Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μας «δουλεύει» η Κυβέρνηση και στο θέμα της βίας

Δημοσίευση 04/05/2011

Δυο χρόνια απειλεί η Κυβέρνηση τις ΠΑΕ ότι θα τους κόψει τα χρήματα του ΟΠΑΠ, αλλά αντί να κάνει πράξη τις απειλές της μετράει τραυματίες και ψάχνει επενδυτές για να ξεπουλήσει τον ΟΠΑΠ
Με αφορμή τα νέα κρούσματα βίας στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας η Κυβέρνηση έστησε ένα νέο θέατρο. Όχι του παραλόγου, αλλά αυτό της υποκρισίας και των ξύλινων λόγων.
Και αυτή την φορά τον ρόλο του «πρωταγωνιστή» της θεατρικής παράστασης ανέλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Νικιτιάδης. Τι δήλωσε ο Υπουργός; Ότι θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και ότι θα κόψει την χρηματοδότηση των ΠΑΕ από τον ΟΠΑΠ.
Ο γ.γ.α κ. Μπιτσαξής και ο υφυπουργός κ.Νικιτιάδης βέβαια πριν από έναν χρόνο είχαν απειλήσει τους πάντες με το μαχαίρι που μπαίνει στο κόκκαλο και με το κόψιμο του «κρατικού» μποναμά. Το ίδιο και όποτε συναντήσαμε φέτος επεισόδια. Ένα χρόνο μετά φυσικά τα γεγονότα έχουν ως εξής:
-Καμία κρατική επιχορήγηση δεν έχει κοπεί
-Τα κρούσματα βίας στους αθλητικούς χώρους πληθαίνουν
-Δεν τιμωρείται κανείς
Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο κ.Νικιτιάδης… απείλησε προχθές με «κόψιμο» των χρημάτων του ΟΠΑΠ στις ΠΑΕ. Μια στιγμή όμως; Τον ΟΠΑΠ δεν τον ξεπουλάει η Κυβέρνηση; Αν δηλαδή τον Ιούλιο ο ΟΠΑΠ μετατραπεί σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τι θα πει ο Μπιτσαξής στους ιδιώτες που θα τον έχουν αγοράσει; Μην διαφημίζεστε; Ή στην περίπτωση που δεν τον ξεπουλήσουν τον ΟΠΑΠ θα κάνουν πράξη τις απειλές που εκτοξεύουν από την γ.γ.α εδώ και δυο χρόνια; Μήπως όλη αυτή η κατάσταση βολεύει κάποιους; Μήπως με το να ασχολούνται τα ΜΜΕ ανά εβδομάδα με τα κρούσματα βίας καλύπτονται άλλα πιο σοβαρά θέματα; Μήπως;

Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου