Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Άκαρπη η συνάντηση Λοβέρδου – προμηθευτών

 

Ορίσθηκε νέα συνάντηση για την ερχόμενη Δευτέρα

04/05/2011 
Άκαρπη απέβη την Τετάρτη η συνάντηση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τους εκπρόσωπους των προμηθευτών, μετά το εμπάργκο που έχουν επιβάλει.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι τα χρήματα έχουν εκταμιευθεί, ωστόσο χρεώνεται την αναξιοπιστία εξαιτίας της γραφειοκρατίας.

Από την πλευρά τους, οι προμηθευτές τόνισαν ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν στα χέρια τους χρήματα, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.

Ορίσθηκε νέα συνάντηση για την ερχόμενη Δευτέρα μεταξύ των προμηθευτών και των διοικητών των υγειονομικών περιφερειών.

Εντωμεταξύ, ένταση δημιουργήθηκε όταν εκπρόσωποι των προμηθευτών κατήγγειλαν ότι στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς προμηθεύονται γάντια από πολυεθνική του εξωτερικού σε τιμή σχεδόν διπλάσια της κανονικής.

Ο υπουργός Υγείας έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση, και λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε η καταγγελία, ωστόσο ο διοικητής της 1ης υγειονομικής περιφέρειας Άρης Μουσιώνης τόνισε ότι το νοσοκομείο αναγκάσθηκε να προμηθευτεί από πολυεθνική εξαιτίας των ελλείψεων που προκαλεί το εμπάργκο των προμηθευτών.

Από την πλευρά του ο κ. Λοβερδος επισήμανε ότι τα νοσοκομεία έχουν προμηθευτεί υλικά και από τη Σόφια και θα παίρνουν από παντού υλικά προκείμενου να μην υπάρξουν ελλείψεις στα νοσοκομεία.
SKAI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου