Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

« Το παιχνίδι ήταν στημένο κι από πριν ξεπουλημένο»

 

dnt Τετάρτη 29/6. Έτος 1ο μετά Δ.Ν.Τ.
Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αποτελεί νόμο του κράτους και η τροϊκανή κυβέρνηση Παπανδρέου έθεσε τα θεμέλια του απόλυτου ξεπουλήματος των πάντων, στο όνομα της διάσωσης των τραπεζών και της Ευρώπης.


Ψήφισαν λοιπόν οι 155, αυτά που τους ζήτησε η τρόικα και όχι ο λαός. Ψήφισαν, λοιπόν –προσποιούμενοι πως ήταν και στενοχωρημένοι- και αποχώρησαν, αφού κατάφεραν να δώσουν «στεγνά» μία ολόκληρη χώρα και να παραδώσουν κάθε ίχνος της προσωπικής τους αξιοπρέπειας και ηθικής (αν ποτέ είχαν). Ένας ολόκληρος λαός παραδόθηκε στο θυσιαστήριο των «αγορών», των τοκογλύφων, των εκβιαστών, των οικονομικών τρομοκρατών!
Όταν πριν από ένα χρόνο ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε ότι η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο ακριβολογούσε. Τα μέτρα που έχουν ψηφισθεί εδώ και ένα χρόνο το δείχνουν καθαρά. Την Τετάρτη στις 29 Ιουνίου η κυβέρνηση έκανε ένα βήμα παραπάνω. Οι χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία στρατιωτική επιχείρηση. Οι μάσκες έπεσαν. Η χειρότερη κυβέρνηση μετά τη δικτατορία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Τα τανκς του Πάγκαλου ήταν εκεί ( ΜΑΤ, λοιπές επίλεκτες δυνάμεις καταστολής και κουκουλοφόροι "ειδικής μεταχείρισης") υλοποιώντας το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας, η αστυνομία με απαράμιλλη βαρβαρότητα επιτέθηκε σε πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά. Μπορεί για δυο μέρες η κυβέρνηση να μετέτρεψε την πλατεία Συντάγματος σε άσυλο των δυνάμεων της ΕΛΑΣ και των ακροδεξιών παρακρατικών συνεργατών τους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μεγαλώσει ο θυμός και η απαξίωση και όχι ο φόβος.
Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Έναν πόλεμο που διεξάγεται σε βάρος του κόσμου, σε βάρος της κοινωνίας με μοναδικό στόχο τη διασφάλιση των προνομίων των τραπεζών, πολυεθνικών και της Ε.Ε. Ο λαός όμως έχει κηρύξει έναν διαρκή αγώνα ενάντια στις δυνάμεις κατοχής, ενάντια στους δούλους των τραπεζών και τους μεσίτες των πολυεθνικών. Έναν αγώνα υπεράσπισης της ζωής του, του μέλλοντός του και των ονείρων του... Εμείς είμαστε με τους χιλιάδες ελεύθερους πολίτες...
ΕΣΥ ;;;;
Αν δε σας θάψει το γέλιο μας
θα σας πνίξει το δάκρυ μας
(σύνθημα σε τοίχο)
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...


logospellas.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου