Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πατριωτική κίνηση: Γιατί λέμε όχι σε νέο ενυπόθηκο δάνειο



E-mailΕκτύπωσηPDF
 κλικ για μεγέθυνσηΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ  ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ  
1. Τα χρήματα  του δανείου  ΔΕΝ μπαίνουν  στην χώρα.  Εδώ και 2 χρόνια  η κυβέρνηση λέει συνέχεια ψέματα  πάνω  σ αυτό  το θέμα.  Τα λεφτά ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ  πάνε  κατευθείαν στην εξόφληση ΟΕΔ  (Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου)  παλαιότερων εκδόσεων που λήγουν κάθε φορά.   Άρα κακώς  σας έχουν πείσει ότι εξαρτώνται απ αυτά τα χρήματα οι μισθοί και οι συντάξεις.
2. Tα παλιά δάνεια (τα ΟΕΔ που λήγουν)  διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.  Σε Αδυναμία πληρωμής – εάν το Ελληνικό κράτος αδυνατεί να ανταποκριθεί στην υποχρέωση του να πληρώσει η μόνη συνέπεια θα είναι να παραμείνει εκτός αγορών  για κάποιο διάστημα. Ήδη όμως έτσι κι αλλιώς θα είμαστε εκτός αγορών με τον υπάρχοντα προγραμματισμό μέχρι το 2020. 
3. Το Δάνειο που πήραμε από την ΕΕ είναι Διακρατικό.  (δηλ μας δάνεισαν οι λαοί της Ευρώπης). Αυτά τα δάνεια ΔΕΝ μπορούν να κουρευτούν. Το ίδιο ισχύει για τα δάνεια του ΔΝΤ.  Δεν είναι κουρευσιμα.   Κατ επέκταση  και σε κάθε ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ισχύει το ίδιο. 
4. Επιπλέον αυτά τα ΝΕΑ δάνεια είναι και ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ. Δηλ σε περίπτωση Αδυναμίας αποπληρωμής  οι δανειστές μπορούν να προβούν σε εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας για να ικανοποιηθούν.  Όμως αυτή η εκποίηση δεν γίνεται προς όφελος του Ελληνικού κράτους. Αυτή την στιγμή έχουν μεταβιβαστεί στην Ξεπουλητική εταιρεία (που έχουν συστήσει ειδικά για την ικανοποίηση των Δανειστών) πάρα πολλά περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου τα οποία θέλουν να πουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές, πολύ-πολύ μικρότερες της πραγματικής τους αξίας. Πχ  Λογαριάστε ποια είναι η πραγματική αξία της  ΔΕΗ με όλα της τα δεδομένα (μεταλλεία ,Μονάδες παραγωγής,  δίκτυα κλπ).     Η επίσημη  «καθαρή θέση» είναι στα 8 δις αλλά οι γνωρίζοντες την αποτιμούν σε πολλαπλάσια αξία.(μέχρι και 50 δις η και περισσότερα λένε ). Στο χρηματιστήριο  αποτιμάται κάτω από 1 δις.  Δηλ θέλουν να την πουλήσουν  στο 1/50  της πραγματικής της αξίας.  Εδώ μιλάμε για ΚΛΟΠΗ, όχι εκποίηση προς όφελος του Ελληνικού λαού. 
5. Επιπλέον  η  Νέα Δανειακή Σύμβαση που θα φέρουν αν πάρουμε το Νέο Ενυπόθηκο Δάνειο, θα διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο (με όρους πολύ επαχθείς για το Ελληνικό κράτος) και θα θέτει ΥΠΟΘΗΚΕΣ και στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία. Όχι μόνο την Δημόσια.  Τι σημαίνει  αυτό…?Ας υποθέσουμε ότι κάποιος αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι της ακίνητης περιουσίας για το σπιτάκι που έχει. Τότε θα βεβαιώνεται ο φόρος και θα αρχίσει να ΤΟΚΙΖΕΤΑΙ με 1% τον μήνα. Σε πολύ λίγα χρόνια το ύψος του χρέους θα ξεπερνά την μισή αξία του σπιτιού. Τότε  θα κατάσχεται το σπίτι για να εξυπηρετηθεί το Δικαίωμα  επί της Υποθήκης των Δανειστών.  Το ίδιο θα συμβεί και με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των τραπεζών. Πάλι ο Ιδιοκτήτης θα χάνει το σπίτι του Υπέρ των Δανειστών . Κάπου εδώ για ναχετε ολοκληρωμένη εικόνα θυμηθείτε ότι η είσπραξη των οφειλών θα ανατεθεί σε ΙΔΙΩΤΕΣ ( είδατε πως δένουν όλα? ) 
6. Ήδη γνωρίζουμε ότι το σχέδιο του PSI ( του περίφημου και πολυδιαφημιζόμενου κουρέματος του 50%) προβλέπει να ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ τις Ελληνικές Τράπεζες και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασφαλιστικά Ταμεία  και στην συνέχεια να μας δώσουν ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ για να τους τα ξαναδώσουμε….!!!  Στις μεν τράπεζες μέσω ανακεφαλαιοποιησης ( άρα θα περάσει εξ ολοκλήρου ο έλεγχος των τραπεζών στο ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ – άρα  στους δανειστές, στα δε ασφαλιστικά ταμεία μέσω χρηματοδότησης. ..!!! Καταλάβατε την παράνοια?  Θέλουν να κουρέψουμε τα Ελληνικά Ασφαλιστικά ταμεία για να μας δώσουν ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ για να τα χρηματοδοτήσουμε… 
7. Με λίγα λόγια , όλος αυτός ο προγραμματισμός , με το κούρεμα των ΟΕΔ που βρίσκονται σε Ελληνικά χεριά και το ΝΕΟ ενυπόθηκο Δάνειο έχει σαν σκοπό να περάσουν στον έλεγχο των δανειστών...  τόσο το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα, όσο και η περιουσία του Ελληνικού κράτους , καθώς επίσης θα είναι υποθηκευμένη (προς ικανοποίηση των Δανειστών ) και η Ιδιωτική περιουσία. 
8. Ας δούμε όμως ποιες θα είναι οι συνέπειες αν δεν πάρουμε το ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ. Πριν αναλυθεί αυτό θα πρέπει να μάθουμε όλοι ότι ο προϋπολογισμός του 2012 προβλέπει για ΤΟΚΟΥΣ 17,900 δις Ευρώ. Οι συνολικές δαπάνες του προϋπολογισμού ανέρχονται στα 54 δις. Δηλ το 2012 θα πληρώσει η Ελλάδα για ΤΟΚΟΥΣ το 33% του προϋπολογισμού της. Αυτός ο λογαριασμός όπως και να τον λογαριάσεις ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ με ΤΙΠΟΤΑ. Όμως αυτό…μας δείχνει αμέσως  ότι από 45 περίπου δις που είναι σήμερα οι δαπάνες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (για μισθούς, συντάξεις, Υγεία , Παιδεία, Δημόσια Τάξη, Εθνική Ασφάλεια κλπ), θα πρέπει οι δαπάνες να περιοριστούν στα 30 δις.  Περίπου ιδία στοιχεία αφορούν  πλέον και τους επομένους προϋπολογισμούς . Το 2013 έχουμε 15 δις Τόκους, το 2014 έχουμε 14 δις κλπ κλπ.  Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι μισθοί και οι συντάξεις (που υποτίθεται γι αυτό παίρνουμε τα δανεια….κατα τους ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ της κυβέρνησης), θα πέσουν σχεδόν στα μισά, ενώ από δω και πέρα η λειτουργία του κράτους θα είναι ανύπαρκτη. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λεφτά ούτε για γάζες στα νοσοκομεία , ούτε για φάρμακα,  ούτε για βενζίνη στα περιπολικά, ούτε  για βιβλία στα σχολεία..ούτε …ούτε …ούτε. Θα πάμε στο 1950…ισως και πιο πίσω…!! 
9. Αυτό βέβαια είναι το καλό σεναριο….δηλ,  ότι θα διατηρηθούν τα έσοδα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, και ότι δεν θα υπάρξουν κοινωνικές αναταραχές με όλα αυτά που θα συμβούν.  Εάν ισχύσει λοιπόν αυτό το καλό σενάριο θα περάσουμε  10 χρόνια στην απόλυτη φτώχεια (όπως περιγράφηκε πιο πάνω)  με την ελπίδα  να ανακάμψουμε μετά το 2020 . 
10. Το κακό σενάριο (που είναι το πιθανότερο)  είναι να μην μπορεί να εκτελεστεί ο προϋπολογισμός και η χώρα ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ…(που δεν κουρεύονται) και θαχει υπογράψει τους επαχθέστατους όρους της ΝΕΑΣ Δανειακής Σύμβασης, θα προβεί σε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ στάση πληρωμών ( ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ). Τότε  ΔΕΝ θα μείνει τίποτα όρθιο στην χώρα….!! Θα μιλάμε για το απόλυτο χάος και την απόλυτη καταστροφή της χώρας.  Τα κοράκια –οι Δανειστές- θα πάρουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ  πόρους της χώρας   το κράτος θα είναι υπό διάλυση , η ανεργία στα ύψη, Η εγκληματικότητα χωρίς όριο, κλπ κλπ. 
11. Ποια είναι η άμυνα σε όλα αυτά? Απλα….να μην πάρουμε νέο Ενυπόθηκο Δάνειο, να κάνουμε επιλεκτική στάση πληρωμών σε όλα τα ΟΕΔ που κατέχουν ξένοι και να συνεχίσουμε να εξυγιαίνουμε το αδηφάγο κράτος. Πρόβλημα με τους μισθούς και συντάξεις ΔΕΝ υπαρχει.Για την ακρίβεια είναι θέμα επιλογών. Είναι προτιμότερο να κόψεις σπατάλες και να μην κόβεις χαμηλές συντάξεις. Ήδη με τα παιχνίδια που παίχτηκαν με την 6η δόση πρέπει οι πιο πολλοί να τοχετε καταλάβει. Ενώ δεν υπήρχαν λεφτά από τον Σεπτεβρη   τελικά τα λεφτά έφτασαν  μέχρι τον Δεκέμβριο. Υποθέστε ότι το παραμύθι είναι το ίδιο σε όλη την πληροφόρηση που μας δίνουν τα στελέχη της κυβέρνησης και τα ΜΜΕ-ξαπάτησης.  Ο προϋπολογισμός είναι σχεδόν ισοσκελισμένος. Κι αν δεν είναι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει ΑΜΕΣΑ για να ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ …ΚΑΝΕΙΣ. Με οποιοδήποτε κόστος.   Άρα από την σημερινή κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί πλέον δεν πρόκειται να γίνει πολύ χειροτερη….οπως εάν πάρουμε το Δάνειο και θα πρέπει να εκτελεστεί ο προϋπολογισμός του 2012 με τα 18 δις τόκους.  Πρέπει  σ αυτό το σημείο να καταστεί ΣΑΦΕΣ ότι από δω και πέρα εύκολες λύσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  Θα περάσουμε δύσκολες μέρες. Η χώρα βρίσκεται σε παραγωγική αδυναμία. Πολλά ειδή είναι εισαγόμενα. Εξαρτιόμαστε από τα καύσιμα που επίσης είναι εισαγόμενα. Οι τράπεζες ναι μεν δεν θα κουρευτούν αλλά πρέπει οι μέτοχοι τους να ρίξουν χρήματα να κρατήσουν τα μαγαζιά τους, αλλιώς το τραπεζικό σύστημα  θα περάσει μεγάλη κρίση. Το κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει με ίδια μέσα αυτό το θεμα…εφοσον δεν θα πάρει δανεια….για την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών που θα υποχρεωθεί να κρατικοποιήσει. Όμως πάρα τις δυσκολίες που θα παρουσιαστουν….η κατάσταση σχετικά σύντομα θα εξομαλυνθεί. Πρώτα απ όλα γιατί θα παψει η αιμορραγία των 17 δις για ΤΟΚΟΥΣ. Αυτά τα λεφτά μέσα σε 2 χρόνια είναι πάνω από 30 δις που θα ΦΥΓΟΥΝ απ την χώρα αν ακολουθήσουμε τον κατήφορο του Δανείου. Με αυτά τα λεφτά και μόνο των 2 χρόνων θα γυρίσει και το τραπεζικό σύστημα και η Ελληνική Οικονομία….!!! Και τότε και επενδύσεις θα έρθουν και χρήματα θα επιστρέψουν κλπ κλπ. 
12. Κάπου εδώ μπαίνουν ηθικά ερωτήματα. Πως θα αθετήσουμε τις υποχρεώσεις μας.? Θα είμαστε πατατζήδες?   Δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ  κανένας λογαριασμό στον Ελληνικό λαό πως φτάσαμε σε τέτοιο χρέος.  Μήπως τα χρήματα που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα για ΤΟΚΟΥΣ είναι διπλάσια από τα συνολικά ποσά που έχουμε λάβει ως δάνεια?  Δεν το ξέρουμε . Όμως δικαιούμαστε να το υποθέτουμε εφόσον κανείς δεν μας έδωσε λογαριασμο.Επιπλεον όταν πολλά από τα χρέη έχουν δημιουργηθεί σαν αποτέλεσμα προμηθειών του Ελληνικού κράτους  (στρατιωτικός εξοπλισμός, Υποβρύχια, Ζήμενς κλπ) στα οποία το κράτος πλήρωσε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές από τις πραγματικές για να δοθούν και αντίστοιχες μίζες σε πολιτικά προσωπα…ΕΥΛΟΓΑ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ μπορεί να θεωρήσει ότι το ΧΡΕΟΣ  (η έστω μέρος αυτού) είναι ΑΠΕΧΘΕΣ. Απεχθές μπορεί να χαρακτηριστεί και κάθε χρέος που δίνεται σε κάποιον δανειζόμενο, όταν εκ των προτέρων οι δανειστές γνωρίζουν, ότι ο δανειζόμενος δεν μπορεί να το αποπληρώσει…!! (και δίνεται ας πούμε για να τον χρεοκοπήσουν και να τον εκμεταλλευτούν για  να του πάρουν την περιουσία). 
13. Κάπου εδώ πρέπει να πούμε ότι στάση πληρωμών και κούρεμα σε χρέη γίνονται σχετικά συχνά ,  δεν είναι  τόσο  σπάνια όσο πολλοί νομίζουν. Για όσους θυμούνται την Ρωσική κρίση πριν λίγα χρόνια, όπου πήγε να τους βάλει κι αυτούς χέρι το ΔΝΤ, η Ρωσία έκανε ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ κούρεμα 90% και έτσι πήρε μπρος ξανά η οικονομία της.  Η Γερμανία επίσης  έκανε3 φορές ολικό κούρεμα μέσα σον 20ο αιώνα.  Εκτός του ότι κατέκλεψαν και λεηλάτησαν τις χώρες που κατέκτησαν …ποτέ δεν πλήρωσαν και τα χρέη τους. (αυτό να το έχετε και πρόχειρο σαν απάντηση όταν μας δείχνει το δάκτυλο η κυρία Μερκελ… η  ηθικολογα που  θέλει να τιμωρήσει τους Έλληνες…!!!)-Μεγαλύτερους  παταχτζήδες από τους Γερμανούς δεν έχει βγάλει η υφήλιος…!!!  Γι αυτό η Γερμανία έχει σήμερα την εικόνα που έχει…!! 
14. Πάμε τώρα να δούμε γιατί ισχυριζόμαστε ότι θα ξεπουληθεί η χώρα και με την Υπογραφή της Νέας Δανειακής σύμβασης θα Νομιμοποιηθεί το ξεπούλημα της πατρίδας μας. Μαζί με τον εφαρμοστικο νόμο του Μεσοπρόθεσμου συστάθηκε μια εταιρεία Ιδιωτικού Δικαίου (που εμείς Εφεξης θα την αποκαλούμε ΞΕΠΟΥΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)  , στην οποία θα μεταβιβάζονταν τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου που θα προορίζονταν για πώληση. Αυτός ο νόμος είναι ότι πιο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ κείμενο έχει ψηφίσει Έλληνας Βουλευτής.  ΟΥΤΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ δεν έχει ψηφίσει σε βάρος της τέτοιους επαρθείς όρους. Είναι καλό ΟΛΟΙ οι Έλληνες να διαβάσουν αυτό το κείμενο   μαζί με την ερμηνεία των άρθρων  εδώ http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf για να καταλάβουν τι έχουν ψηφίσει  οι Έλληνες Βουλευτές , και να αποφασίσουν   αν θα τους εμπιστευτούν να ψηφίσουν την Νέα Δανειακή Σύμβαση.  Αρκεί να πούμε μια μόνο ρύθμιση αυτού του νόμου. Από την στιγμή που μεταβιβάζεται ένα περιουσιακό στοιχείο του Δημοσίου στην Ξεπουλητικη Εταιρεια…αυτό γίνεται αποκλειστικά προς όφελος των Δανειστων…απαγορευεται η ανάκληση της απόφασης μεταβίβασης (δεν επιτρέπεται να μετανιώσεις δηλαδή), και το περιουσιακό στοιχείο (πχ μια εταιρεία) απαλλάσσεται κάθε ΦΟΡΟΥ (δεν αποδίδει φόρους για τα κέρδη – είναι το μόνο αφορολόγητο πράγμα στην χώρα μας), όλα τα έσοδα και τα κέρδη πάνε στους δανειστές …και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ διατηρεί για τον εαυτό του ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ…!!!!!  Ναι αυτό το πράγμα ψήφισαν οι Έλληνες βουλευτές…!!! (δηλ μεταβιβάζεται η Εθνική Οδος….εφεξης τα έσοδα διοδίων τα παίρνουν οι δανειστές, απαλλαγμένα φορων….αλλα τον δρόμο όταν χαλάσει τον πληρώνει ο Έλληνας απ την τσέπη του…!!! (αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα. Όλος ο νόμος τέτοια λέει…- Διαβάστε τον να φρίξετε…!!!) 
15. Δυο  μέρες αφού ανέλαβε ο Παπαδημος την Πρωθυπουργία της χώρας ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ  σ αυτή την  ΞΕΠΟΥΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ    όλα σχεδόν τα περιουσιακά στοιχεία που είχε για πώληση το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε τι που παράγει πλουτο….καθε τι που αποτελεί ΥΠΟΔΟΜΗ της χώρας έχει μεταβιβαστεί.  Συγκεκριμένα έχουν μεταβιβαστεί Λιμάνια , αεροδρόμια, Εταιρείες Ύδρευσης, Εθνικές Οδοί, Το Ταχ Ταμιευτήριο,  και πολλά αλλά . Δείτε εδώ την πλήρη Λίστα  http://vimasaronikou.wordpress.com/2011/11/17/%ce%84%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/ 
17. Εδώ και λίγες μέρες τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης  προσπαθούν να ,μας πείσουν ότι έχουν τόσα χάλια τα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία που κανένας δεν τα θέλει να τα αγοράσει και δεν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον. Αυτό είναι ψέμα…!!   Η αλήθεια είναι ότι ΟΛΕΣ αυτές οι μεταβιβάσεις είναι στον αέρα ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Δεν έχει δώσει την έγκριση του ο Ελληνικός λαός , αλλά και στον βαθμό που δεν έχει έρθει προς κύρωση η πρώτη Δανειακή σύμβαση (δεν είχαν τολμήσει να την φέρουν τότε)όλα όσα γίνονται χωρίς την έγκριση της Βουλής μπορούν εύκολα από μια Πατριωτική κυβέρνηση να ανατραπούν. Εδώ είναι σημαντικό να πούμε ότι τα επίμαχα άρθρα του Εφαρμοστικου Νόμου που αφορούν την ΞΕΠΟΥΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν τα ψήφισε η ΝΔ. Συνεπώς δεν έχουν την ισχύ της αυξημένης πλειοψηφίας που απαιτείται για τέτοιου είδους συμβάσεις. 
18. ΕΔΩ λοιπόν φτάσαμε στην ουσία….!!! Μαζί με την ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που θα φέρουν αν πάρουμε το Νέο ενυπόθηκο Δάνειο θα φέρουν και την παλιά…!! ΑΡΑ αν ψηφιστεί με ψήφους ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180  τότε ΟΛΑ νομικά …ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ…!! Άρα αμέσως θα δούμε να εκδηλώνεται αγοραστικό ενδιαφέρον για τα περιουσιακά στοιχεία  διότι τότε δεν θα είναι στον αέρα οι πώλησεις αυτές όπως είναι σήμερα. Διότι παρόλο που στην συνείδηση του κόσμου θα εξακολουθήσουν να είναι παράνομες εφόσον δεν έγιναν με την έγκριση του Ελληνικού Λαού, εν τούτοις θα μπορούν οι νέοι ιδιοκτήτες να δικαιωθούν στα διεθνή Δικαστήρια εφόσον εύλογα τους δόθηκε η εικόνα της Νομιμότητας λογω της έγκρισης από την πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής. 
19. Κλείνοντας αυτό το κείμενο, να κάνουμε μια τελευταία επισήμανση. Στα πλαίσια των ρυθμίσεων της ΞΕΠΟΥΛΗΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επιτρέπονται και οι μεταβιβάσεις ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ κυριότητας του Ελληνικού Δημόσιου. ΠΧ  θα μπορούσε να μεταβιβαστεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ επί των κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων της περιοχής τάδε.. Αν αληθεύει ότι τα κοιτάσματα Νοτιως της Κρήτης είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο ( κάποιοι λένε για 100 φορές μεγαλύτερα κοιτάσματα απ αυτά που βρέθηκαν στο οικόπεδο Αφροδίτη της Κύπρου) σκεφτείτε για λίγο αν πρέπει να πτωχεύσουμε παίρνοντας το Νέο Ενυπόθηκο Δάνειο και Υπογράφοντας της Νέα Δανειακή σύμβαση, αφήνοντας τους δανειστές να μας τα κατάσχουν  όλα αυτά τζαμπα  , αντί να γίνουμε μια απ τις πιο πλούσιες χώρες στον κόσμο..!!

Karatzova.com

8 σχόλια:

  1. Προσοχή,

    Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πια γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Προσφορά δανείου 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μέρα,

    Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που θέλει να επεκτείνει την εταιρεία του / της. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική επιχείρηση δανεισμού δανείων για το δάνειό σας. Είμαι αναγνωρισμένος τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.


    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
    * Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλείς και Ασφαλείς)
    * Επιχειρηματικά δάνεια (Ασφαλής και Ασφαλής)
    * Αρχική Βελτίωση
    * Δάνεια εφευρέτη
    * Αυτόματα δάνεια
    και τα λοιπά. ..

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω
    Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    3% Διαθέσιμη και εγγυημένη προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή μέρα,

    Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που θέλει να επεκτείνει την εταιρεία του / της. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική επιχείρηση δανεισμού δανείων για το δάνειό σας. Είμαι αναγνωρισμένος τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.


    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
    * Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλείς και Ασφαλείς)
    * Επιχειρηματικά δάνεια (Ασφαλής και Ασφαλής)
    * Αρχική Βελτίωση
    * Δάνεια εφευρέτη
    * Αυτόματα δάνεια
    και τα λοιπά. ..

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω
    Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    3% Διαθέσιμη και εγγυημένη προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω:

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +15125961871

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω:

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +15125961871

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου