Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Παραιτήσεις στο ΔΣ του ΟΛΠ, με αφορμή τις διευθετήσεις με την Cosco

Εκτύπωση E-mail
Eλλάδα: Παραιτήσεις στο ΔΣ του ΟΛΠ, με αφορμή τις διευθετήσεις με την Cosco
  1. Παραιτήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ο Νίκος Μουστάκης και ο Άλκης Κορρές.
  2.     Την αντίθεσή του ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΠ για την ενεργοποίηση του όρου περί «φιλικής διευθέτησης» μεταξύ ΟΛΠ και του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά -Cosco, εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μουστάκης.
  3.     Σημειώνεται ότι στη σύμβαση παραχώρησης από τον ΟΛΠ του Εμπορευματικού του Σταθμού στην Cosco υπάρχουν «γκρίζα σημεία» που θα πρέπει να επιλύσουν οι δύο πλευρές.
  4.     Αν δεν βρεθεί μάλιστα λύση, η υπόθεση θα πάει σε διαιτησία για έξι μήνες που θα γίνει στον Πειραιά αλλά με βάση τους κανόνες του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.
  5.     Ναυτιλιακοί κύκλοι επισημαίνουν ότι μια «φιλική διευθέτηση» ίσως προκαλέσει de facto αλλαγές στις συμβάσεις παραχώρησης, κάτι που πιθανόν να επιδιώκει η κινεζική πλευρά.
  6.     Πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και το μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΠ, Αλ. Κορρές.
  7.     Από τη θέση του δ/ντος συμβούλου του ΟΛΠ Logistics αποχώρησε, επίσης, προκειμένου να εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα, ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Νικολούλιας. Ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες ίδρυσης της εταιρείας τις οποίες προσέφερε και τον κάλεσε να παραμείνει ως σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου