Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τεράστια ελληνική σημαία στην κορυφή βουνού


Εντυπωσιακό: Τεράστια ελληνική σημαία στην κορυφή βουνού (pics)
Όλα οργανώθηκαν μέσω της ομάδας των νέων στο διαδίκτυο, και με την νεανική τους ορμή, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν άπαντες.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και τα παιδιά με συλλογικότητα κατάφεραν να σχηματίσουν την γαλανόλευκη , η οποία διακρίνεται από χιλιόμετρα. Για να το πετύχουν , εργάστηκαν σκληρά δυο Κυριακές συλλέγοντας βράχους και τοποθετώντας τους στο συγκεκριμένο σημεί...
Δείτε τις φωτογραφίες από promahi-nea.blogspot.gr


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/276402/entyposiako-terastia-elliniki-simaia-stin-koryfi-voynoy-pics#ixzz2KLHpingm

Βρήκε ο ναζί τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του



Share
Θαυμάστε κορμοστασιά, μπόι και περηφάνια. Είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος δέχθηκε στο γραφείο του Γερμανούς νεοναζιστές. Η ιστοσελίδα Freies Netz Sub δημοσίευσε φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το ταξίδι μελών του νεοναζιστικού Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος της Γερμανίας.
Τα παλληκάρια της φωτογραφίας ήρθαν στην Αθήνα και δε θα μπορούσε να μην περάσουν από το γραφείο του θείου Νίκου και των άλλων ναζιστών της Χρυσής Αυγής, Όλο χάρη και καμάρι φωτογραφίζονται με τον “κομαντάτε” της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και μάλιστα μέσα στο κτίριο της Ελληνικής Βουλής.
Τα φυντάνια εκ Γερμανίας μιλάνε για την εντύπωση που τους έκανε η δράση της Χρυσής Αυγής και για την πορεία για τα Ίμια.
Είναι αυτό που λένε: Βρήκε ο ναζί τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του.


http://www.antinews.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου