Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μήνυμα Σαμαρά για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου



Η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, που τιμούμε στις 25 Μαρτίου, εκπέμπει διδάγματα πίστης, εθνικής αυτοπεποίθησης και αξιοπρέπειας. Διδάγματα αγώνα για εθνική ανάταση, οικονομική ανάταξη και κοινωνική συνοχή. Αγώνα για μια Ελλάδα με Προοπτική και Ελπίδα.


Αυτό τον αγώνα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε με όλες τις δυνάμεις μας.
Στους δύσκολους καιρούς που διατρέχει η Πατρίδα μας, οφείλουμε να προτάξουμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Να βάλουμε στη θέση του “εγώ” το “εμείς”. Και να υπηρετήσουμε, με τόλμη, το εθνικό συμφέρον.

Ενωμένοι και αποφασιστικοί, με Πίστη στο Θεό και εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις του Έθνους μας, οι Έλληνες θα αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο ανυπέρβλητες αντιξοότητες.

Το αποδείξαμε πολλές φορές στην Ιστορία μας. Μπορούμε να το αποδείξουμε και τώρα.



Το ΥπΑΑΤ καλεί τους καπνοπαραγωγούς που εισέπραξαν την πρώτη δόση του Μέτρου 144 να υποβάλλουν αιτήσεις για την είσπραξη και της δεύτερης



Το ΥπΑΑΤ καλεί τους καπνοπαραγωγούς που εισέπραξαν την πρώτη δόση του Μέτρου 144 να υποβάλλουν αιτήσεις για την είσπραξη και της δεύτερης
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών/ Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ, καλεί τους δικαιούχους που έχουν ενταχθεί στο Mέτρο 144 «Εκμεταλλεύσεις υπό αναδιάρθρωση λόγω μεταρρύθμισης Κοινής Οργάνωσης Αγοράς» και έχουν λάβει την α’ δόση της οικονομικής ενίσχυσης που απορρέει από την ένταξή τους, να υποβάλλουν το αίτημα πληρωμής της β’ δόσης του επιχειρηματικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της εκμετάλλευσής τους.
Το πρόγραμμα αφορά σε περίπου 42.000 δικαιούχους από 32 καπνοπαραγωγικούς νομούς της χώρας. Σύμφωνα με το ΥπΑΑΤ, σε αυτούς έχουν ήδη καταβληθεί 94 εκ. ευρώ κατά το έτος 2011, ενώ το 2012 υπολογίζεται η καταβολή περί των 62 εκ. ευρώ.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις http://tobacco.opekepe.gr και http://www.opekepe.gr με προθεσμία έως τις 30/4/2012.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, ο δικαιούχος θα πρέπει να εκτυπώσει την αίτηση από το σύστημα και στη συνέχεια να την υπογράψει με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του. Οι υπογεγραμμένες και θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν, το αργότερο μέχρι και τις 10/5/2012, στην «Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ – Ανταγωνιστικότητα, Μονάδα Β2 (Λ. Αθηνών 54-56, 10441 Αθήνα).


Αρχειοθήκη ιστολογίου