Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Μπακογιάννη: «Καταστροφικό σενάριο» η έξοδος από το ευρώ

08/05/2011 
Καταστροφικό σενάριο, το οποίο δεν πρέπει καν να συζητάμε, χαρακτήρισε την αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Νομίζω ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός είναι ένας εφιάλτης. Είναι ένα καταστροφικό σενάριο το οποίο δεν πρέπει ούτε καν να συζητάμε», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη στο περιθώριο του 5ου προσυνεδρίου της ΔΗΣΥ που διεξάγεται στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Αυτός είναι ο λόγος, πρόσθεσε, για τον οποίο η ΔΗΣΥ «από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει την ανάγκη της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων». «Έτσι ώστε να συμφωνήσουμε σε ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων, αλλαγών οι οποίες είναι αναγκαίες για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.»

«Αντί να μεμψιμοιρούμε, αντί να περιμένουμε να μας σώσει κάποιος Θεός να καταλάβουμε ότι από μας θα κριθεί αν η Ελλάδα βγει από την κρίση», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση, επανέλαβε τη θέση της λέγοντας ότι είναι θετική στο ενδεχόμενο συνεννόησης των δυνάμεων.

Η ΔΗΣΥ δεν αναζητά να συγκυβερνήσει, είπε. Θεωρεί όμως ότι «είναι απολύτως αναγκαίο τα δυο παλαιά κόμματα στην Ελλάδα να συμφωνήσουν και να συνεννοηθούν και να προχωρήσουν στις αναγκαίες αλλαγές ώστε η χώρα και να μην είναι δούλοι των οποιονδήποτε συντεχνιών όπως εμφανίζονται σήμερα».
 
SKAI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου