι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει ΑΜΕΣΑ για να ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ …ΚΑΝΕΙΣ. Με οποιοδήποτε κόστος.   Άρα από την σημερινή κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί πλέον δεν πρόκειται να γίνει πολύ χειροτερη….οπως εάν πάρουμε το Δάνειο και θα πρέπει να εκτελεστεί ο προϋπολογισμός του 2012 με τα 18 δις τόκους.  Πρέπει  σ αυτό το σημείο να καταστεί ΣΑΦΕΣ ότι από δω και πέρα εύκολες λύσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  Θα περάσουμε δύσκολες μέρες. Η χώρα βρίσκεται σε παραγωγική αδυναμία. Πολλά ειδή είναι εισαγόμενα. Εξαρτιόμαστε από τα καύσιμα που επίσης είναι εισαγόμενα. Οι τράπεζες ναι μεν δεν θα κουρευτούν αλλά πρέπει οι μέτοχοι τους να ρίξουν χρήματα να κρατήσουν τα μαγαζιά τους, αλλιώς το τραπεζικό σύστημα  θα περάσει μεγάλη κρίση. Το κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει με ίδια μέσα αυτό το θεμα…εφοσον δεν θα πάρει δανεια….για την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών που θα υποχρεωθεί να κρατικοποιήσει. Όμως πάρα τις δυσκολίες που θα παρουσιαστουν….η κατάσταση σχετικά σύντομα θα εξομαλυνθεί. Πρώτα απ όλα γιατί θα παψει η αιμορραγία των 17 δις για ΤΟΚΟΥΣ. Αυτά τα λεφτά μέσα σε 2 χρόνια είναι πάνω από 30 δις που θα ΦΥΓΟΥΝ απ την χώρα αν ακολουθήσουμε τον κατήφορο του Δανείου. Με αυτά τα λεφτά και μόνο των 2 χρόνων θα γυρίσει και το τραπεζικό σύστημα και η Ελληνική Οικονομία….!!! Και τότε και επενδύσεις θα έρθουν και χρήματα θα επιστρέψουν κλπ κλπ. 
12. Κάπου εδώ μπαίνουν ηθικά ερωτήματα. Πως θα αθετήσουμε τις υποχρεώσεις μας.? Θα είμαστε πατατζήδες?   Δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ  κανένας λογαριασμό στον Ελληνικό λαό πως φτάσαμε σε τέτοιο χρέος.  Μήπως τα χρήματα που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα για ΤΟΚΟΥΣ είναι διπλάσια από τα συνολικά ποσά που έχουμε λάβει ως δάνεια?  Δεν το ξέρουμε . Όμως δικαιούμαστε να το υποθέτουμε εφόσον κανείς δεν μας έδωσε λογαριασμο.Επιπλεον όταν πολλά από τα χρέη έχουν δημιουργηθεί σαν αποτέλεσμα προμηθειών του Ελληνικού κράτους  (στρατιωτικός εξοπλισμός, Υποβρύχια, Ζήμενς κλπ) στα οποία το κράτος πλήρωσε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές από τις πραγματικές για να δοθούν και αντίστοιχες μίζες σε πολιτικά προσωπα…ΕΥΛΟΓΑ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ μπορεί να θεωρήσει ότι το ΧΡΕΟΣ  (η έστω μέρος αυτού) είναι ΑΠΕΧΘΕΣ. Απεχθές μπορεί να χαρακτηριστεί και κάθε χρέος που δίνεται σε κάποιον δανειζόμενο, όταν εκ των προτέρων οι δανειστές γνωρίζουν, ότι ο δανειζόμενος δεν μπορεί να το αποπληρώσει…!! (και δίνεται ας πούμε για να τον χρεοκοπήσουν και να τον εκμεταλλευτούν για  να του πάρουν την περιουσία). 
13. Κάπου εδώ πρέπει να πούμε ότι στάση πληρωμών και κούρεμα σε χρέη γίνονται σχετικά συχνά ,  δεν είναι  τόσο  σπάνια όσο πολλοί νομίζουν. Για όσους θυμούνται την Ρωσική κρίση πριν λίγα χρόνια, όπου πήγε να τους βάλει κι αυτούς χέρι το ΔΝΤ, η Ρωσία έκανε ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ κούρεμα 90% και έτσι πήρε μπρος ξανά η οικονομία της.  Η Γερμανία επίσης  έκανε3 φορές ολικό κούρεμα μέσα σον 20ο αιώνα.  Εκτός του ότι κατέκλεψαν και λεηλάτησαν τις χώρες που κατέκτησαν …ποτέ δεν πλήρωσαν και τα χρέη τους. (αυτό να το έχετε και πρόχειρο σαν απάντηση όταν μας δείχνει το δάκτυλο η κυρία Μερκελ… η  ηθικολογα που  θέλει να τιμωρήσει τους Έλληνες…!!!)-Μεγαλύτερους  παταχτζήδες από τους Γερμανούς δεν έχει βγάλει η υφήλιος…!!!  Γι αυτό η Γερμανία έχει σήμερα την εικόνα που έχει…!! 
14. Πάμε τώρα να δούμε γιατί ισχυριζόμαστε ότι θα ξεπουληθεί η χώρα και με την Υπογραφή της Νέας Δανειακής σύμβασης θα Νομιμοποιηθεί το ξεπούλημα της πατρίδας μας. Μαζί με τον εφαρμοστικο νόμο του Μεσοπρόθεσμου συστάθηκε μια εταιρεία Ιδιωτικού Δικαίου (που εμείς Εφεξης θα την αποκαλούμε ΞΕΠΟΥΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)  , στην οποία θα μεταβιβάζονταν τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου που θα προορίζονταν για πώληση. Αυτός ο νόμος είναι ότι πιο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ κείμενο έχει ψηφίσει Έλληνας Βουλευτής.  ΟΥΤΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ δεν έχει ψηφίσει σε βάρος της τέτοιους επαρθείς όρους. Είναι καλό ΟΛΟΙ οι Έλληνες να διαβάσουν αυτό το κείμενο   μαζί με την ερμηνεία των άρθρων  εδώ http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf για να καταλάβουν τι έχουν ψηφίσει  οι Έλληνες Βουλευτές , και να αποφασίσουν   αν θα τους εμπιστευτούν να ψηφίσουν την Νέα Δανειακή Σύμβαση.  Αρκεί να πούμε μια μόνο ρύθμιση αυτού του νόμου. Από την στιγμή που μεταβιβάζεται ένα περιουσιακό στοιχείο του Δημοσίου στην Ξεπουλητικη Εταιρεια…αυτό γίνεται αποκλειστικά προς όφελος των Δανειστων…απαγορευεται η ανάκληση της απόφασης μεταβίβασης (δεν επιτρέπεται να μετανιώσεις δηλαδή), και το περιουσιακό στοιχείο (πχ μια εταιρεία) απαλλάσσεται κάθε ΦΟΡΟΥ (δεν αποδίδει φόρους για τα κέρδη – είναι το μόνο αφορολόγητο πράγμα στην χώρα μας), όλα τα έσοδα και τα κέρδη πάνε στους δανειστές …και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ διατηρεί για τον εαυτό του ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ…!!!!!  Ναι αυτό το πράγμα ψήφισαν οι Έλληνες βουλευτές…!!! (δηλ μεταβιβάζεται η Εθνική Οδος….εφεξης τα έσοδα διοδίων τα παίρνουν οι δανειστές, απαλλαγμένα φορων….αλλα τον δρόμο όταν χαλάσει τον πληρώνει ο Έλληνας απ την τσέπη του…!!! (αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα. Όλος ο νόμος τέτοια λέει…- Διαβάστε τον να φρίξετε…!!!) 
15. Δυο  μέρες αφού ανέλαβε ο Παπαδημος την Πρωθυπουργία της χώρας ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ  σ αυτή την  ΞΕΠΟΥΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ    όλα σχεδόν τα περιουσιακά στοιχεία που είχε για πώληση το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε τι που παράγει πλουτο….καθε τι που αποτελεί ΥΠΟΔΟΜΗ της χώρας έχει μεταβιβαστεί.  Συγκεκριμένα έχουν μεταβιβαστεί Λιμάνια , αεροδρόμια, Εταιρείες Ύδρευσης, Εθνικές Οδοί, Το Ταχ Ταμιευτήριο,  και πολλά αλλά . Δείτε εδώ την πλήρη Λίστα  http://vimasaronikou.wordpress.com/2011/11/17/%ce%84%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/ 
17. Εδώ και λίγες μέρες τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης  προσπαθούν να ,μας πείσουν ότι έχουν τόσα χάλια τα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία που κανένας δεν τα θέλει να τα αγοράσει και δεν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον. Αυτό είναι ψέμα…!!   Η αλήθεια είναι ότι ΟΛΕΣ αυτές οι μεταβιβάσεις είναι στον αέρα ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Δεν έχει δώσει την έγκριση του ο Ελληνικός λαός , αλλά και στον βαθμό που δεν έχει έρθει προς κύρωση η πρώτη Δανειακή σύμβαση (δεν είχαν τολμήσει να την φέρουν τότε)όλα όσα γίνονται χωρίς την έγκριση της Βουλής μπορούν εύκολα από μια Πατριωτική κυβέρνηση να ανατραπούν. Εδώ είναι σημαντικό να πούμε ότι τα επίμαχα άρθρα του Εφαρμοστικου Νόμου που αφορούν την ΞΕΠΟΥΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν τα ψήφισε η ΝΔ. Συνεπώς δεν έχουν την ισχύ της αυξημένης πλειοψηφίας που απαιτείται για τέτοιου είδους συμβάσεις. 
18. ΕΔΩ λοιπόν φτάσαμε στην ουσία….!!! Μαζί με την ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που θα φέρουν αν πάρουμε το Νέο ενυπόθηκο Δάνειο θα φέρουν και την παλιά…!! ΑΡΑ αν ψηφιστεί με ψήφους ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180  τότε ΟΛΑ νομικά …ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ…!! Άρα αμέσως θα δούμε να εκδηλώνεται αγοραστικό ενδιαφέρον για τα περιουσιακά στοιχεία  διότι τότε δεν θα είναι στον αέρα οι πώλησεις αυτές όπως είναι σήμερα. Διότι παρόλο που στην συνείδηση του κόσμου θα εξακολουθήσουν να είναι παράνομες εφόσον δεν έγιναν με την έγκριση του Ελληνικού Λαού, εν τούτοις θα μπορούν οι νέοι ιδιοκτήτες να δικαιωθούν στα διεθνή Δικαστήρια εφόσον εύλογα τους δόθηκε η εικόνα της Νομιμότητας λογω της έγκρισης από την πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής. 
19. Κλείνοντας αυτό το κείμενο, να κάνουμε μια τελευταία επισήμανση. Στα πλαίσια των ρυθμίσεων της ΞΕΠΟΥΛΗΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επιτρέπονται και οι μεταβιβάσεις ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ κυριότητας του Ελληνικού Δημόσιου. ΠΧ  θα μπορούσε να μεταβιβαστεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ επί των κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων της περιοχής τάδε.. Αν αληθεύει ότι τα κοιτάσματα Νοτιως της Κρήτης είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο ( κάποιοι λένε για 100 φορές μεγαλύτερα κοιτάσματα απ αυτά που βρέθηκαν στο οικόπεδο Αφροδίτη της Κύπρου) σκεφτείτε για λίγο αν πρέπει να πτωχεύσουμε παίρνοντας το Νέο Ενυπόθηκο Δάνειο και Υπογράφοντας της Νέα Δανειακή σύμβαση, αφήνοντας τους δανειστές να μας τα κατάσχουν  όλα αυτά τζαμπα  , αντί να γίνουμε μια απ τις πιο πλούσιες χώρες στον κόσμο..!!

Karatzova.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου