Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

"Να πληρώσει ο Άκης" ξέσπασε η μάνα της Βίκυ Σταμάτη



"εκείνος πρέπει να κάτσει στην φυλακή αν έχει κλέψει

H μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της, μιλώντας στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Η κυρία Γεωργία, τονίζει πως η κόρη της είναι αθώα και αυτός που πρέπει να πληρώσει, αν φταίει, είναι ο σύζυγος της κόρης της, Άκης Τσοχατζόπουλος. Ενώ αποκαλύπτει ότι μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη, κρατούν απομονωμένο τον εγγονό τους, Άκη, στο χωριό Ζέλι της Φθιώτιδας.


Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη μιλώντας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο λέει πως "εκείνος πρέπει να κάτσει στην φυλακή αν έχει κλέψει. Η κόρη μου όμως δεν έχει καμιά ευθύνη". Η κυρία Γεωργία επίσης, μιλάει για την ζωή της κόρης της στην φυλακή, ενώ σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υπέρογκα έξοδά που έκανε είπε πως η Βίκυ, δεν έδωσε πολλά χρήματα για τις αγορές της. Έδωσε αυτά που άξιζαν στο σπίτι της...

---
Πηγή: protothema

Κουβέλης: Να μην επιστρέψουμε σε ό,τι μας οδήγησε στο Μνημόνιο




Η απαλλαγή από το βάρος του Μνημονίου δεν σημαίνει επιστροφή σε όσα μας οδήγησαν σε αυτό, επεσήμανε από το βήμα στης Βουλής κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων ο Φώτης Κουβέλης που ζήτησε «οι θυσίες που κάνει ο λαός να πιάσουν τόπο»

Κουβέλης: Να μην επιστρέψουμε σε ό,τι μας οδήγησε στο Μνημόνιο
Η απόφαση συμμετοχής μας στην κυβέρνηση δεν ήταν αβασάνιστη, εξήγησε για τη στάση της ΔΗΜΑΡ, ο πρόεδρος του κόμματος και πρόσθεσε ότι το πλαίσιο διακυβέρνησης στη βάση της προγραμματικής σύγκλισης είναι και προοδευτικό και ρεαλιστικό.
«Στο κοινό προγραμματικό πλαίσιο θέσαμε στόχους τετραετίας. Κάποιοι θα προωθηθούν άμεσα σε διαπραγμάτευση και άλλοι σε δεύτερη φάση», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία για τις συλλογικές συμβάσεις, τη σταδιακή αύξηση του αφορολογήτου, την επέκταση του επιδόματος ανεργίας.
«Είμαστε το κόμμα εκείνο που αποτελούμε την αδέσμευτη δύναμη επαναδιαπραγμάτευσης, είπε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε ότι η διαδικασία της διαπραγμάτευσης με την τροϊκα θα είναι συνεχής και σκληρή.
«Θα εργαστούμε για την προώθηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, για την ανανέωση και κοινωνική διεύρυνση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο κ. Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ.

Κατέληξε, λέγοντας ότι η συνεργασία των τριών πολιτικών ρευμάτων δεν ακυρώνει την διάκριση αριστεράς-δεξιάς αλλά η αντιπαράθεση αριστεράς-δεξιάς δεν πρέπει να γίνεται πλέον ως συνέχιση του εμφυλίου.




ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ: Οι αδελφοί μας οι Έλληνες δεν έχουν θέση στην Κύπρο! [ΒΙΝΤΕΟ]




Αμφιλεγόμενη δήλωση του Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, στην πρώτη του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, αφ' ότου ανέλαβε η Κύπρος την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τους Έλληνες. Μας έβαλε στην ίδια μοίρα με τους Βρετανούς στρατιώτες και τους Τούρκους καταπατητές! Δείτε το Βίντεο...



Σε ομιλία που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Χριστόφιας στο Ευρωκοινοβούλιο έκανε κάποιες περίεργες αναφορές. Συγκεκριμένα ανέφερε "να φύγουν οι αδερφοί μας οι Έλληνες από την Κύπρο" και όλο αυτό γιατί;

Για να εκπληρωθεί το όραμα που έχει ο ίδιος, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως διεθνιστής κομμουνιστής, δηλαδή μια πολυπολιτισμική Κύπρο.

Παρακολουθήστε το βίντεο:


Να θυμήσουμε ότι ο νυν πρόεδρος δεν έχει μοιάσει στο ελάχιστο στον πολιτικό του αντίπαλο, όσο ήταν εν ζωή, Τάσο Παπαδόπουλο. Στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, που ο Τάσος Παπαδόπουλος είχε ορθώσει ανάστημα, λέγοντας "όχι" ο Χριστόφιας ήταν ο υπέρμαχος του "ναι".

Αλήθεια, κύριε πρόεδρε, υπερασπιστή της πολυπολυτισμικότητας, γιατί οι Ρώσοι δε σας έδωσαν δάνεια; Ούτε οι κινέζοι! Και προσφύγατε τελικά στο ΔΝΤ! Στο ΔΝΤ βρήκατε τα αδέλφια σας τους Κομμουνιστές;




Αρχειοθήκη ιστολογίου