Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΝΔ: Δύο οι υποψήφιοι για τη θέση του Γραμματέα



Ο Φ. Ταυρής δεν υπέβαλε υποψηφιότητα και ο Αντ.Σαμαράς τον έχρισε επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το συνέδριο της ΝΔ

Τη θέση του γραμματέα του κόμματος θα διεκδικήσουν οι κ.κ. Ν.Κακλαμάνης και Μ.Κεφαλογιάννης. 

Η εκλογή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 10:30 κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία του κόμματος.

Παράλληλα με απόφαση του προέδρου της ΝΔ ορίζεται, ως επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Φίλιππος Ταυρής.



Τέλος τα δύο από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη



Κατόπιν σχετικών οδηγιών του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, αποφασίστηκε η μεταβολή του ισχύοντος καθεστώτος σε ότι αφορά στα τρία (3) VIP αεροσκάφη που διατίθενται στην κυβέρνηση προς χρήση

Ειδικότερα,

1) Το αεροσκάφος EMBRAER 30 θέσεων θα παραχωρηθεί στην Πολεμική Αεροπορία και θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την εκπαίδευση των πιλότων των -ιδίου τύπου- ιπτάμενων ραντάρ, όσο και για την αεροκομιδή ασθενών, μοσχευμάτων κλπ., έτσι ώστε να αποφευχθεί η καταπόνηση των στρατιωτικών μεταγωγικών και να μειωθεί το κόστος μεταφοράς.

2) Το αεροσκάφος EMBRAER 13 θέσεων θα πωληθεί και το προϊόν της πώλησης θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη άλλων αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων.

3) Το αεροσκάφος Gulfstream θα παραμείνει στην διάθεση της κυβέρνησης, αλλά θα παραχωρείται και αυτό - κατόπιν σχετικής αίτησης- στην Πολεμική Αεροπορία με σκοπό και πάλι την αποφυγή καταπόνησης των στρατιωτικών μεταγωγικών και τη μείωση του σχετικού κόστους.

Αρχειοθήκη ιστολογίου