Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Ο Αβραμόπουλος «άδειασε» τον Χρυσοχοΐδη για τα κέντρα μεταναστών

«Οι αντιδράσεις για τα κλειστά κέντρα μεταναστών καταγράφονται με προσοχή. Το αρμόδιο υπουργείο θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπόψη», σχολίασε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Αβραμόπουλος «άδειασε» τον Χρυσοχοΐδη για τα κέντρα μεταναστών
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στη Θράκη, «άδειασε» τον Μ. Χρυσοχοϊδη και τις συνοπτικές διαδικασίες του υπουργείου που θέλει να ακολουθήσει ο κος Χρυσοχοΐδης για τη μετοίκιση των παρανόμως διαβιούντων στην Αθήνα οικονομικών μεταναστών.
Σύμφωνα με το ThrakiToday, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως «μας ζητήθηκε ένα ανενεργό στρατόπεδο στην Κοζάνη το οποίο και διαθέσαμε. Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της τις ανάγκες και τις απόψεις των τοπικών κοινωνιών», ενώ παράλληλα σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για τη Θράκη και τα εδώ κέντρα υποδοχής μεταναστών ο ίδιος ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα και πως μέχρι στιγμής δεν του έχουν ζητήσει κάτι σχετικό για τη Θράκη.


ΟΓΑ: Στις 2 Απριλίου η σύνταξη Απριλίου και το δώρο ΠάσχαE-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Από τη Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώθηκε ότι: Η σύνταξη του μηνός Απριλίου 2012 και το Δώρο Πάσχα θα καταβληθούν σε 802.100 συνταξιούχους του ΟΓΑ, με πίστωση Τραπεζικού Λογαριασμού ή Λογαριασμού ΕΛΤΑ, που έχουν επιλέξει για την πληρωμή συντάξεων, τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012.
Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός Απριλίου 2012 και Δώρο Πάσχα ανέρχεται στο ποσό των 525.500.000 ευρώ.


Αρχειοθήκη ιστολογίου