Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

 UFO  ανακάλυψαν στην Ρωσία. Στην Ελλάδα;




Μια σημαντική ανακάλυψη έκαναν, όπως ισχυρίζονται, οι Ρώσοι οι οποίοι λένε ότι  βρήκαν στα παγωμένα βουνά της Σιβηρίας έναν… εξωγήινο, ένα UFO. Η είδηση κάνει  το γύρο του κόσμου, αλλά εδώ στην Ελλάδα δε θα πρέπει να μας εξέπληξε καθόλου.  Υπάρχουν τόσοι εξωγήινοι στην κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό που η είδηση
από τη Ρωσία ούτε μονόστηλο δεν πιάνει.
Διότι μόνο κάποιοι εκτός της γης αυτής δε βλέπουν τα τόσα σοβαρά λάθη που έχουν κάνει μέσα σε πολύ λίγους μήνες, και συνεχίζουν να τα κάνουν. Εκτός κι αν πρόκειται για… εξωγήινο σχέδιο. Όπως και πέρυσι, που διέψευδαν ότι  θα έλθει το ΔΝΤ, έτσι και φέτος, που διαψεύδουν την αναδιάρθρωση αλλά που όλο και πλησιάζει.
Και την ίδια στιγμή που τα επιτόκια έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ, οι αγορές προεξοφλούν αναδιάρθρωση, οι ξένοι πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση κάνει συσκέψεις για τις αποκρατικοποιήσεις και για τον τουρισμό. Όχι ότι δεν είναι σοβαρά θέματα αυτά, αλλά είμαστε τόσο απροετοίμαστοι που μοιάζουν με κωμωδία.
Την ώρα που η κυβέρνηση σπαράσσεται από εσωτερικές συγκρούσεις και η οικονομία είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία, ο κ. Παπανδρέου κάνει σύσκεψη για το τι θα πει στη συνέλευση του ΣΕΤΕ για τον τουρισμό. “Ζει το μύθο του” κι αυτός.
Όμως, μόνο εδώ θα μπορούσαν να μαζευτούν τόσοι εξωγήινοι σ’ αυτή την κυβέρνηση για να βουλιάξουν το καράβι αύτανδρο.

Πηγή: ANTINEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου