Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις μετά τα επεισόδια που στιγμάτισαν την πορεία στο κέντρο της Αθήνας καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης ένας 30χρονος διαδηλωτής χαροπαλεύει. Ο νέος άνδρας χτυπήθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων με αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με πολλαπλά κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα όπου...
και υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση.
Μέχρι στιγμής από την αστυνομία δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπό την εποπτεία εισαγγελέα άνθρωποι της ασφάλειας διεξάγουν έρευνες για να εξακριβρώσουν τις συνθήκες τραυματισμού του 30χρονου άνδρα. Στο νοσοκομείο μετέβησαν αστυνομικοί προκειμένου να μιλήσουν με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αγωνιά για την εξέλιξη της πορείας του καθώς τα σημερινά γεγονότα πυροδοτούν εκ νέου το κλίμα και ξυπνούν μνήμες από τον προ τριετίας θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Οσον αφορά τον 30χρονο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Αμέσως μετά την εγχείρηση, οι θεράποντες γιατροί του διαδηλωτή, κ.κ. Παπανικολάου Παναγιώτης και Πίνης Σταμάτιος ανέφεραν ότι ο νεαρός έχει τουλάχιστον δύο εξωτερικά τραύματα και εσωτερικά αιματώματα στο κεφάλι τα οποία προκλήθηκαν από αμβλύ όργανο. Οι γιατροί είπαν μάλιστα ότι εάν δεν είχαν επέμβει εγκαίρως ο νεαρός θα ήταν ή νεκρός ή κλινικά νεκρός.
Στο μεταξύ, πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 ανθρώπους με τραύματα ή αναπνευστικά προβλήματα από τα δακρυγόνα, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και δύο αστυνομικοί.

Αρχειοθήκη ιστολογίου