Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κοινή γαλλογερμανική απόφαση για το ελληνικό χρέος



Πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και όλης της ευρωζώνης γενικότερα ελήφθη πριν από λίγη ώρα, μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας.
Έπειτα από πολύωρες συζητήσεις στο Βερολίνο, η Ά. Μέρκελ και ο Ν. Σαρκοζύ, με τον Ζ. Κ. Τρισέ να συμμετέχει για μικρότερο χρονικό διάστημα στη συζήτηση, συμφώνησαν σε σχέδιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας, το οποίο θα περιλαμβάνει συνεισφορά του τραπεζικού τομέα της Ευρώπης.
Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, καθώς αναμένεται το σχέδιο να παρουσιαστεί σήμερα, Πέμπτη 21/7, στους 17 πρωθυπουργούς της ευρωζώνης. Ωστόσο, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα πρόκειται για νέα δάνεια από χώρες της ευρωζώνης, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και με συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών.
Βέβαια, όπως έχουν δηλώσει ήδη οι οίκοι αξιολόγησης, η συμμετοχή των ιδιωτών θα σημάνει ότι η ελληνική οικονομία έχει χρεοκοπήσει. Από την άλλη, όμως, οι οίκοι θεωρούν τα περισσότερα από τα σχέδια ως χρεωκοπία. Αυτό που μένει να δούμε είναι, αν θα υπάρξει σοβαρή πολιτική βούληση από την Ε.Ε. στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης που είναι πρωτίστως πολιτική.
Ο Γκούιντο Βέστερφέλε δήλωσε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι το ευρώ είναι το πεπρωμένο μας και η επιθυμία μας. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα.» Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Αλαίν Ζυππέ και του εκπροσώπου Τύπου της Α. Μέρκελ.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ''ΜΑΖΕΨΑΝ'' ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΦΝΟΦΥΛΑΚΩΝ;

ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ  ΤΕΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ(ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΦΕΚΙ G3 ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ  ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ.


ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ;

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου