Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ...

Ραντεβού στις πλατείες όλων των ευρωπαϊκών δίνει απόψε, στις 6μ.μ., το κίνημα των «Αγανακτισμένων» που ξεκίνησε από την Ισπανία και συνεχίζεται για 5η ημέρα και στην Ελλάδα. Οι Ευρωπαίοι "ιντιγκνάδος" απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους...
πολίτες της ηπείρου για κινητοποίησεις κατά της ευρωπαϊκής πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων που έχουν επιβληθεί σε Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλλία, μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Η σχετική σελίδα στο FaceBook, που έχει ξεπεράσει τα 80.000 μέλη αναφέρει: «Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας. Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα». Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν, εξάλλου και χθες, μέχρι αργά τη νύχτα, για τέταρτη ημέρα, στις συγκεντρώσεις που έγιναν στις πλατείες πολλών ελληνικών πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου