Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μαρτυρία σοκ εξάδελφου Άκη: "Έτσι έγινε η νοθεία από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000"!



Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας,....


.... κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους.

 Το defencenet.gr έχει επανειλημμένα αναφέρεθεί στο όργιο νοθείας των εκλογών του 2000.  

Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β'Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.

Αντέδρασε "χλιαρά" τότε η ΝΔ (πάντα "χλιαρή"η ΝΔ...) αν και είχε όλα τα στοιχεία: Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κλπ είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.

Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις "δουλειές" της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.

«Ο Ακης έκανε τα πάντα για να βγει βουλευτής. Ξόδευε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, για την εξαγορά ψήφων από ρωσοπόντιους στην Κύπρο, και τσιγγάνους καθώς και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νικόλαος Ζήγρας στον ανακριτή.

Ως πρωταγωνιστές στην κομπίνα εμφανίζει - εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου - πρώην υπουργό από την Κύπρο, τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Drumilan International Βλάση Καμπούρογλου, καθώς και τον συριακής καταγωγής άραβα μεγαλοεπιχειρηματία κ. Αλ Σαγιάντ Φουάντ.

Παράλληλα, «καίει» τον επί σειρά ετών συνεργάτη του πρώην υπουργού κ. 
Ιωάννη Σμπώκο, καθώς τον εμπλέκει ευθέως ως «αποδέκτη» μεγάλων χρηματικών ποσών, ενώ δεν διστάζει να κάνει λόγο για μηχανισμό εξαγοράς ψήφων από πλευράς Τσοχατζόπουλου με ποσά άνω των 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου για την εκλογή του στη Βουλή και τη διασφάλιση της ασυλίας.

Με την απολογία του, ο κ. Ζήγρας, δεν αφήνει περιθώρια ούτε για τις δυο συζύγους Τσοχατζόπουλου, 
Γκούντρουν Μοντενχάουερ καιΒίκυ Σταμάτη, εμφανίζοντας τις αμφότερες να «γνωρίζουν».

Σύμφωνα με την απολογία του Νικόλαου Ζήγρα:

Οι τελικοί αποδέκτες του συνόλου των χρημάτων ήταν ο Άκης, και ο Ιωάννης Σμπώκος

Ο Μιχαηλίδης ήταν το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, ο άνθρωπος που μεθόδευε όλες τις συζητήσεις, επαφές και αποφάσεις μεταξύ των Αλ Φαγιάντ Φουάντ, Καμπούρογλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου. Αυτός μετέφερε σε βαλίτσες μεγάλα χρηματικά ποσά.


Η μεταφορά των χρημάτων γινόταν συχνά σε τσάντες, και από τον Σμπώκο.
Ο Νικόλαος Ζήγρας αναφέρεται και στην προσωπική σχέση του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αναγνωρίζοντας τόσο τη διευθέτηση όλων των εξόδων νοσηλείας όσο και το μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του, από τον εξάδελφό του_ που πάντα κατά με την απολογία, «εμφανιζόταν ως σωτήρας μου».

«Αισθανόμουν ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του. Πολύ αργότερα, αντελήφθην την υστεροβουλία του, για τις παραπάνω ενέργειες. Ήθελε να μην πεθάνω, και δεν προλάβω να τον ενημερώσω για λογαριασμούς».
 
Σύμφωνα με τον κ. Ζήγρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρατούσε μυστικά από τις συζύγους του, τόσο την πρώην κυρία Γκούντρουν Μολντενχάουερ, όσο και τη νυν Βίκυ Σταμάτη, ως εκ τούτου και οι δυο γνώριζαν τις κινήσεις του. 

Συνείδηση της κατάστασης αποδίδει και στην κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Την απονομή χάριτος στους αγρότες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρότεινε η Βουλευτής Ν. Σερρών Φ.Αραμπατζή



Πρόταση για διεκδίκηση της δυνατότητας απονομής χάριτος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, για τους αγρότες που ταλαιπωρούνται από τα... «αγροτοδικεία», κατέθεσε η Βουλευτής Ν. Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή , κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 11 Ιουλίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Αρχικά οι αγρότες ζήτησαν την ψήφιση τροπολογίας από την Βουλή των Ελλήνων για εξάλειψη του αξιοποίνου των πράξεων και την παύση της ποινικής δίωξης των αγροτών για αδικήματα που διεπράχθησαν κατά τη διάρκεια αγροτικών κινητοποιήσεων τα έτη 2007, 2008, 2009 και 2010, επικαλούμενοι σχετική τροπολογία του 1999 (Νόμος 2721/1999, άρθρο 28), τροπολογία, η οποία σημειωτέον κηρύχθηκε αντισυνταγματική με απόφαση του Αρείου Πάγου. Για το λόγο αυτό η κ. Αραμπατζή πρότεινε τη δυνατότητα της απονομής χάριτος, που πρόκειται για νόμιμη και συνταγματικώς ορθόδοξη λύση, είναι πράξη της εκτελεστικής εξουσίας και προφυλάσσει τον αγροτικό κόσμο από ενδεχόμενες δικαστικές περιπέτειες σε περίπτωση που η επαναφορά μιας παρόμοιας ειδικής τροπολογίας κριθεί εκ νέου αντισυνταγματική. Να σημειωθεί πως η απονομή χάριτος γίνεται με εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Συμβουλίου Χαρίτων αφού οι κατηγορούμενοι παραιτηθούν από όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου η δικαστική απόφαση να καταστεί αμετάκλητη. Την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Σερραίων αγροτών, των Βουλευτών και φορέων του Νομού με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη.



Ερώτηση του βουλευτή Πέλλας Ι. Τζαμτζή για το αγροτικό πετρέλαιο



E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχετικά με το αγροτικό πετρέλαιο και τη διακίνηση των πετρελαιοειδών. Ο κ. Τζαμτζής στην ερώτηση που κατέθεσε προς τους  Υπουργούς   Οικονομικών   κ. Στουρνάρα και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτσάρη, αναφέρει τα εξής: 
Κύριοι  Υπουργοί, 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη περί πλήρους εξίσωσης του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, υπολογίζεται ότι η τιμή του πετρελαίου κίνησης θα υποχωρήσει στα 1.36 -1.40 ευρώ ανά λίτρο από 1,46-1,50 ευρώ που είναι σήμερα.
Η μείωση αυτή δεν είναι ικανή να στηρίξει τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οξύτατο οικονομικό πρόβλημα.
Σήμερα η καλλιεργητική φροντίδα είναι ελλιπής και αυτό οφείλεται στην υψηλή τιμή του πετρελαίου κίνησης.
Για να «βάλουν μπροστά τα τρακτέρ» οι αγρότες και να παράξουν προϊόντα, πρέπει να ρυθμιστεί το θέμα της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο.
Σήμερα η Ναυτιλία-που μαζί με τον Αγροτικό τομέα και τον Τουρισμό είναι οι τρεις πυλώνες για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας μας-, στηρίζεται από το κράτος και τα πλοία παίρνουν αφορολόγητο πετρέλαιο.
Παρόμοια αντιμετώπιση θα πρέπει να έχουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας αν θέλουμε να επανεκκινήσει  ο αγροτικός τομέας και  να παράξει ανταγωνίστηκα, ποιοτικά προϊόντα, που θα εξαχθούν και θα φέρουν συνάλλαγμα στην Ελλάδα.
Ταυτόχρονα για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της φοροδιαφυγής στο πετρέλαιο και για τον ουσιαστικό έλεγχο της διακίνησης του πετρελαίου και των άλλων προϊόντων του πετρελαίου και της βενζίνης, να τοποθετηθούν σε όλα τα βυτιοφόρα GPS, ώστε να καταγράφονται μέσω δορυφόρου τα δρομολόγια τους. Παρεκκλίσεις από το δρομολόγιο και επαφές με πλοία καθώς και σταθμεύσεις σε αποθήκες καυσίμων θα καταγράφονται από το GPS. 
Ερωτάσθε κ. Υπουργοί
α) Τι μέτρα προτίθεσθε να πάρετε για το αγροτικό πετρέλαιο, για την στήριξη του αγρότη και της αγροτικής μας οικονομίας; 
β) Πως προτίθεσθε να αντιμετωπίσετε την φοροδιαφυγή και την λαθραία διακίνηση και πώληση πετρελαίου; 
γ) Προτίθεσθε να τοποθετήσετε GPS στα βυτιοφόρα μεταφορών πετρελαίου, προϊόντων πετρελαίου κλπ ή έχετε επιλέξει κάποιον άλλο τρόπο και ποιόν για να αντιμετωπίσετε την φοροδιαφυγή στον τομέα αυτό; 
Την ερώτηση του κ. Τζαμτζή συνυπογράφουν και οι Βουλευτές κ. Κουτσούμπας Ανδρέας, κ. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, κ. Λαμπρόπουλος Ιωάννης και κ. Κυριαζίδης Δημήτριος.


Έλληνες τα καλύτερα «μυαλά» της Ευρώπης




ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Έξι μαθητές της Α' και Β' Λυκείου κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις στη Μαθηματική Ολυμπιάδα, αφήνοντας πίσω Γερμανούς, Γάλλους και Ολλανδούς. Ένα Χρυσό, ένα Αργυρό, τρία Χάλκινα μετάλλια και μια Εύφημη μνεία από τους Έλληνες Μαθητές στην....


53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, που διοργανώθηκε στην Αργεντινή από τις 4 μέχρι τις 16 Ιουλίου 2012.

Στο διαγωνισμό, οι Έλληνες μαθητές αναδείχθηκαν ως τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά στις χώρες της ευρωζώνης, αφήνοντας πίσω τους Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς, Ισπανούς και μαθητές άλλων χωρών που έλαβαν μέρος.

Το Χρυσό μετάλλιο έπεσε μάλιστα σε ελληνικά χέρια για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι μαθητές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας διακρίθηκαν.

Οι νέοι 'Έλληνες, με όπλο τους το ταλέντο τους στα μαθηματικά , συνέχισαν τη μεγάλη παράδοση των επιτυχιών των ελληνικών ομάδων στις Διεθνείς Μαθηματικές Ολυμπιάδες, δικαιώνοντας το έργο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που προετοιμάζει και υποστηρίζει τις προσπάθειες αυτών των μαθητών πάντα σε εθελοντική βάση.

Τους μαθητές συνόδεψαν ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου κ. Ανάργυρος Φελλούρης και ο Μαθηματικός κ. Ευάγγελος Ζώτος.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν:

Λώλας Παναγιώτης Τρίκαλα Χρυσό Μετάλλιο
Δημάκης Παναγιώτης Αθήνα Αργυρό Μετάλλιο
Μουσάτωβ Αλέξανδρος Αθήνα Χάλκινο Μετάλλιο
Σκιαδόπουλος Αθηναγόρας Ρόδος Χάλκινο Μετάλλιο
Τσίνας Κωνσταντίνος Τρίκαλα Χάλκινο Μετάλλιο
Τσαμπασίδης Ζαχαρίας Κατερίνη Εύφημη Μνεία




http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_6512.html



Η πρώτη αντίδραση Σμπώκου



Πολιτική
''Δεν έχω καμία σχέση με μαύρο χρήμα'', ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Σμπώκου, συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, σχετικά με όσα είπε στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας.
«Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με «μαύρο» χρήμα ή παράνομο πλουτισμό.Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως απολογία του Νίκου Ζήγρα  και αναφέρονται σε μένα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια.Οταν κληθώ από τις δικαστικές αρχές θα το αποδείξω με στοιχεία.», αναφέρει συγκεκριμένα σε δήλωσή του.


Αρχειοθήκη ιστολογίου