Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 3 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

Ποινική δίωξη κατά τέως προέδρου τμήματος του ΑΤΕΙ Πατρών ασκεί ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της πλαστογραφίας μετά χρήσεως αλλά και κατά δύο γυναικών - μελών του Συμβουλίου του Τμήματος Πολιτικών Έργων...
Υποδομής του ΤΕΙ Πατρών για απλή (ψυχική) συνέργεια σε πλαστογραφία.
Από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι στα τέλη του Ιουλίου το 2007 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής του ΤΕΙ Πατρών, κατά την οποία, μεταξύ άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκε το θέμα προμήθειας πάγιου εξοπλισμού αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Κατά τη συνεδρίαση ήταν παρόντες ο τότε πρόεδρος του Τμήματος, τα μέλη - καθηγητές και η γραμματέας, ενώ απουσίαζε από τη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος των σπουδαστών. Σύμφωνα με το έγγραφο της εισαγγελίας στο πρακτικό που συντάχθηκε «αναφέρονταν ως παρών και ο εγκαλών Θεμιστοκλής Τσίπηρας, πλην όμως αυτό ήταν αναληθές, καθόσον, από τις ένορκες καταθέσεις... προκύπτει αναμφισβήτητα ότι α) ο Θεμιστοκλής Τσίπηρας δεν παρευρέθη στη συνεδρίαση, για την οποία συντάχθηκε το επίμαχο πρακτικό που υπέγραψαν οι ανωτέρω αναφερθέντες παρόντες και β) ο (πρόεδρος) έθεσε, κατ' απομίμηση, υπογραφή του εγκαλούντα δίπλα από την ένδειξη "Τσίπηρας Θεμιστοκλής"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου