Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

"Bαθύ λαρύγγι" στην κυβέρνηση "καρφώνει" σχέδιο αναδιάρθρωσης

Εκτύπωση E-mail
18-04-2011
ImageΈλληνας υπουργός που δεν θέλησε να κατονομαστεί δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη, σε άρθρο που θα δημοσιευθεί αύριο Τρίτη, μεταδίδει το Dow Jones Newswires."Τώρα το ερώτημα δεν είναι αν θα αναδιαρθρώσουμε, αλλά το ερώτημα είναι πότε", φέρεται να δηλώνει στην εφημερίδα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο, με την εφημερίδα να χαρακτηρίζει τον αξιωματούχο "στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου".
Προσθέτει ότι η Ελλάδα είχε πει στην Ε.Ε. και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις αρχές του 2010 ότι θα ήταν καλύτερο να συνδεθούν τα δάνεια της βοήθειας αμέσως με την αναχρηματοδότηση.
"Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα χρειάζονταν να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση", φέρεται να δηλώνει ο υπουργός στην εφημερίδα.
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg. Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη και πλέον είναι θέμα χρόνου, αναφέρει η Die Welt επικαλούμενη υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης χωρίς να τον κατονομάζει, αναφέρει το  Bloomberg.
Οι ηγέτες της Ευρώπης ενημέρωσαν την Ελλάδα στα τέλη του 2010 ότι η χώρα θα πρέπει να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και μέτρα περικοπών πριν αρχίσει οποιαδήποτε συζήτηση για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, φέρεται να δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα ο υπουργός, όπως αναφέρει το Bloomberg.
Η Ελλάδα έκανε ότι ήταν υποχρεωμένη να κάνει, προσθέτει ο αξιωματούχος στην εφημερίδα. 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου