Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

 

Αναστέλλει την απόφασή του για διακοπή από τις 2 Μαΐου της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων προς τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.
Η απόφαση ελήφθη, μετά τη  συνάντηση του διοικητή του ΟΑΕΕ, Γεράσιμου Βουδούρη, και του προέδρου του Φαρμακευτικού...
Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνου Λουράντου, στα γραφεία του Οργανισμού. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λουράντος επέδωσε επιστολή στον διοικητή του ΟΑΕΕ, στην οποία υπογραμμίζει τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Γεράσιμου Βουδούρη, και αναγνωρίζει τις συνεχείς και αξιόλογες προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση του Ταμείου για την εξόφληση των συγκεκριμένων οφειλών.
Σε δηλώσεις του ο κ. Βουδούρης υπογράμμισε, ότι «στη δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα το ζητούμενο είναι η κοινωνική αλληλεγγύη. Η λύση που βρέθηκε, να σταματήσει δηλαδή η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων, ικανοποιεί απολύτως και δικαιώνει τον ΟΑΕΕ, ως προς τις κινήσεις που αποφάσισε να κάνει».
Ο διοικητής του ΟΑΕΕ είχε χαρακτηρίσει την απόφαση των φαρμακοποιών άδικη και αδικαιολόγητη, καθώς ο Οργανισμός έχει πληρώσει τα φαρμακεία μέχρι και το Δεκέμβριο του 2010, ενώ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανεξέτασης των συμβάσεων του ΟΑΕΕ με τα φαρμακεία..
Πριν τη συνάντηση του κ. Βουδούρη με τον κ. Λουράντο, είχε προηγηθεί έκτακτη σύσκεψη του διοικητή του ΟΑΕΕ με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕ, της ΕΣΕΕ, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών και των Ενώσεων των συνταξιούχων που υπάγονται στον ΟΑΕΕ, όπου εξετάστηκαν τα αιτήματα των φαρμακοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου