Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο Σουφλιάς ρίχνει ευθύνες στον Αλογοσκούφη

17.04.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


Σκέψεις και εκτιμήσεις του Γιώργου Σουφλιά, για το σημερινό πολιτικό σκηνικό, καθώς και όσα συνέβησαν την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία, φιλοξενεί ρεπορτάζ της «Real News».
Ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός ΠΕΧΩΔΕ των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, και συντάκτης του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, για την περίοδο 2004-2009, εμφανίζεται δικαιωμένος από τις εξελίξεις στην οικονομία. Και θεωρεί, ότι ήταν ορθή η πρότασή του προς τον Κώστα Καραμανλή, την οποία και αποδέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός, να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές στις 4 Οκτωβρίου του 2009, αφού πρώτα είπε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η οικονομία.
Ο Γιώργος Σουφλιάς στέκεται και στο ακανθώδες ζήτημα της οικονομικής πολιτικής που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην εξουσία, τον Μάρτιο του 2004. Ο Σαρακατσάνος πολιτικός αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Αλογοσκούφη, με τον οποίο άλλωστε οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές. Επισημαίνει ότι ο ίδιος ήταν κατά της πολιτικής της ήπιας προσαρμογής, την οποία εισηγήθηκε και εφάρμοσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπρεπε να ληφθούν από το 2004 κιόλας, μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Πηγή:  Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου