Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Σχετικά με την προκήρυξη της πυροσβεστικής

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Συλλέχθηκαν απο τις υπηρεσίες&το αρχηγείο του ΠΣ στοιχεια σχετικα με απολυτήρια,σωματικη ικανότητα,ποινικα μητρώα&τα σχετικά.
Οποτε μαλλον δεν τα ξερεις καλα.Ατομα χωρις αυτα ειαι ηδη εκτος.
Απολυτ Λυκειου κατεχει το 90%του ποσοστου των συμβασιουχων.Οσο για το υψος δεν μπαινει γιατι απλα εχουν αποδειξει στα βουνα ,στις δασικες πυρκαγιες στα τροχαια που πανε(ναι ναι &ας λες οτι μονο για τα δαση ειναι!).Ρωτα να σου πουνε στην επαρχια ποσοι συμβασιουχοι πανε σε τετοια συμβαντα&οχι μονο.Ρωτα στην υπηρεσια Οινοφυτων να σου πουν...Ρωτα αξιωματικους που συνεργαζονται με συμβασιουχους να σου πουν...Αν ηθελες τοσο πολυ να εργασθεις στην πυροσβεστικη ας ερχοσουν ως συμβασιουχος...Αλλα μαλλον σου επεφτε βαρυ να χασεις το καλοκαιρι σο! υ.
Οσο για το γερασμενο σωμα τι να πω...Αν ενα μικρο ποσοσστο απο οσους μπουν ειναι γερασμενοι οπως λες (εχοντας 15συμβασεις&πανω...,γιατι μικρο ειναι)τοτε να διωξεις &τους 55αρηδες που υπαρχουν ηδη στο σωμα.Ωραια η σκεψη σου...τι να πω...&να παρει ατομα χωρις εμπειρια για να εισαι εσυ ευχαριστημενος&βολεμενος.
Οσο για το ανεκπαιδευτους μαλλον δεν ξερεις οτι θα περασουν σχολη ολοι ανεξαιρετως οποτε ουδεις ανεκπαιδευτος.Εκτος&αν θεωρεις ασχετους τους οποιους εκπαιδευτες τοποθετηθουν να διδαξουν-εκπαιδευσουν&εχεις να προτεινεις δικου σου.
Τωρα για δοκιμασιες&εξετασεις εχουν περασει οταν κληθηκαν ως συμβασιουχοι.
Μηπως μιλας για δοκιμασεις οπως των τελευταιων διαγωνισμων...Γιατι ολοι ξερουν ειδικα κατι πολιτικα γραφεια...τι&πως εγιναν.Τοτε δε μιλαγες.Ετσι ιεναι τοτε δεν σε ενδιεφερε η πυροσβεστικη.Τωρα σε εκοψε.Εκοτς αν προτεινεις να υπαρξουν για ολο το προσωπικο ξανα δοκιμασιες μονιμο&συμβασιουχους.Μηπως αυτο θες?&δε βαριεσαι ας εχουν ανεβει &καμαι 50αρια βουνα εχουν φαει τα ποδια ους εχουν προσφερει στη υπηρεσια αλλα ηρθε η ωρα να τους διωξεις!
Πηγαινε στην Ηλεια στην Κρητη στην Αν Αττικη στην Λακωνια στη Ευβοια&οπου αλλου θες&πεστα αυτα στον κοσμο πυο ηταν εκει&εβλεπε οταν εσυ ησουν διακοπες....
Αυτα φιλε αναγνωστη

Πηγή: tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου