Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΝΔ



Επίθεση στην κυβέρνηση για την στάση της στο θέμα των συζητήσεων για περαιτέρω «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, κατηγορώντας την ότι «είναι απούσα από τις εξελίξεις, δεν διαπραγματεύεται, ακόμη δε και τα στελέχη της ζητούν...
και δεν έχουν ενημέρωση».

«Έφτασαν στο σημείο ο κ. Βενιζέλος να διαψεύδει τον κ. Μόσιαλο» είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει «ποιος από τους δύο λέει ψέματα: Ο κ. Βενιζέλος που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τις συζητήσεις για 'κούρεμα' του χρέους, ή ο κ. Μόσιαλος που δηλώνει κατηγορηματικά ότι τέτοιο θέμα δεν τέθηκε στην κυβέρνηση;».

Ερωτηθείς για τη θέση της ΝΔ, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι το ιδανικό θα ήταν να εφαρμοστεί η απόφαση της 21ης Ιουλίου και πρόσθεσε ότι οποιαδήποτε άλλη συζήτηση θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της το θέμα των τραπεζών και το θέμα των ασφαλιστικών ταμείων.

Σημείωσε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να τοποθετηθεί περαιτέρω, εφόσον δεν έχει ενημέρωση καθώς επίσης ότι η συζήτηση αυτή κάνει ζημιά.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η θέση της ΝΔ για το πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση στην Βουλή, ο κ. Μιχελάκης απάντησε ότι η ΝΔ θα τοποθετηθεί ολοκληρωμένα στην Βουλή για όλα τα επιμέρους θέματα που περιέχει το πολυνομοσχέδιο.

Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, κατέθεσε χθες για δεύτερη φορά, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι είναι σε όλους γνωστό ότι η εγκληματικότητα έχει προσλάβει πρωτόγνωρες διαστάσεις, οι ένοπλες λήστείες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, έχουμε δολοφονίες για λίγα ευρώ, έχουμε εισβολές ενόπλων στα σπίτια, ακόμη και αποτρόπαια εγκλήματα. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες και ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να σιωπά.


Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου