Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ… κάνει σλόγκαν τον Αλογοσκούφη

19.04.2011ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ


Όταν την προηγούμενη Παρασκευή ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε… και στις τρεις ομιλίες που εκφώνησε, ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στον Γιώργο Αλογοσκούφη, το Statesmen εστίασε στην παράμετρο της πολιτικής αξιοποίησης από την πλευρά της Κυβέρνησης του «ας το για αργότερα», που σύμφωνα με τον πρώην ΥΠΟΙΚ των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, του έλεγε ο Κώστας Καραμανλής, όταν ο άλλοτε «τσάρος» επεσήμανε την ανάγκη να ληφθούν έκτακτα μέτρα για την οικονομία.
Σήμερα, ήταν η σειρά του Θεόδωρου Πάγκαλου να… απαγγείλει Αλογοσκούφη. Και να επικαλεστεί τη συγκεκριμένη φράση του πρώην υπουργού Οικονομικών, για να επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία, και να επιχειρήσει έτσι να απαντήσει στον Γιάννη Μιχελάκη, για όσα του επέρριψε η Συγγρού, με αφορμή δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παπανδρέου στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, αποκαλώντας τους Έλληνες «τεμπέληδες», σε σχέση με τους «εργατικούς» Τούρκους.
«Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ, ούτε αργόσχολοι, ούτε νωθροί, ήταν όμως ο Κώστας Καραμανλής, και γι’ αυτό οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή. Η μνημειώδης φράση… ας το για αργότερα, αποτελεί τον ορισμό της αναβλητικότητας και της άρνησης ενός ηγέτη να επιτελέσει το καθήκον του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αξιοποίησε τα όσα είχαν δημοσιευτεί στο «Βήμα της Κυριακής» ως εκμυστηρεύσεις του Γιώργου Αλογοσκούφη, παρά τις διαψεύσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών. Και φαίνεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου και η Κυβέρνηση συνολικά έχουν αποφασίσει πλέον να θυμίζουν στους πολίτες τον Γιώργο Αλογοσκούφη, στην προσπάθειά τους να πλήξουν τη ρητορική της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή:  Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου