Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ.

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Απόπειρα δολοφονίας του τούρκου πρωθυπουργού στη βορειοδυτική Τουρκία!

Άγνωστοι γάζωσαν την αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν στη Κασταμονή και στη συνέχεια πεταξαν χειροβομβίδες εναντίον του!

Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε. 
Ο Ερντογάν είναι καλά.
18.19: Ένας αστυνομικός της φρουράς του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν σκοτώθηκε κι ένας είναι τραυματίας από την απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν!

Η πρωθυπουργική αυτοκινητοπομπή δέχτηκε βροχή από σφαίρες και αμέσως μετά χειροβομβίδες από αγνώστους. Το αυτοκίνητο των αστυνομικών τυλίχτηκε στις φλόγες.

18.34: Πληροφορίες κάνουν λόγο για ενεργοποίηση εκρηκτικού μηχανισμού.

O Ερντογάν δήλωσε ότι τρομοκράτες που δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους στην κάλπη νομίζουν ότι θα έχουμε αποτελέσματα μέσα από ένοπλες επιθέσεις.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι το κόμμα του δεν θα επιτρέψει τη διαίρεση της Τουρκίας και ότι θα κάνει ό, τι μπορεί για να αποτρέψει μια διαμάχη μεταξύ του πληθυσμού της Τουρκίας από 74 εκατ. ευρώ.

Παρατηρητές λένε ότι με τα σχόλια του ο Ερντογάν άφησε να εννοηθεί ότι το εκτός νόμου Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ) είναι πίσω από την επίθεση.

Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται και ο Ερντογάν είναι καλά και μάλιστα συνεχίζει την περιοδεία του.

18.42: Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία σε προκελογική συγκέντρωση στην πόλης της Αμάσιας στη Βόρεια Τουρκία αναφέρθηκε στο θέμα για την επίθεση στη συνοδεία του.
" Θέλω να ξεκινήσων την ομλία μου με ενα δυσάρεστο νέο. Μέλη της συνοδείας μου που επέστρεφαν στην Άγκυρα δέχθηκαν ένοπλη επίθεση στην Κασταμονή. ενας αστυνομικός είναι νεκρός, ενας είναι στο νοσοκομείο" δήλωσε ο Ερντογάν.
Ο τούρκος πρωθυπουργός τόνισε " εμείς οταν ξεκινήσαμε την πορεία μας έχουμε δηλώσει όπως ο Μεντερές " μαζί μας κουβαλάμε και το φέρετρο μας" δεν φοβόμαστε. Κανείς δεν έχει όμως το δικαίωμα να παρέμβει σε αυτό που έχει καθορίσει ο Θεός για μας" δήλωσε ο Ερντογάν

Στην ομιλία του ο Τούρκος πρωθυπουργός κατηγόρησε τους αυτονομιστές αντάρτες για την επίθεση. «Μόνο αυτά τα σκοτεινά μυαλά, αυτοί οι τρομοκράτες, αυτοί οι αυτονομιστές είναι σε θέση να κάνουν κάτι τέτοιο, όσοι καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα μέσω της κάλπης. Ο λαός μου δεν θα δώσει ποτέ εύσημα στους τρομοκράτες σε αυτούς που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας» είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.


Η επίθεση στ Ερντογάν πραγματοποιήθηκε στη συνοδεία του Ερτντογάν στις 5 30 το απόγευμα. Ο τούρκος πρωθυπουργός είχε κανει ομιλία στην Κασταμονή. Με ελικόπτερο πήγε στην Αμάσια.
Κάποιοι άνδρες της συνοδεία του επέστρεφαν στην Άγκυρα. Στο δρόμο δέχθηκαν επίεθση απο τουλάχιστον 4 ένοπλους άνδρες. Πρωτα τους έριξαν χειροβομβίδα και μετα άρχισαν να πυροβολούν εναντίον της πομπής.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης










onalert.gr / real.gr και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου